![]() |
Re: Punto 2004
Oare unde am mai vazut eu scaunele alea??? Hai ca dau bine!!! Dai si tu bataie in continuare k iese treaba buna :D Knd vin la bucale ne vedem neaparat sa vad cat de comfortabile sunt :) asa ai promis :-" :))
|
8 Attachment(s)
un mic update. - jante pe toate rotile :D dupa lupte seculare... atingeau si a trebuit sa ma folosesc de mr. flex.
- bubuiala in masina :D 400 w si dif de 100 w... fata ground zero spate jbl urmeaza amplif pt ele - 2 stickere mici...dar mai urmeaza.... - incep sa distribui stickere cu "garajul lui matza" tuturor ce au beneficiat de serviciile mele - partea cea mai naspa este ca , de duminica masina merge in 3 pistoane...nu am avut timp sa desfac de pe ea sa vad ce poate sa aiba... si cred k ma duc vineri-sambata sa-mi curat injectoarele... si/sau schimb bujiile cu unele ngk iridium... sa vad cum si ce timp am... |
Bravo Domnu', felicitarile mele!!! Buna treaba cu masinuta!!! Foarte buna. La moto ce iai facut la garaj? ;)) evacuarea aia carbon?
|
moto suferise un buf... si l-am inchegat... adica l-am pus pe roate :D
|
3 Attachment(s)
sambata am pus aditiv de benzina, am bagat benzina de 99, am dat o fuga pe A2... bineinteles ca bizoni exista la tot pasul... si cand aram la cox...160... se gaseste nea' tagartza sa se bage in fata... ca sa depaseasta un microbuz... si hop... am pus frana ... foarte tare...incat s-au tocit placutele... asa caci... am dat comanda(astazi) de unele noi de la ferodo...si au venit...tot azi :) sursa www.coastadeest.ro e de incredere baiatul si e foarte de treaba... asa ca RECOMAND!!!
p.s. stie cineva ce sa fac , cu firul ala???? poze :) |
MaTzA nu cred ca de la o singura frana s-au tocit placutele ...erau deja pe duca ;), si eu le-am schimbat ieri si nu am gasit nici-un fir...apropo cat te-au costat?
|
firul ala e senzorul care ar trebui sa se aprinda in bord cand se tocesc placutele
,.....totusi nu cred ca trebuia sa iti iei placute cu senzor |
De ce nu trebuiau placute cu senzor? La punto nu exista aceasta optiune? ( nu stiu pentru ca nu am ajuns sa schimb placute/discuri )
In mod normal ar trebuii sa fie, ca la orice masina din perioada actuala. Poti te rog sa argumentezi, lopez? |
eu am schimbat de 2 ori placutele....la fiat sau service autorizat....nu a fost nevoie de placute cu senzor. Nici alti prieteni cu punto chiar si alte modele si motorizari nu au cu senzor. Nu spun ca e rau...dar nu cred ca iti foloseste senzorul.
am discuri si placute ferodo racing....si pe spate tamburi ferodo racing dar nu am senzor si parca incep sa capat putin invidie :D |
pe placute am dat 90 lei. o sa-mi cumpar si pe spate saboti -150 lei. Deocamdata nu stiu daca o sa-mi foloseasca senzorul sau nu... sambata o sa aflu.
|
Vand jantele,cu tot cu gume ... 350 e ... urgent... f urgent... trebuie sa-mi repar masina... si am nev de bani...
|
Matza da ce ai patit cu masina???? Ma, nu vinzi scoicile? :D ca alea ti le cumpar eu imediat :D
|
merge intrerupt.. si e calculatorul defect... tre schimbat...
scoicile nu el dau :D ca m-am gandit bine inainte :D |
ai verificat totul? cum ai ajuns la concluzia ca calcu e defect? la mine a fost de la fise :).
|
Hai fa'mi o bucurie de sarbatori :)) glumesc man...succes la reparat ;) daca ai nevoie de inca 2 maine da un telefon...stii ca vin :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning