![]() |
mi-am luat de acolo pentru am profitat de o super oferta: mi-a dat tata bani si cum era sa refuz un om batran ................nu e bine sa refuzi ca cica esti neam prost :)
|
Bah nu le spui ca ti-ai luat bicicleta ? :lol: Lasa dreak alarmele ...
|
aa, da . Uitasem : din data de 24.08.2005 sunt fericitul posesor la una bucata bicicleta (din aia cu suspensie pe fata :) ) si mai imi trebuie una ca ma sparge stiu eu cine ca cica ma plimb singur.
PS:1. rog a nu se face misto de mine pe treaba asta 2.Daca ma vedeti seara in oras cu bicicleta sa nu ma nervati ca va fac pe toti :lol: 3. sa nu ma intrebati cat am dat pe ea ca imi aduc aminte de toate datoriile |
Stefy nu am bani.sunt sarac,sarman..... cum vrei tu :))
|
Re:
Quote:
poate ca ii faci tu pe toti, da am patine cu rotiNe Proffesional Collection RWD. :D :D |
Bine mah ca incepurati toti sa va laudati cu ce aveti!
Yo n-am bicicleta ca mi-au furat-o dar o sa-mi iau si o sa fac cu cosmin o liniutza prin fata pe la primarie! Cu bicicletele nici nu se iau comunitarii de noi! :lol: :lol: :shock: |
si daca se ia, sa iti ia caii sau sa te ia de cal :D
|
ba ce penibile au fost ziarele locale de azi in legatura cu subiectul a-i-r-port! :o PENIBILE!!!
|
tell me more pls.... (in pm)
|
Bah chiar penibili!!!
|
va rog sa nu comentati prea mult atitudinea rautacioasa a ziarelor locale,pentru ca am eu presimtirea ca or sa si-o schimbe!(in bine)
|
this... we can call it a change....
|
covei rulezzzzzzz!
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma aparu omu pe prima pagina a ziarelor ?..hai sa va vad si pe voi :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning