![]() |
Re: NISSAN 200sx 1.8T
frumos. Japoneza este facta pentru a fi modificata.. sper ca o sa ii pui si un bodykit exterior.. 15-20 mil si il ai cum vrei tu :)
|
Quote:
Quote:
|
am si eu o propunere pt :D propietarii de silvii :D
am vb cu tarnafes si el e de acord :D cum scap de bac .. adica in max o luna asa...... ma gandeam sa adunam toti posesorii de silvia s13 s14 ma rog care pot ... si sa mergem pe transfagarasan ... sa facem niste poze ... o sedinta foto mai mare pt cine nu stie cum lucrez... visit http://golfuletzstudio.blogspot.com zic eu ca ar iesii cva tare poate facem si un video :D daca tot suntem acolo |
Quote:
|
Quote:
|
te-ai intors din tarile calde ?
|
Quote:
|
Scuze de offtopic: am inteles ca sunt 2 tipuri de "ca18det" nu sti cumva ce norme de poluare au motoarele astea?
3 tipuri sau poate chiar mai multe (nu intru in detalii) despre poluare de exemplu 89-90 nu au avut catalizator, 90+ au venit cu catalizator dar nu stiu daca intra la euro 1 (cum e a mea fara catalizator sigur intra la non euro) |
Quote:
|
zi mane ce scrie la tine in talon si ce norma platesti la rovigneta.
eu n-am catalizator si la mine scrie clar non euro |
eu ii urasc pe toti...........cum sa fie non euro daca ai catalizator............ii urasc din tot sufletul meu!!!!!!!!!
|
Quote:
toate peste toate masina mea merge cu benzina fara plumb are catalizator dar cu toate astea e non euro noroc ca e inscrisa :D |
3 Attachment(s)
in sfarsit a fost achizitonata evacuarea mult dorita sistemul masurare o2 + egt , boost controoler cu funtctie over boost .se va monta impreuna cu Z32 Afm , injectoare 444cc......curand sper in 2 sapt sa fie gata :)
dupa acest upgrate sun convins ca o sa am nevoie de ambreaj si lsd ..... |
garniturile alea sunt bune sa decorezi prin casa cu ele, ar fi bien sa dai comanda de pe acuma de unele originale , aveau pe la alpadrino
|
4 Attachment(s)
dap stiu cum sunt alea o sa fac rost de garnituri OM parca la tine aia de la galerie tot asa am pus chiftea nu mai tin minte exact ......
inca ceva poze .....inainte de aranjarea estetica :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning