![]() |
Ia mai itrebati daca-i merge sau nu masina! |
Re:
Quote:
ii merge foarte bine buba a fost benzina proasta |
Re:
Quote:
Masina merge dar pana sa ma bata... Il astept... |
9 Attachment(s)
facute de golf GTI aseara
|
o bijuterie ... mersy mult pt poze..
|
Nu a verificat nimeni? Sunt curios de ce e asa de liniste aici. Frumoasa Supra insa sa speram ca Toyota nu s-a ingropat cu modelul asta si va scoate ceva nou mult mai performant. |
va supun si eu atentiei urmatoarea situatie:
proba de atletism, 100m garduri (poate fi si alta)... cineva castiga, si altii pierd cei care pierd, au 2 alternative: 1. accepta infrangerea cu fair-play si sportivitate si fac tot ce le poate sa invinga alta data. 2. incep sa gaseasca explicatii, scuze, etc.. ca: \"Daca erau gardurile mai joase sigur castigau ei... Daca era maraton castigau ei.... Daca aveau tenisii spalati, castigau ei... daca era proba de inot castigau ei...\" Pai mai fratilor.... sa castige, nu? ar fi cazul mai ales cand se repeta infrangerile... iar despre chibitzi... ce sa spun? intotdeauna au fost diverse dispute pe 4tuning intre diversi... mereu, ati venit cu argumentul ca OMUL conteaza, nu masina vad ca uitati asta, si va lasati impresionati de o masina pur si simplu, fara sa apreciati lipsa de caracter a proprietarului... de ex: e posibil ca daca eu m-as da cu ono si as pierde, as spune fara pic de ezitare ca sigur pe alta distanta, vreme, etc, sau la inot l-as bate instant, si ar fi ok dupa morala voastra... dar asa niciodata nu am mai sti de fapt cine si ce... am trai numai din prezumptii si teorii.... ce ramane din asta? ce stim? ce conteaza? dorim sa promovam cursele auto ca si sport ne dorim competitii multe, oficiale, clasamente... dar fara sportivitatea concurentilor si a spectatorilor nu inaintam, ne blocam in dispute absurde care incep cu \"dar daca\"... ma inclin in fata invingatorilor care se bucura de victorie cu modestie si simplitate... ma inclin in fata celor care pierd cu fruntea sus si cu zambetul pe buze ma inclin in fata celor care aplauda castigatorii de pe margine, sau incurajeaza pe cei care pierd DE CE NU FACETI ASTA? VA INVIT LA SPORTIVITATE SI FAIR-PLAY ! |
Ca bine ai spus Gratiane.
Oricum unii zici ca-s agitatori de meserie, nu au masini sau nu sunt competente si-si dau cu parerea mai rau ca propietarii. Stiu ei cu trage ce face cu cat face, pe astiai rog sa coboare cu picioarele pe pamant. Fair-play ceri prea mult unora, asta de obicei ar trebui sa fie o stare de fapt intre sportivi insa cum unii confunda automobilismul cu tastele ce se poate face?[/b] |
Re:
Quote:
|
Gata, nu mai are rost sa ne certam aiurea, m-am contrazis pana acum cu voi si se pare ca voi ati inteles ca ma laud, doar mi-am exprimat puncutul de vedere k la legale sunt prea multe masini care nu au ce cauta acolo si mi-ati sarit in cap.
Am zis ca am facut liniuta cu supra si ati sarit din nou. Ce sa inteleg? P.S Sebastian: Lasa oamenii sa tasteze cum vor, eu am sa fac la fel. |
Maaamaaaaaaa cat de batuti in cap sunt unii, mah, frate!!! Bai *********, c e atat de greu d inteles k oamenii s-au dat pe 400 m si Ono a castigat? Sau c e atat de complicat sa pricepeti c va tot zice omul asta de 1000 de posturi incoace, si anume, k nu a fugit de nici o alta provocare si daca erau 1000 de m sau i se propunea orice traseu se lua la intrecere cu Supra? Voi o dati sa para k si cum Ono s-a multumit k a spulberat Supra pe 400 m si gata, cand de fapt v-a zis de atatea ori k se da la orice ora, pe orice traseu. Si cei care nu au fost acolo cum isi permit sa vorbeasca si sa arunce cu noroi?? Cat despre modestie, mai usor, k nu stiti vad sa faceti diferenta intre un om cu coloana vertebrala, coaie, talent si mult bun simt k nu v-a calarit k pe tarfe, la cat l-ati jignit, si unul care priveste de sus si e arogant pe nimic. Mai subtire cu jignirile la adresa unor oamenii, pe niste situatii pe care nu le cunoasteti asa cum va dati. In puii mei, forumul asta trebuia sa fie pentru pasionatii de masini, nu pt niste tzatze barfitoare. Certati-va naibii constructiv, aduceti argumente, analizati situatia inainte sa vorbiti, nu mai dati voi cu piatra ca daca e sa se sature vreunul de insulte gratuite si v-o arunca inapoi, nu stiu pe unde mai scoateti camasa.
************ ZoliaT: atentie la limbaj ! |
2 Attachment(s)
Cred ca interpretarea intrebarilor a creeat o problema si lumea a votat dupa cum a inteles.
La 600m ceva dupa 600 a trecut Supra de masina relativ de serie a lui Alex T, pana in acel moment un Subaru cu tobe si admisie a rezistat eroic in fata celor peste 600cp. Am sa va atasez poze cu kitul de turbo de pe masina lui Virgil pe care-l puteti cumpara la 3 850 dolari americani: http://store.titanmotorsports.com/gredt78turki.html The incredible GReddy T78 kit that is available for the JZA70 Supra 1JZGTE can produce up to 600hp with the appropriate fuel system. Kit pictured is T78 kit for JZA80 Supra. |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si s-a mai dus, dar imi era cam .......sa fac si poze si sa conduc la viteza aia in acelai timp :ciggy:
|
Nu vroiam sa arat decat unele din piese, puterea pe care o da turbina trece si de 600 asa scrie si asa POATE turbina. Sunt multe piese insa masina nu e deloc fiabila, s-a defectat din pacate. greseala este la economia facuta necumpand anumite piese, le-a confectionat artizanal, dupa care softul nu pare a fi bine pus la punct. E o masina putin depasita de moda actuala. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning