Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Curse si aici... (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/900-curse.html)

shadowro 15-03-05 05:18

pai lasa-mi un nr te tel si o sa te sun sa vb. si cand vii da-i un tel si cu cea mai mare placere ne vom intalni :)

shadowro 18-03-05 05:32

vai Doamne am mers cu un rx8 ..... creca mi-am dat drumu de 3 ori pana am coborat din masina aia ..... cat despre liniutze ... ce liniute ma ca ala zicea saracului om hai prinde-ma , apasa acceleratia si disparea din peisaj ..... omg :twisted: :twisted: :twisted:

RaVeN_BA 18-03-05 11:31

Si cand te gandesti ca eram in aceeasi masina cu shadow! Prea tare.....abia atunci afli ce inseamna viteza....E misto tare sa vezi ca totu' trece pe langa tine in mare viteza, iar masina cere din ce in ce mai mult. Sa nu mai vorbim de senzatiile pe care ti le creaza in momentul in care pleaca de pe loc si atunci cand motoru' urca in 8000 de rpm. Nice car :D :D

shadowro 18-03-05 13:48

true true :P

Edd 04-04-05 07:17

:shock: :shock: :shock: da in plm voi de unde il cunoashteti pe ala rosu? (Ca am vazut pe celalalt topic,ca cu ala ati fost ) sa mor e prea tare mjina...ca sta aproape de blocul meu o vad mai mreu :shock: :shock: si ma holbez la ea ....ma gandesc ce ash face daca ar fi a mea ( :twisted: :twisted: :twisted: )..oricum ashtept raspuns poate imi ziceti de unde il cunoashteti ca nu imi pare un om simplu cu toate ca sta la bloc :lol: :lol: :lol: :lol:

shadowro 04-04-05 07:39

hai sa itzi zic un secret .... sunt 2 rx8 roshii in galati .... una e a tipului de care vb tu si care probabil sta la bloc ... si a doua e a unui tip care a fost cu mine la liceu ... si acuma e anu 2 la fac in iasi .... si sta la vila .... deci cred ca stii cam tot ce trebuie :P

Edd 04-04-05 07:46

deci sunt 3 rx8 in gl?moama...ce tare :D io shtiam numa' de 2 ... :roll: una galbena shi aia rosie de care zici u...

shadowro 04-04-05 07:58

aia rosie care sta al bloc are ~234 cai putere .. iar amicul asta al meu are doar ~192 .. motor tot 1.3 ambele

Edd 04-04-05 08:13

ma intreb de unmde a avut ala bani :shock: :shock: :roll: mai sta si la bloc....a cashtigat la loto? :lol: :lol: :lol:

shadowro 04-04-05 10:23

pai nu stii cum e in romania .... pana acum catziva ani mergeai cu pantalonii ruptzi in cur da aveai mobil ... acum locul mobilului a fost luat de masina :)

Edd 04-04-05 13:59

:peace: :peace: :peace: evoluam :D

perikolos 18-07-05 12:29

mdea

hhhmmmmm,
nu shtiu cum sa va zic.... da la noi cursele(gl) sunt cam asha.....
un tel. suna.... \"sal mergem diseara? da hai da cine merge? pai ala shi cu ala shi se da cu cutare\" se pleaca.... la locul cu pricina..... shi surpriza din vreo 20 de mashini sau chiar mai multe care vin, se agita, se dau 2 sau poate 3. hhmmm ce frumos.... hai mah sa fim seriosi....
cipin u shtii

shadowro 18-07-05 16:35

ai fi naiv sa te astepti sa se dea toti ... mai e si factorul pe care unii il numesc \"morcov\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dar poti privi lucrurile din perspectiva urmatoare ... sunt multi spectatori cand castigi :P

perikolos 19-07-05 01:46

nu asta era problema.... ci urmatoarea....
daca tot vin atatzi shi tot nu se dau sa stea pe margine, shi sa nu se mai agite atat (sa ambaleze motoare, rupa cauciuce) degeaba ca sa vina shi mashinile de inghetzata dupaia ca sa strice distractia la aia de se dau....
aaaaaaaaaaa chiar shi zyx cand vii prin gl sa mai stam shi noi d vb? cu ce mashin. mai umbli acu cu csu-u? ca pe bune nu te-am mai vazut de-un car de timp...

shadowro 19-07-05 06:09

are un golf 4 din cate am inteles ... de 1.4 parca ... :)

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2026 4Tuning