Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Dacia Sandero (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/81991-dacia-sandero.html)

Yonut_a 04-07-08 12:37

Re: Dacia SANDERO

Aleg Loganu din principalul motiv ca da impresia de masina mai mare,chiar daca diferenta nu e prea mare.Imi plac la Sandero interioarele portierelor , sigla si volanul....si cam atat...Loganu mi se pare mai spatios si mai impunator...(parerea mea)

b-02-rtd 04-07-08 12:40

Quote:

Originally Posted by Yonut_a (Post 1628785)
Aleg Loganu din principalul motiv ca da impresia de masina mai mare,chiar daca diferenta nu e prea mare.Imi plac la Sandero interioarele portierelor , sigla si volanul....si cam atat...Loganu mi se pare mai spatios si mai impunator...(parerea mea)

multi au zis k sandero e mai buna decat un logan ...da e f frumos interiorul...arata mai bine k logan-ul...nu stiu ..crede-ma k sunt intr-o mare dilema ...16 v ...1.5 dci 85 cp kiss fm ...sandero 1.6

Yonut_a 04-07-08 13:29

Pai as putea sa ti dau o idee...Tocmai sa scos noul Logan facelift....Are interiorul identic cu Sandero.La fel si farurile si grila fata....e un Sandero cu portbagaj...Teoretic ai avea designul de la Sandero pe un Logan....uite si niste poze..
https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/83300-logan-facelift.html

b-02-rtd 04-07-08 14:34

Quote:

Originally Posted by Yonut_a (Post 1628885)
Pai as putea sa ti dau o idee...Tocmai sa scos noul Logan facelift....Are interiorul identic cu Sandero.La fel si farurile si grila fata....e un Sandero cu portbagaj...Teoretic ai avea designul de la Sandero pe un Logan....uite si niste poze..
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=83300

e frumusica intr-o oarecare masura...imi place spatele ..fatza nu-i cine stie ce ..aproape identica...grila o are schimbata doar..nici nu stiu ce sa fac..sunt dat peste cap:rolleyes2

rl_lucian 04-07-08 14:36

singurul lcru care imi place la sandero este designul partii fata.
Insa, in continuare, finisarile lasa mult de dorit.

Yonut_a 04-07-08 14:39

Quote:

Originally Posted by b-02-rtd (Post 1629010)
e frumusica intr-o oarecare masura...imi place spatele ..fatza nu-i cine stie ce ..aproape identica...grila o are schimbata doar..nici nu stiu ce sa fac..sunt dat peste cap:rolleyes2

Hmmm...pai...Daca vrei sa o folosesti doar in oras...nu stiu c sa ti spun...dar daca ai planuri sa faci iesiri in afara destul de dese,eu iti recomand Loganul pt spatiu in portbagaj plus spatiul din interior care mi se pare imens..Parera mea..Sandero exclusiv pentru oras Logan pentru iesiri in afara

b-02-rtd 04-07-08 14:55

Quote:

Originally Posted by Yonut_a (Post 1629022)
Hmmm...pai...Daca vrei sa o folosesti doar in oras...nu stiu c sa ti spun...dar daca ai planuri sa faci iesiri in afara destul de dese,eu iti recomand Loganul pt spatiu in portbagaj plus spatiul din interior care mi se pare imens..Parera mea..Sandero exclusiv pentru oras Logan pentru iesiri in afara

nu prea sunt genul care face iesiri multe....o folosesc mai mult in oras..golan-ul nou are varianta diesel?

SirNenea 04-07-08 19:54

gama de motoare ramane aceasi

b-02-rtd 04-07-08 20:14

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1629633)
gama de motoare ramane aceasi

pe luni cand o sa merg la meridian o sa ma si hotarasc evident ce masina iau ..sa vad cum arata logan-ul nou live...sandero ...o sa fac o comparatie si in functie de cum "se comporta" cele 2 voi alege..

p.s: daca are cineva idee cat costa logan-ul nou sa o spuna aici, mc!

kapa_krs88 05-07-08 17:13

din cate am auzit eu sandero desi pare mai mic decat loganu este mai greu cu vreo 200km

la sandero pretul pleaca de pe la 7600E si ajunge undeva la 9600e
noul logan nu stiu...

Yonut_a 05-07-08 20:43

Pai are aceleasi preturi ca si loganul vechi

b-02-rtd 05-07-08 22:55

mda..o sa vad pe luni despre ce este vorba...o sa intreb daca apare sau nu sandero dci acum in septembrie si cand mai exact....o sa intreb si de la ce pretz incep noile logan-uri ...respectiv dci si tot atunci vreau sa ma hotarasc ce masina voi alege..azi am pozat TAU-l ca sta la 1 statie de mine ...il vinde :[ hai salut

W Y P 05-07-08 23:05

Quote:

Originally Posted by kapa_krs88 (Post 1630417)
din cate am auzit eu sandero desi pare mai mic decat loganu este mai greu cu vreo 200km

la sandero pretul pleaca de pe la 7600E si ajunge undeva la 9600e
noul logan nu stiu...

NOUL logan va avea acelasi pret...va incepe de la 6400 e ...;)

b-02-rtd 09-07-08 16:32

am fost la meridian sa vad ce si cum despre masina...SANDERO DCI apare anul viitor...nu prea am inteles dc mi-au cerut 20% avans la leasing ..altii au facut cu 5% avans...am ramas la logan-ul nou facelift culoarea gri-cometa...sper sa ne intelegem :))

spanu_ionut 03-02-09 00:31

1 Attachment(s)
eu am sandero de la 1 septembrie. sunt multumit de ea dar ca fiecare vreau sa o modific:D
si vreau sa ma ajutati.
de unde procur un eleron ca in poza cu sandero galben?
ce mai caut:
pleoape
jante(mi-ar placea wolfrace triad-astept pareri despre ele)
faruri angel eyes

mi-am propus sa o fac ca in poza atasata.

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning