![]() |
Re: 1968 Opel Rekord Coupe
cat costa un Rekord B sau C coupe, sau chiar si berlina cu 2 usi pentru ca ma intereseaza..?!?
Sprint-ul asta il stiam de un an si ceva...am inteles k totul s-a ridicat la 20.000Euro...e adevarat? pare cam mut..dar si masina "e" destul de MULT :) eu unul ma gandeam si la un motor mai mare/tare dar si ce ai modificat tu..te duce mai sus de cei 90CP stock..totusi nu prea mult..acum gusturile nu se discuta....prea mult :oops: :lol: |
waw ce pot sa spun seamana din profil cu mustang eleanor :D , felicitari pentru munca depusa dar la cat se ridica investitia ??? sigur as intoarce capul dupa asa ceva pe strada un adevarat mussle car :D
|
Caroserie dinasta avea si Fordu V6 :)))))
|
doar k a lui e berlina in 4 usi..asta e Coupe :)
|
:shock: :shock: :shock: Doamne nu mi-a venit sa cred cand am vazut masinutza asta este incredibila..........sigur este din romania???????????sa ai mare grija de ea pt k este o mare bijuterie:shock: :shock: :shock:
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
Quote:
|
SUPERTARE!
O fi Opel Rekord dar arata a lowrider american Tot respectul very nice |
dementiala........felicitari propietarului........dar mai am un of cit s a estimat toata lucrarea cap coada....oricum ...jur ...esti super tare...baftta..
|
tot respectul pentru o masina cu adevarat restaurata.ai grija de ea ca de ochii din cap ;)
|
intradevar facuta cu gust si la cel mai mic detaliu.
respect ptr cea ce ai realizat dar totusi nu van in poza comenzile pe volan:) |
dovada faptului ca si in Romania se poate face ceva de calitate si in garajul propriu !
Cum merg celelalte 2 proiecte omu?Si inca nu am vazut opelu la top gear ;) :) |
La Top Ger Nici Nu Cred Ca-l Vei Vedea,in Cox Si In 4tuning. O Sa Apara.cate Un Pic Ca Sa Fie Surpriza La 4tuningday 1 Aprilie.
|
Omul asta m-a omorat definitiv . Masina e bestiala iar ca sa ajunga un "Muscle European" ii trebuie motor mare. Daca o lasi asa este un clasic cu fineturi moderne. Bestial. Linia obtinuta prin eliminarea tuturor proeminentelor de pe caroserie e perfecta. O masina foarte curata si cursiva. Bordul este excelent . Bunul simt a primat aici observ. Ce sa mai spun. Offff mama.
|
bine andrei ! bv.
|
k sa fie un muscle european..tocmai k n-are nevoie de motor mare....europenii faceau masini puternice..cu motoare mici/medii(max 3L) si rafinate :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning