![]() |
Re: Leon 1.4 Candy White
Frumoasă maşină,am ajuns si pe parasolarul tău :lol: :lol: :lol: ....exact cānd īţi admiram maşina si mă uitam īn toată splendoarea pozelor ,am rămas şocat cānd am văzut ce ai păţit !Dar e bine că şi-a revenit....şi nu oricum ci,cu kitt CUPRA,cum mai zicea cineva că e cupra chiar e identică ca o CUPRA!Baftă īn continuare cu ea !
|
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos fara alte incidente . si asteptam dupa kitul de CUPRA si un motor de CUPRA .
|
Salutare ii super masina man ,am vazut-o de cateva ori prin oras si suna bestial:x o intrebare personalaesti copil de bogatasi?:P
|
:) Daca nu vine motorul, vine intreaga >:)
Quote:
|
ai putea sa o scrii aici:)
|
Am inceput sa evit chestiile astea pe forum , e o mare prostie. Am reusit in iarna sa "parchez" cu pragurile pe o bordura, rotile spate fiind desprinse de pe sol. Acum a iesit o poza pe forumul Baia Mare, si`mi provoaca prea multi nervi. Tinand cont ca esti doar de la 25 de km distanta, am sa iti povestesc tot ce doresti sa stii in cadrul unei intalniri 4t MM.
|
cand o sac 18 ani :) k inca nam perimis,am doar 16 ani
|
Frumoasa masina , macar zi de unde ai ultimele 2 tobe carbon :P si ce jante urmeaza pe masina :)
|
:)) Da`da. Il recomand pe Ionutz pentru raportul calitate/pret si gama variata a produselor sale :D Nu stim, sa speram ca o sa am nevoie de alta prindere la urmatoarele ;)
|
6 Attachment(s)
pozele promise
|
:))) bah esti mortal frate :))) faci dintr-un 1.4 sa fie cupra :)))) cel mai tare....cati fraieri pacalesti cu schema asta... Ia zi sincer,de cand ti-ai Cupralizato se mai trag oamenii cu tine ca la inceput????
P.s. inca nu e cupra complet......cupra nu are grila centrala cromata.......o are neagra......o schimbi si pe aia si chiar zici ca e cupra |
Quote:
Grila Nichelata e la toate modele , inclusiv FR. Grila neagra + capace negre = cupra :) Si n`am facut`o sa prostesc lumea, am dat inclusiv inscriptia de pe hayon jos :) Pur si simplu, e mai itneresant kit`ul Merci de poze, Ionut:) |
Quote:
|
Foarte bine ai facut k ai dat jos inscriptia de pe haion.
|
TRX ma cunosti...Ti-am vazut masina din exterior de cateva ori...Arata bestial...Si portbagajul ala "Toxic"...TV`ul din bord...E bestiala...La cat mai multi km si fara incidente...Pe langa alea 9 =))...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning