![]() |
Re: boxe spate
deci ce sa fac?speedbreaker,io nu am zis ca o sa cumpar,rezumate la situatia pe care am pus`o eu?care dintre cele doua?am vb cu baiatul si a zis ca al lui si 50 ron ,pe al meu..el nu stie ca am probleme la el...al lui la pretz a fost cat al meu,plus ca imi da si actele...
|
al tau citeste mp3?din cate imi dau seama , si ala al lui doar track , sincer mai bn faci schimb pe schimb si gata
|
de ce doar schimb pe schimb?ca io mai mult pt bani fac schimbul asta ...ca trebe sa iau niste telescoape si arcuri pe spate;))
|
dak doreste el sa dea si bani , mai bn , profita si u cat poti de mult.
|
normal....oricum imi palce mai mult al lui,si meniu,si luminile de la sony...la jvc sunt verzi la fel k la bord..si nu mai suport...abia astept vara sa schimb lumine din bord...si oricum nu strica niste bani in plus,pe langa un lucru util si frumos mie;))ce o sa ma cam deranjeze ca nu apare numele melodiei...ce imi place ca nu mai stau sa caut in 100 de melodii una care imi place;)
|
Quote:
|
mia scapat , scuze de greseala, Sony si Pionner au totusi si un pret accesibil , in asa fel incat sa sil permite aproape toata lumea.pana la urma ai luat cd playerul ?
|
1 Attachment(s)
da il am montat pe masina.
|
misto , fratimiu il are asemanator dar ca e cu mp3 si nu are ala ptr jack .
|
mie imi palce si sunt prea multumit fatza de JVC`ul ala...
|
Salut am fost indrumat sa intreb aici ,fratilor am si io o intrebare ce model si ce marca de radiocd trebuie sami cumpar pentru ca sa-mi functionezeantena la fel ca si pana acuma pentru ca un prieten deal meu are un radio-cd si cand il aprinde antena se ridica automat eu vreau doar, pe radio sa se ridice.Daca imi poate da cineva un sfat .Multtumesc mult!
|
orice cd/mp3 player mai recent are comanda antenei electrice. conteaza cum sunt legate firele din spate. gasesti indicatii mai multe in cartea cd/mp3-ului, are o pagina cu toate iesirile din spate catre mufe, inclusiv pt antena electrica.
|
daca te-ai duce si la un service autorizat sa iti monteze cdplayer-ul sa iti lege firele bine ,si i-ai zice la om ca u vrei ca antena aia sa se ridice cand e doar pe radio,poate stie ce sa faca.succes cu gasirea solutiei .
|
Va multumesc anticipat.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning