Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cati C.P. ai castigat? (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/8806-cati-castigat.html)

harorider 18-11-05 19:58

scuze pentru deranj dar ati putea sami puneti si mie va rog frumos unde gasesc un filtru de aer sport cat de cat bun in bacau...ma gandesc sai fac tatalui meu un cadou...si nush sincer unde sa apelez...la ex c&c au?? dak da la ce preturi si cat imbunatatesc performantele motorului...???

Andr3i 18-11-05 22:45

Te pot ajuta eu. Sunt reprezentantul Sreetcar Concept in Bacau. Trimite-mi un mesaj daca esti interesat si spune-mi pentru ce masina vrei Marca/Tipul/Anul/Motorul

Bafta!

PS: Daca va intereseaza filtre de aer, chip-uri si alte chestii de tuning ma puteti contacta oricand chiar daca nu am deschis inca showroom-ul.

codrin44 18-11-05 23:41

fa-i cadou un air-fresher mai bine,e mai ieftin si foloseste la ceva.
si apropos de firma.....la ce bani ajunge un C.A.I. ptr. un motor de la 2.0 cmc in sus?un K&N eventual.si ax came sau telescoape/arcuri sport,aduceti?ptr. un ford capri mk3-1979 V6

codrin44 08-12-05 23:58

1 Attachment(s)
pana la filtre si axe,am luat cu gabi un mosorel,o sufa de dat la stiuca si 2 gauri in 2 parghii=5 RON
si am facut un carb de 32/36 sincron.....acuma...ce sa zic,rezultate vizibile nu au fost ptr. ca nu am reglat carbul cum trebuie dar pe la 2500-3000 rpm te \"sufoci\" in scaun

DASCALUGABRIEL 10-12-05 14:11

carb

pe linga faptul ca te sufoci in scaun ,consumul a fo unul civilizat.din 4,66 litri de gaz au mai ramas dupa 19km de forja doar aproximativ juma de kil de gaz :omfg: :omfg: :omfg: .rezultate multumitoare se obtineau dupa 3000 de ture,pina atunci motorul mergea supernaspa! :evil:

aleks 13-12-05 09:25

asta e treaba de reglaje, se rezolva.
va admir inventivitatea :wink:

EuGenius 14-12-05 18:04

va salut shi fac o plecaciune mare in fatza voastra..va pricepeti,pe bune..stii daca as avea timp as face shi eu o facultate de inginer mecanic sau macar m-as apuca de invatat..ma atrage dar am fost prins intre mai multe drumuri in ultimii 5 ani.
in fine nu vreau sa va plictisesc..vroiam doar sa stiu la o mazda 323 1.3 din 85 destul de sprintena ea nu o dau nici pe logan wrc :lol: ....ce as putea sa ii fac in afara de filtru aer sport shi evacuare,ca sa ii maresc puterea ...tocmai am comandat ceva in germania se monteaza pe fisa de la bobina la delcou shi practic face urmatorul lucru:amestecul benzina aer arde mai repede castigi la consum ceva shi cica shi ceva putere ,scad noxele shi faze din astea.ma astept la vreo 5-7 cp in plus..motorul e mic oricum 44 kw.la carburator nu m-as baga pt ca e dangerous li s-a intamplat la multi.shi nu mai ai ce ii face dupa aceea..
sper sa ne vedem sambata shi sa mai discutam
VA MULTUMESC

codrin44 14-12-05 18:41

nu suntem asa meseriasi cum parem si nici studii in domeniu nu avem,doar pasiune si dorinta.
kestii montate pe o fisa nu dau putere......ce spui tu ar putea fi un simplu amplificator de scanteie!
pe mazda,ca pe orice alta masina poti face modificari destule,mai ales ca e pe carb.welcome in da club si mai vedem noi....un ax came mai agresiv,2 carburi orizontale,o evacuare mai acatarii,o marire a capacitatii cilindrice,o marire la supape,poate s-ar potrivi ceva de la un motor de mazda mai mare.......un pokemon la oglinda :lol:
daca vrei sa faci ceva din masina ta,ar fi bine sa ai un motor pe care sa-l impopotonezi incet,fara graba(plus ca toate costa)si apoi sa-l urci pe masina.e cumva masina de la intrare in izvoare?

aleks 15-12-05 07:47

da... o curiozitate, daca e albastru, castig cam cu 10 % mai multi cai din pokemon decat daca e rosu sau galben? :roll:

EuGenius 15-12-05 12:39

Re:

NU!Las k o vezi sambata..Sunt vecin de bloc cu 'mertan'..prin zona cu 'Martirii'.merci oricum..

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
nu suntem asa meseriasi cum parem si nici studii in domeniu nu avem,doar pasiune si dorinta.
kestii montate pe o fisa nu dau putere......ce spui tu ar putea fi un simplu amplificator de scanteie!
pe mazda,ca pe orice alta masina poti face modificari destule,mai ales ca e pe carb.welcome in da club si mai vedem noi....un ax came mai agresiv,2 carburi orizontale,o evacuare mai acatarii,o marire a capacitatii cilindrice,o marire la supape,poate s-ar potrivi ceva de la un motor de mazda mai mare.......un pokemon la oglinda :lol:
daca vrei sa faci ceva din masina ta,ar fi bine sa ai un motor pe care sa-l impopotonezi incet,fara graba(plus ca toate costa)si apoi sa-l urci pe masina.e cumva masina de la intrare in izvoare?

codrin44 15-12-05 14:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
da... o curiozitate, daca e albastru, castig cam cu 10 % mai multi cai din pokemon decat daca e rosu sau galben? :roll:

NU!cei rosii ,albastri si galbeni au toti acelasi efect...+cel putin 15% din puterea initiala masurata pe volanta alternatorului de la masina de spalat.
cei verzi sunt periculosi deoarece maresc consumul de calorii pe db si-ti arde statia!

aleks 15-12-05 15:30

vai, multumiri domnu' vali de lamuriri, ce prostie era sa fac...
da am si o curiozitate... \"db\" ala are vreo legatura cu bd in actiune?

codrin44 01-05-06 19:55

Re: Cati C.P. ai castigat?

uite una noua.
compresor pe curea! cum suna? creste motorul in rpm,creste si presiunea in admisie...si tot asa,o minune.are suport de prins pe caroserie,ungere pe ulei, iar la 1800 rpm baga cam 6 atmosfere.
problema e ca,nu stiu daca rezista mai mult de 1800-2000 rpm,ca e compresorul de pe tractor...

83SOF 02-05-06 00:55

Vali, pai tu vorbesti de supercharger, si din cate stiu eu ala cam trebuie prins de motor, nu de caroserie, si iti trebuie curea de accesorii mai lunga - cat despre RPM rezolvi usor cu modificarea marimii fuliei pe care merge cureaua - cu cat e mai mare cu cat iti scad rpm-urile.

codrin44 02-05-06 09:27

nuuuuuu,stai sa vezi!ca asta de la tractor,nu are legatura cu motorul tractorului,e doar ptr. emergency,daca se dezumfla rotile pe ogor.si ma gandeam daca merge facut un "supercharger" din el,ptr. ca principiul e cam acelasi,printr-o parte trage aer si prin alta il scoate cu presiune.treaba e ca nu prea cred ca presiunea e constanta.ptr. ca tractorul mai are si o butelie cat china in care se acumuleaza aerul in cauza.

All times are GMT +2. The time now is 23:41.

- Copyright 2026 4Tuning