![]() |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
locatia e tare, pacat ca e departe...un drum ca asta costa minim 600 ron fara mari eforturi...sunt 100 de litrii de benzina minim pentru masina mea dus intors+chletuieli de intretinere (mancare si red bull) nu taxa o sa fie impedimentul pentru care bucurestiul nu o sa fie acolo in numar mare (cu masini puternice) ci deranjul...care sincer nu cred ca merita, oricum va urez bafta si distractie placuta!
|
salut.sunt nou pe forum..dar nascut si crescut in tulcea. as vrea sa vin si eu. ori cu bmw e34 525i 24v vanos (m50b25) touring 192hp..ori cu volvo c70 2.0 20v turbo 226hp. am permis din 2004. singura problema este ca am permisul suspendat pentru viteza in localitate. cursa se va desfasura pe pista..deci nu pe drum public unde din pacate nu pot sa calc. intrebarea mea este..am voie sa particip?
|
Deci asa este cu distanta....dar.....eu spun ca se merita pt ca este o cursa pe aeroport oameni buni......nici nu se poate compara cu cele de strada!!!!!!
Parerea mea e sa veniti ................. |
Quote:
|
De ce nu este anuntul asta la un loc mai vizibil pe forum ?
Locatie cred ca este geniala...dar prea putina mediatizare...eu vb cu baietii din Cta si sper sa venim cat de multi putem. |
Quote:
|
Quote:
Da, cheltuieli sunt! Dar cred ca a fost destul de evident ce am spus eu mai devreme ... si anume ca posibilele "cheltuieli" efectuate pentru a te da pe strada sunt mai mari. |
sper sa pot ajunge si eu ...sa ii sustin pe baietii :D...bafta multa
|
idea pana la urma e in felu urmator......sa fie cat mai multzi si sa iasa cat mai fun.....bacu este 160 de lei ca am fost eu sapt trecuta......si drum bun tuturor care s-au hotarat sa vina si consum cat mai mic :))
|
Quote:
pana atunci mai bine iti vezi de treaba si lasi oamenii sa isi faca treaba lor... |
Sper ca toata lumea a inteles ca e vorba de aeroportul Kogalniceanu de Tulcea........sa nu avem confuzii.....
Rog comentatorii sa se abtina......se stiu ei care. |
Fly are dreptate,sa lasam comentariile si sa zicem mersi ca are loc un asa eveniment in orasul nostru.Deci hai sa nu ne certam si sa speram ca o sa vina lume multa si buna!cred ca oraganizatorii au mai multe pe cap decat comentariile de pe forum,asa ca va rog nu ii mai stresati!
|
Nu vreau sa tin partea nimanui, dar sincer acum, Eugen cam are dreptate. Daca chiar vreti sa faceti ceva frumos, parerea mea este sa mai umblati la taxa, deoarece daca privim din punct de vedere realist, cu banii astia se pot face diverse lucruri la masini. Vorbesc din punctul de vedere al uni baiat care a fost prezent la buzau, dar si la pitesti si nu cred ca este cazul sa comparam distantele. Daca nu vreti multe masini la start, ok......ganditi-va ca oamenii aia care se aliniaza la linia de start isi rup masinile si pentru ce? ''Aplaudicii'' ca sa zic asa vor fi in culmea fericirii fara ca ei sa plateasca o taxa....vi se pare normal?
|
numi raspunde si mie nimeni?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning