![]() |
ai incercat free removal tool? ala din linkul care ti l-am dat.ai mai putea sa-ti instalezi un antivirus,eu unul prefer sa fie antivirus freeware gen AntiVir (unii il stiu probabil) care are foarte bun rating pe CNet Download.com si poti sa-l downloadezi de la www.free-av.com .Prefer freeware ca de multe ori am vazut crackuri pentru antivirusii gen Kaspersky,Norton....,care sa aiba un virus sau troian,de aceea prefer sa nu risc.
|
ok!Am incercat da mi`a sters multe executabile!Eu vreau ceva care sa`mi dezinfecteze....ca nu prea am chef sa pierd..ce am acu pe hdd!!
|
exact...kaspersky e ala...dar nu face ca un porc :lol: face ca o pisica dak o iei de coada :lol: :lol: oricum tot respektu pentru acest anti-virus 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Deci ma fratzilor: Nu am ars nici un HDD,doar l`am infectat cu JEEFO!!!Acum mi`am facut putina ordine pe hdd.Am rulat un de ala pt JEEFO!Mi`o sters multe chestii(dar le am pe dvd neinfectate).Vreau sa formatez tot hdd....adik mai bine 1 singura partitzie,cea de windows!!!Ce antivirus si ce anti spy ware si ce fire wall sa`mi pun(ca sunt in 3 retele si sunt destui care au virusi si alte ***uri de genu)....Deci HELP ME PLZ ca nu mai vreau virusi!!!!
|
deci fii atent :D eu am KASPERSKY PERSONAL SUITE---aceasta cuprinde ANTI-VIRUS,ANTI-SPAM si ANTI-HACKER(firewall) sincer...nu am avut absolut nici o problema!!!vb serios...nici un virus nimic...si ca anti-spy...SPYWARE DOCTOR care este exceptzional!!! :twisted: :wink:
|
si va recomand sa va testati anti-virusul aici :wink: ->>>>
http://www.antivirus.ro/?page=56 |
Re: cel mai bun anti-virus
eu folosesc McAfee si sunt incantata de el, momentan nu am virusi :)
|
avast si mc afee firewall.nici o problema
|
Panda Antivirus si Karspersky...
|
am citit azi despre Nob32 parca asa se numeste.
din ce am citit ar fi superb...cica are detectabilitate de 100% dar faza e ca nu e free... adica exista doar un trial de 31zile...dupa care plata.... |
spyware nuker xt platit...nam nici un virus..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
- Copyright 2026 4Tuning