Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Andrei Gheorghe a scuipat un politist dupa ce a fost testat cu etilotestul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/78003-andrei-gheorghe-scuipat-politist-testat-etilotestul.html)

Gabi 19-05-08 09:10

Re: Andrei Gheorghe a scuipat un politist dupa ce a fost testat cu etilotestul

Cand am vazut subiectu' si m-am hotarat sa fac topicu', m-am gandit ca se va ajunge aici. Unde aici ? Aici, in situatia in care cei in incapabilitatea de a face gestu' asta "smecher" il aplauda pe un asa zis moderator cretin de televiziune.

Daca vi se pare o chestie marfa, de ce nu scuipati, baieti, si voi cate un politist de la rutiera dupa ce dati cateva pahare de vodka pe gat ?

Ieri, la Craiova, un politist a scos pistolu' si l-a amenintat pe un baiat (nu conteaza cine e respectivu') pentru ca incepuse sa dea cercuri pentru a atrage taranimea curioasa de langa o ambulanta un un copil primea ingrijiri medicale (fusese prins intre un M5 si rezervoru' unui tir). Asta e un abuz, dragi prieteni, nu faptu ca Andrei "Zdreanta" Gheorghe a fost pus sa sufle-n cimpoi fiind machit.

Mi-e scarba !

dolb 19-05-08 10:38

Gabi, parerea mea e ca baiatu cu cercurile a procedat bine ! i-a atras pe tarani de langa vatamati pentru ca paramedicii sa se miste mai repede si mai bine

Gabi 19-05-08 15:48

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1540851)
[...] Asta e un abuz, dragi prieteni, nu faptu ca Andrei "Zdreanta" Gheorghe a fost pus sa sufle-n cimpoi fiind machit. [...]

Asta am spus si eu !

dolb 19-05-08 16:28

exact acum am vazut stirea pe umilul Antena 1 ( proasta stire ) , am vazut cam ce s-a intamplat imi pare rau pentru cel vatamat

Gabi 20-05-08 16:13

Replica lu' Gheorghe !

Ford_V6 20-05-08 16:31

Eu nu inteleg care era problema politistilor . . . pentru cine nu e din Bucuresti va spun eu ca este irelevant daca mergi baut sau nu pentru ca oricum nu se merge cu mai mult de 20 km/h . . . asa ca pana la urma nu vad ce e rau in a sta ( nu a rula ) baut cu masina.

Jegurile de la rutier ( o mare parte ca mai gasesti si baieti buni ) vorbesc de reguli de circulatie pe drumurile publice . . . care drumuri . . . .??????? Cand o sa avem drumuri cu adevarat atunci sa vorbim de reguli pe ele pana atunci fiecare merge cum vrea p#@a lui si mi se pare normal.

dolb 20-05-08 16:34

si ti se pare normal sa fie beat si sa ma faca zob si pe mine si pe prietena mea si pe masina mea iar el sa scape ?? eu nu cred ca ar fi corect

si da-mi voie sa te corectez:D in bucuresti media de parcurgere este de 4 km/h :lol:

Ford_V6 20-05-08 17:25

La 4 KM/h e greu sa te faca zob :D

Billy c25xe 20-05-08 21:49

Fac pariu ca gaborii au fost mana-n mana cu CanCan-ul!! Nu zic ca este admirabil ce a facut Gheorghe , esti prins baut platesti si bine i-au facut ca l-a lasat fara permis. Cred ca a fost a 100 oara cand Gheorghe a facut asta si tot a tata oara cand a fost filat de paparazzi. ce nu fac oameni pentru o stire de senzatie!!!

X-Ray-Eyes 21-05-08 13:08

Can-Can este un ziar plin de minciuni ... facut doar ptr a dezinforma publicul cititor si a scoate cat mai multi bani de pe urma vanzarii ... nici macar nu se vede ca l-ar fi scuipat ... in cel mai rau caz sa il fi facut pe gabor porc sau mai stiu eu cum ... altfel nu iesea gaborul asa de elegant si incet din masina cu procesul verbal si Gheorghe sa ii bata obrazul ...
dar ce sa ii faci ... asta e presa din Romania ... vesnic plina de kakat si cultivatoare de minciuni cand ratingul scade .... scuze ... nu ratingul .... vanzarile !!!

dolb 21-05-08 14:50

te rog nu generaliza despre presa in romania pentru ca ma simt jignit si eu chiar nu fac cacanariile celor de la cancan, protv, antena si mai stiu eu ce alti idioti

X-Ray-Eyes 25-05-08 10:49

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1545698)
te rog nu generaliza despre presa in romania pentru ca ma simt jignit si eu chiar nu fac cacanariile celor de la cancan, protv, antena si mai stiu eu ce alti idioti

Vorbeam de presa de scandal ... nu cred ca generalizam ... presa reprezinta si revistele ptr copii si nu am vazut in ele povestioare cu pedofili pentru cei mici ...
Discutam strict de presa de scandal ... vezi un reportaj anterior din cancan unde erau poze de la petrecerea midnight constanta in cadrulk unui reportaj despre petrecerile deochiate ale angajatilor unei firme de tzigari ..

dolb 25-05-08 10:52

aflasem si eu de intamplarea cu midnight :) cei de la cancan sunt chiar dezgustatori

fabius 27-05-08 04:36

Nu stiam de chestia asta, acum am aflat.
Si chiar daca gestul lui Gheorge nu e tocmai civilizat si demn de urma, imi pare bine ca le-a facut asta. O merita din plin toata politia romana.

All times are GMT +2. The time now is 08:27.

- Copyright 2026 4Tuning