![]() |
Re: E39 - INDIVIDUAL
ms...vb detaliile pe mess, da?
|
Mashina a primit un pachet COMPLET de lumini de la AUTOLED!! voi revenii cu poze si detalii cand va fii curata si cand voi primii pozele!:D :D :lol::lol::dance::dance::drunk::drunk:
|
8 Attachment(s)
am revenit cu pozele. nu sunt f reusite dar pana o sa revin cu altele sunt bune si astea. Sa detaliez si ce s-a facut la masina: Spoturi, 12 la numar, 2 fata, 2spate si 4 in praguri. Am pus lumina portocalie in manerele de interior de la usi pe pozitie si lumina alba sub bord(se aprinde odata cu polafoniera cand se deschide usa). Pozele, repet...nu sunt foarte reusite deoarece si masina este jegoasa si nici nu am stat sa facem poze din cauza muncii depuse si a oboselii. Multumiri lui Pisica (autoled) :drunk:
|
Sarut mina Mircea-Finutz de vrb frumoase spuse .
|
n-ai pt ce! raman dator de cinste....stii u! ;) :drunk:
|
Quote:
arata superb spoturile si luminile din interior - merita toata oboseala si munca :D:D:D |
Quote:
Sper sa te plictisesti cat mai repede de jante ca nu se potrivesc absolut deloc. In rest masina e misto si la exterior si la interior. |
Laura: Ms...chiar merita :D.
UNLORD: tot ce e posibil, ms de aprecieri. ;) |
Quote:
|
nu stiu ce parere aveti voi despre ele asa din poze dar live va spun ca sunt fenta maxima
|
Quote:
|
eu stiu jantele alea ca si mie mi-au placut pe vremea cind bintuiam pe net dupa jante
|
:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
andre98fug: nici nu ma refeream la cei de pe rubrica aceasta....sau de pe forumul asta. Ma refeream in general, ca nu imi place mie pur si simplu...am spus si mai sus ca este o chestie de gust. Anyway ms pt aprecierea la interior. sal!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning