Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Tatuaje (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/7515-tatuaje.html)

hasky 26-08-05 16:53

si as mai face o remarca tattoo ul este una si body-painting (ce a ce are santos) e cu totul altu.... nu doare se aplica cu pensula... si se fol doar culori speciale... eu folosesc niste pigmenti importati din australia ... iar la tattoo uri lucrez pe baza spaulding&rogers..pt cunoscatori......

TheSinner2 27-08-05 15:02

eu am 3.. vechi de 8-9 ani.. eram mic si beat :)

tng 27-08-05 16:42

bey dar ziceti si voi niste preturi.
unde se pot face (in bucuresti de exemplu)?
alea temporare sunt mai scumpe decat cele permanente?

EvLSant0S 27-08-05 20:39

eh *** , nu , alea sunt lejereanu ...
uite de ex. eu l-am facut pe la 500 ...
si .. la un om care se pricepe .. vezi sa nu-ti faci la un cealapa ... ;)
baftos

Pitu 27-08-05 23:27

faceti voi dalea temporare ca nu tin la 5 spalati :D :D :D

Piry 27-08-05 23:54

da, imi plac tatuajele dar din pacate nu o sa-mi fac niciodata vreounu. de ce? pentru ca am acofobie :lol: :lol: =)) glumesc.... dar imi este foarte foarte frica de ace si alea... si celalat motiv pentru care nu-mi fac este cariera. daca as stii ca nu mai trebe sa muncesc nimic niciodata mi-as face, da asa...dai impresie numa la femei in rest esti privit cam aiurea.
nici piercingul nu ma pasioneaza. oricum acum 3-4 ani am vrut sa-mi fac si tatuaj si piercing si de toate, si chiar mam gandit la ceva litere pe antebrat ca imi placea ca la pac sau pe gat ca si la redman, dar in viata nu faci numai ce-ti place. :roll:

blazeyblaze 28-08-05 01:28

5 Attachment(s)
si iar hasky :)

tng 28-08-05 22:46

am vb cu un tip acu (mare priceput ...) si mi-a zis ca cica se face o mica anestezie inainte sa-ti \"bata\" desenu.
asa-i ? :?

EvLSant0S 29-08-05 03:51

anestezie ptr ce ma ? ca sa te gadile cu o pensula ? doare rau frate ... :roll:

lowrider 29-08-05 10:48

1 Attachment(s)
tatuajele mele..vechi de 7-8 ani

hasky 29-08-05 22:26

chiar nu stiu in ce e priceput dar in 15 ani de cand fac am incercat orice anestezic si ti spun ca este o cacialma treaba cu anestezicul... doar daca nu vrei sa te injectezi cu xinina din cm in cm sa ti amorteasca vreo 5 min maxim...... singurul anestezic este psihicul fiecaruia crede ma sau poate cine are afinitati spre morfina sau altceva ca sa nu spun mai multe.... asa ca tatuajele sunt cred eu doar pt cei ce vor si se simt pregatiti nu i o chestie la moda la fitze cum se poarta pe la noi prin tara.. ca sa ti faci un tatttooo doar ca are ala si ala este pur snobism si prost gust total asa ca ......... fiecare sa crede ce vrea pareri si sfaturi slva domnului tot romanul priceput..:)

Alexutzzz 29-08-05 22:36

hasky ai pm de cateva zile

tng 29-08-05 22:46

Re:

Ok hasky.

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
anestezie ptr ce ma ? ca sa te gadile cu o pensula ? doare rau frate ... :roll:

de ce pensula zici mey tu acolo?eu vorbesc de cele tatuajele cu ace,cele reale. :wink:

Seat_TDI 11-08-06 14:22

Re: Tatuaje

1 Attachment(s)
batranul meu viking:D,si am de gand sa imi mai fac cateva tatuaje:twisted: si as vrea sa-mi tatuez si masina 8) .

Slim29 11-08-06 17:14

Re: Tatuaje

hasky cat iei pt un tatuaj ca supra aia da alta masina si batut tot akolo permanent?? on: am si yo un tatuaj facut din lipsa de ocupatie si or sa mai vina

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning