Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Viitoarea etapa de DbDrag (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/9194-viitoarea-etapa-dbdrag.html)

ReLLaXX 29-10-05 02:40

:wink: Sa fie intr-un ceas bun!

mer|in 31-10-05 15:37

Eu propun ca urmatoarea etapa sa fie in Moldova ca fetele de acolo sunt super HORNY :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles:

xxdadixx 31-10-05 16:24

mai degraba pe la TM, Cluj, Sibiu :2gun:

NILS_BUCURESTI 01-11-05 02:15

Loool Se pare ca se incinge lumea in discutii referitoare la orasul de gazduire. :P Eu propun ori Bucurestiul ori Brasovul pt ca se ajunge repede si usor 8) :P in Bucuresti locuiesc iar in Brasov am rude si pot ramane fara probleme peste noapte :P Propun sa deschidem un topic cu votare pt oras dar mai intai sa se mai faca niste propuneri...: pana acum avem parca : Bucuresti,Brasov,Cluj,Timisoara,Drobeta...scuzati daca am omis ceva si va rog sa ma completati. 8)

ReLLaXX 01-11-05 03:46

Bun....mai sustine cineva comoditatea lui NILS? :bat:

Pe aceleasi considerente sustin Cluj-ul. Stau in Cluj si in Cluj sta si mama mea unde pot sa stau peste noapte daca uit cumva unde stau. Si e si aproape. :lol: :woowoo:

gaju 01-11-05 11:01

Re:

INCA O PROPUNERE PENTRU VEST DIN PARTEA MEA!TOTUSI CEA MAI MARE AMPLOARE A FENOMENULUI E IN VEST!DACA S-AR COMBINA SI UN TUNING SHOW AR FI CHIAR EXTRAORDINAR SI UN SUCCES GARANTAT CEL PUTIN LA PUBLIC.

mer|in 01-11-05 13:21

Urmatoarea etapa tre sa fie la Zalau.... cat mai departe de Buc.... e bine asa Saxo??? :D :D :D :D :D :D

saxo 01-11-05 13:24

Mama ce tzuica au aia p-acolo..... :drunk:

vpower16v 01-11-05 13:56

s a votat!!!!! zalau!!!

ReLLaXX 01-11-05 17:53

Aducem tuica la Cluj (se stie :wink: :twisted: ) si veniti si voi dupa ea! :P

NILS_BUCURESTI 01-11-05 18:29

Gajule m ai inebunit cu \"VEST\" ul tau !!! Hai in germania sau UNGARIA ca sa fim mai la \"VEST\" :lol: ce zici ??? 8)
Rellaxx : :lol: :lol: :lol: lene mare frate :lol: :lol: :lol:
Mai veniti cu propuneri ca sa putem face o votare kalumea apoi.

mer|in 01-11-05 19:09

ZALAU

La zalau am io o tipa si putem sa stam toti la ea.. are si tuica pentru cine bea...

Ce mai o punem si de un teambuilding!!!!!

:tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter: :tetter:

xxdadixx 01-11-05 22:37

Re: ZALAU

Quote:

Originally Posted by \"mer|in\"
La zalau am io o tipa si putem sa stam toti la ea.. are si tuica pentru cine bea...

Daca toate sunt asa de primitoare ca tipa ta atunci te sustin moral :lol: :tetter:

sfigmo 02-11-05 07:10

La noi la tara i se spune PALINCA...la TV i se spune PALINCA DE BIHOR:))...asa era ceva reclama...bafta

mer|in 02-11-05 08:36

Ei bine nu stiu sigur daca poate sa ne ia pe toti o data da pe rand cate 3 - 4 am auzit ca poate.. :shock: :shock: :shock: :shock: are incaperi mari :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :2gun:

I JOKE

All times are GMT +2. The time now is 21:27.

- Copyright 2026 4Tuning