![]() |
Re: Auto & Tuning Show Oradea 27-28-29 iunie 2008 - Pic Parcare
nimeni nu stie nimic?
|
eu iti sugerez sambata sau duminica
|
Daca veniti si ma ajutati sa trantesc motorul in masina pana atunci, vin si eu :):D
|
un program mai detaliat nu ar strica,nu de alta dar suntem cativa interesati doar de unele lucruri(de ex. muzica)si ar fi bine sa stim cand se desfasoara sa vedem cum ne programam weekend-ul
|
Salut programul pt concursul de muzica il voi pune maine dupa o scurta sedinta cu organizatorul ,regulamentul va fi cel de 4 tuning, masuratoarea se va face cu termlab pozitionat pe parbriz ,in doua ture cu usile inchise ,cupe pt primi trei din fiecare clasa ,si bineinteles si pt best Brrr,mai multe detalii maine si din pacate cred ca va fi si taxa de participare ,
|
|
taxa de participare nu este un dezastru, doar sa fie ceva in sfarsit :) asteptam datele exacte cand se tzine concursul de sunet
|
Salut aztazi am stabilit cu organizatorul : concursul de sunet va fi SAMBATA ,pe cat posibil cine vrea sa participe sa ajunga dimineata pana la 9 max 10 ca sa nu tragem de timp la 11 incepem cu jurizarea sistemelor ,pe la 12 incepem concursul deci aveti destul timp sa ajungeti facem tot posibilul sa poata concura si cine intarzie un pic ,masuratorole se fac pe rand incepand cu clasele mici ,se vor face doua masurari si se face media intre cele doua rezultate,taxa de participare va fi 50 ron asta pt ca sa achizitionat un termlab din fonduri proprii pt acest concurs,va asteptam sa petrecem un veekend cat mai zgomotos impreuna noi ncare avem aceasi pasiune si care la 40 ani vom intreba" ha ce ai zis?"
|
ziua de sambata nu tuturor e buna....problema e ca se merge la un tuning show in ungaria unde suntem asa zis datori si rasplatiti cu vizita lor si la ale noastre.....daca s-ar putea face teste incalziri gasiri de frecvente sambata iar concursul propriu zis duminica ati fi cei mai castigati :) hotararea va apartine :)
|
Quote:
Cand? |
Nu trebuia sa fie la aeroport?
|
In 28 iunie la Csenger in Ungaria . Cel de la aeroport s-a anulat .
|
-Street Faigter Show cu un invitat special din Ungaria, Gergely Sandor.
asta in care dintre zile va fi?? |
Daca vreti sa nu pierdeti 2-3 masini care chiar au investit in muzica si categoric vor lasa o impresie buna si chiar vor fura ceva premii , ascultati-l pe Sanducu (Sound Identity) si faceti concursul duminica.
|
o sa fie ceva tare lafel ca si in ani precedenti...sper sa ajung si eu
multa bafta la organizatori!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning