![]() |
Re: "ATAC": Bucuresti, Raiul Curselor Ilegale De Masini
da de ce nu pun problema organizarii unei piste speciale pt a elimina toate cursele astea "ilegale" da....si lu aia cu logane le place spaga...
|
pentru ca nu ii intereseaza si nu e senzational
|
Sincer eu nu am auzit in viata mea de ziarul asta ,oricum penibiala rau faza..."cum poate un reporter sa isi ia interviu singur?=)) "(reporter=veteran al curselor=>multa imaginatie)
|
ce ma dispera cel mai mult este protv-ul si cum prezinta ei stirile de genu..
vb andreea esca pe un ton superior de parca ar fi "tata lor" si ar fi trecut prin asta sau macar avut vreo tangenta si moralizeaza (prin ton) , ca ei nu judeca stirile, le prezinta asa cum sunt date de mediafax.. si incep sa infloreasca totu..si partea proasta e ca lumea pune botu..e trist:(( influnenta negativa prin media.. |
media .. si presa are mare putere ...
|
clar..PENIBIL:|
|
spoilere, aripi, aripioare, neoane, idiotii ****** :lol: pulpe nu erau ? :lol:
|
fraza care m-a dat gata :
"Într-un fel ma bucur de faptul ca politia a devenit mult mai stricta în ceea ce priveste cursele noastre ... era un pericol urias sa dai peste cineva absolut nevinovat sau, în cel mai fericit caz, sa te înhate circulistii si sa-ti suspende permisul" cum pana mea un "veteran" ar putea declara asa ceva ca si cand ai prinde un radar si ii multumesti politzistului ca are gria de tine ca sa nu iti pui viata in pericol si ca speri sa te prinda si data viitoare cand o sa mai faci asa ceva .... PENIBILI .... !!! de aseamenea - pt faza cu preparat masina 1 saptamana si omorat in cateva ore + pentru ca macar astia nu au zis de baietii de bani gata si pariuri pe mi de euro si din astea ... |
ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ahahhahhahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deci mor de ras....jur....ahahahhaaaaaaaaaa |
Duamne ce ratati astia de la atac, nu cred sa fi auzit de un articol de la ei care sa fie conform cu realitatea... au ajuns in criza de articole si gata? si ala veteran de curse... a uitat sa specifice daca nu cumva de curse pe pc... da ce sa le ceri... traim in romania... o tzara de *** cu oameni de ***... si mai rau... este ca oamenii astia de ***... au functii... "mintim poporu` cu televizoru" sau cum ziceau aia dupa revolutie... cam asa se poate extrapola si la noi...
|
=))))cum e posibila atata prostie pe lumea asta.....ce sa la ceri.....au si ei nevoie de un subiect de scandal si au apelat la cea mai buna sursa....imaginatia:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning