Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Toyota - Lexus (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus.html)
-   -   LEGENDARA TOYOTA Corolla AE86 (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/86760-legendara-toyota-corolla-ae86.html)

HoricutzWSR 25-10-09 09:04

Re: LEGENDARA TOYOTA Corolla AE86

off cat adevar graiesti :(

Xerius 05-01-10 17:54

Quote:

Originally Posted by F41th (Post 2743329)
Intr-o melodie se aude asa: "Aceste cuvinte ne DOR". Pai cum sa iei tu armasar pur sange si sa-l pui la caruta day by day? Cum sa strici tu frumusete de Murg dandui coama si saua jos, numita Roll Cage??? Cum din masina de Drift sa o strici asa. Pesupun ca si tu ca si altii ai muncit pt banii aia ca sa-ti iei masina ca doar nu o aveai pe matusa Tamara. Pai si cum sa ii dai tu pe o AE86 ca sa o faci masina de uz zilnic? Mai bine Golan sau BMW. Nu vreau sa par rau, dar mi se rupe inima in mine cand vand ce faci tu cu ea. Eu deshid un cont pt donatie daca e nevoie sa-ti iei o a2 masina cu conditiia ca acestei perle sa ii redai viata inapoi. Incep cu 100 ron in sticle de vin , bere sau ce bei tu cand ajungi in Bucuresti ca sa-ti schimb putin gandirea.
Serios acum dac ai drum in Bucuresti cu masina da un semn iesim la o citiriche mica si poate te mai gandesti de 2 ori la destinul masinii. :D

100% de acord !

vyper2thex 08-01-10 19:48

Quote:

Originally Posted by Xerius (Post 2949024)
100% de acord !

Imi cer scuze de offtopic.

Nu imi vine sa cred ca mai traiesti Lucian. Te-ai dat la fund bine de tot. Foarte urat din partea ta.

TireBurnerJDM 31-08-11 20:37

Salut, nu stiti fata de la hatchback si coupe este identica?(inclusiv parbrizul):Dsi daca are cineva stopurile de la hatchback in stare buna.

AK-ZER 01-09-11 04:33

Quote:

Originally Posted by TireBurnerJDM (Post 4557226)
Salut, nu stiti fata de la hatchback si coupe este identica?(inclusiv parbrizul):Dsi daca are cineva stopurile de la hatchback in stare buna.

Fata poate fi identica; diferenta intre modele e in functie de botul masinii: Cel cu farurile fixe e Levin (fulger) iar cel cu pop-up lights e Trueno (tunet). Astfel poate sa existe de exemplu levin coupe sau hatchback, trueno de asemenea. Din cate stiu trueno nu s-a vandut oficial in Europa. Un site bun pentru aceasta masina si nu numai e aeu86.org

Ai cumparat masina din tg.mures? Bafta la restaurare! ;)

TireBurnerJDM 01-09-11 08:55

Da am uitat sa specific ca este levin gt-apex :D am ceva de lucru la ea dar sper sa termin pana vine mosul ;)

petricam1 07-04-12 06:37

sunt interesat de masina
daca mai e valabil te rog sa ma contactezi
[email protected]

multumesc

alin_bmx 10-04-12 21:12

Sper ca nu o vinzi...:| e o adevarata comoara.:D

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning