![]() |
Re: mitsubishi eclipse 1999 gsx
extasy_cristU,in primu rand nu suport motoretele, scuterele etc...trebuie sa ai echilibru pe ele in primu rand, apoi sa stii sa mergi bine cu ele..si nu suport ca ma bate vantu...plus la viteze mari...nu suport...prefer masina.
|
Ce iti recomand eu, un Smart Roadster. Cred ca are cam tot ce iti poti dori, in plus, cu o masina mica te strecori mai bine in trafic, are si ceva acceleratie. 2 locuri.
Daca vrei 4 locuri, un 206 cc e mai mult decat ok pentru inceput, si nici nu o sa te nenorocesti cu pretul la benzina. Un prieten cu un BMW a facut ce a facut mama ta, tras la 90 de grade etc, si fundul masinii a continuat sa mearga..a asa e cu tractiune spate. |
mda,francezi :-)peugeot....in fine, acum trebe sa va las, am 17 ani :lol:ma duc la liceu...mai intru pe forum pe la 7, :-) bft all.
|
bafta la sc. eu ma refeream ca un test sa vezi daca poti sa tii o masina la o viteza desi ea poate mai mult....tentatia... e mare..
|
"toate verisoarele mele destepte..au masini frumoase...chevrolete aveo" fratilor eu nu mai zic nimic ma jur copilul are fantezii e treaba lui eu nu mai scriu pe topicul asta si rog un moderator sa fac o analiza a acestuia si sa ia o masura.
|
Masura ? :lol: 3 pagini, 35 mesaje, 1 sick kid !
E amuzant, jur ! |
degeaba zici tu ca nu o sa ii dai ,ca mergi usor ca una alta.. te abtii un an-2 pana ii dai 130 ? ce vorbesti?? mai citeste odata ce ai scris ca te minti pe fata. o sa ii dai blana ca si cum nu ar mai exista ziua de maine.
si eu am zis ca o sa merg usor cu ursul meu.. pe dreq.. cum am plecat, m-am asezat usor la coada la intersectie, cum s-a eliberat da-i! si uite asa mergeam cu 90 in oras in plina zi.. cum am calcat acceleratia la podea prima data ce bine m-am simtit.. pana si in vorbe ai crescut viteza de la 100 la 130 "sa simti" ..crede-ma ca nu o simti asa cu una cu 2..cu cat e mai noua masina cu atat simti mai putin :P - am mers cu noua clasa C la un test drive si una 2 aveam 150 la ora.. nu zicea nici psst. cat despre cei 100 -130 km/h de care zici tu ca nu o sa te aproprii in primii ani de carnet.. stii ce usor atinge viteza asta un bmw ? ca sa nu zic un M3 !! nu ai idee.. eu am suta in 10 secunde, m3-ul e mult mai rapida! gandeste-te ca daca apesi acceleratia pana la podea in treapta a 2-a ai 100 fara nici o chestie.. nu ne spune tu ca "mergi usor" , ca nu ii dai etc..vrajeala, TE MINTI PE TINE!!! exista masini frumoase care nu merg "tare" ca sa zic asa..sunt destule masini dupa care se intorc multe capete si deobicei sunt vazute in oglinda retrovizoare deci gandeste-te de 2 ori inainte sa zici ca vrei o masina. |
Asta a fost un sumar a ceea ce incercam eu sa zic :D ms sebaaa
|
whatever speedistilor....m-ati ajutat de nu mai pot...lasati-ma...
|
app sebaa, te referi la masina stock, sau tunata putin performantele?
eu n-am degand sa o tunez ca performante, doar vizual... Gabi, eu cred ca am fost destul de drept fata de toti,si de tine..nu cred ca am vrb urat fata de cineva, sau am facut show...asa ca nu-mi spune tu mie "sick kid" ok? veziti de viata ta...e problema mea daca vreau "racheta" si o calc sau nu...daca ma fac acordeon sau nu...ok? eu nu am cerut decat niste informatii...nu sa ma luati la intrebari de unde bani si cum, si multe altele... |
Quote:
|
Quote:
Topic inchis ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning