Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW X5 vs. Porsche Cayenne (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/7035-bmw-x5-vs-porsche-cayenne.html)

Christian 18-08-05 12:14

ce am observat eu ca tzarisoara noastra s-a cam umplut de toareguri si x5... cate un ml pe ici pe colo, insa porsche este mult mai redus ca numar. pentru mine sigla porsche nu-mi spune nimic. decat un singur cuvant: overpriced. ma uit la preturi si vad ca nici bmw-ul nu-i ieftin. cayenne castiga la capitolul offroad, insa acesta este de multe ori putin folosit. si un nissan patrol este mult mai ieftin si poate la fel de bun.
cayenne se vrea masina luxoasa, de oameni de bani gata(pana aici si x5 se descurca) insa care are mai mari capacitati de offroad decat restl suv-urilor (aici bmw pierde rau). deci un vot pentru porsche, pentru ca ofera mai mult.

BASU 30-08-05 08:04

eu as merge pe porsche :twisted:

DjRainManFast 01-09-05 08:30

eu nu inteleg de ce tot ziceti ca X5 e mai bun on-road decat porsche cayene?? Cand au lansat cayenne au facut test comparativ pe circuit intre X5 si Cayenne....si vreau sa zic ca X5 a pierdut cu 20 de sec in urma!!! Cam rusinika i-a dat...altceva...cautati specificatiile despre porsche si cititi ce fel de suspensie are..chiar uimitoare!! Si off-road e f bun...deci pertotal e o masina completa!! Eu sunt fan porsche...cand au lansat Cayenne nu am fost prea multumit ..pt ca strica traditia de 50 si ceva de ani de masini sport...dar acum sunt de acord pt ca e o masina excelenta...si parerea mea e ca la clasa ei e cea mai buna!!

CTA 01-09-05 09:07

Votez X5 si de ce anume : pt ca este de asfalt[strada]...suspensii.... etc[nu ma incanta off road-ul] arata mult mai agresiv decat broscoiul ala de Cayenne ,performantele X5 imi sunt de ajuns pt un SUV ,interiorul este pe placul meu. :!: PS:Cayennul nu este cel mai bun din clasa lui in performante ,vezi ca mai sunt si alte SUV din acest sistem solar dar de pe alt continent. Acum in toate comparatiile se gasesc multi care cum apare un VS repede cauta pe net performantele la amandoua din vs si care le are mai tari gata cu aia voteza,s-a uitat de gust de placeri personale .....,caci daca versiunea cu motorizarea mare de la X5 era turbinat si avea cu 100cp mai mult decat Cayennu' gata se vota majoritar \"X5\", cand este vb de gusturi nu se discuta.

DjRainManFast 01-09-05 19:10

Eu nu am luat de pe net lista cu performante..crede-ma!! Am zis ca sunt fan Porsche...era si normal sa imi placa!! Eu nu am zis ca in off-road e cel mai bun...sunt si mai bune...eu m-am referint in general..adika ca e o masina super completa!! are tot ce iti trece prin minte la un SUV!!! Eu la X5 sincer nu ii vad rostu'!!! X3 da...dar X5 e ceva ca sa fie...ca sa aiba lumea cu ce sa se dea mare....parerea mea...Porsche e prea scump....dar makar face si ceva de bani aia!!

XoRRo 05-09-05 15:15

dintre X5 si Cayenne aleg Range Rover Sport

(gusturile nu se discuta)

SFW 24-09-05 11:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Christian\"
cayenne se vrea masina luxoasa, de oameni de bani gata(pana aici si x5 se descurca)

Scuzati de offtopic ... dar m-a amuzat noua expresie ... oameni de bani gata ... inteleg chestia cu copii de bani gata ... adica care nu au muncit pt banii aia pt ca ii au de la parinti ... dar oameni de bani gata ... aia de unde ii au, i-au gasit pe strada? amuzanta expresie ... tine de psihologia romanului : \"daca are bani a furat\"

On-topic ...
Mie ce-mi place f mult la X5 ... spre diferenta de M klasse nu mi se pare ca a imbatranit absolut deloc ...

Oricum daca ar fi sa aleg ... cred ca as alege tot Range Rover Sport ... aia mi se pare intradevar o masina luxoasa, sportiva, offroad, si fff selecta, si sper ca nu o sa vad prea curand un range rover pe strada cu manele rasunand din ea si cu sofer ...

300zxtt 24-09-05 13:06

aspect exterior-Porsche,aspect interior -Porsche motorizare-Porsche
+ interiorul care e mai mic in Bmw decat in Porsche,mai ales in spate

300zxtt 24-09-05 13:09

inca o delicatesa la Porsche,sunetul baritonal al motorului la accelerari puternice+fashaitul turbinelor e diabolic :evil:

AleXuTz 29-10-05 13:29

1 Attachment(s)
......\".In offroad X5'u e \"stricat\" .

Atunci de ce participa la Paris Dakar Question

As alege Porsche in primul rand pt personalitatea masinii Very Happy.........

LoL ati mers vreo data cu X5...e strikat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cine e in Timisoara....uitati-va la TM 89 RAM sa vedem cine mai vb. ca e strikat... :oops: :oops: EU am fost cu el shi zic ca e THE BEST ....
In primul rand la demaraj....park zboara....
in al 2 rand la confort:piele,....stai ca shi intr-un 760LI....

Prea multe sunt de spus pentru X5...eu zic ca e THE BEST .....

Shi de motorizare...am vazut ca era un X5 de vanzare in germania pe eBay la 5.8 motorizare stock din fabrica ...deci ... eu cred ca shi motorizarea e THE BEST .... :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :dance: :dance: :dance:

slater 30-10-05 00:47

Ai pus poza aia parca ar fi un supercar nemaivazut ,un concep car ceva ,...infine : 1 la mana ,X5'u chiar e slab offroad ,2 cel care participa in Paris Dakar n-are nici o legura cu cel de serie ,3 spui ca X5'u e THE BEST dar ai mers cu Porsche ? Nimeni nu contesta sportivitatea modelelor bavareze ,dar asta e un versus X5 - Cayenne si aici Porsche'ul e mult peste .Suspensie ,motoare ,design ,aptitudini on si off-road .Intr-un X5 stai ca intr-un 760 LI ,. heh : dream on ! Iar cea mai tare motorizare a X5'ului e 4.8 IS de 360 CP ,iar Cayenn'ul TURBO are 450 .
get a life ,...

AleXuTz 31-10-05 16:49

1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: lock this...uite-te mai jos ce scrie..shi zi-imi mi-e ca intrece X5 :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orlando 31-10-05 19:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AleXuTz\"
:lol: :lol: :lol: lock this...uite-te mai jos ce scrie..shi zi-imi mi-e ca intrece X5 :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vezi ca aia din poza nu e stock...e tunata de hartage...deci think...e ca si cum ai zice ca audi A4 ABT este de fabrica.. :wink:

blazeyblaze 01-11-05 04:32

X5 ca aia mi-am luat ce mujchii mei :D

AleXuTz 01-11-05 13:50

......vezi ca aia din poza nu e stock...e tunata de hartage...deci think...e ca si cum ai zice ca audi A4 ABT este de fabrica.. Wink .......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uite-te mai bine ce am scris.....

All times are GMT +2. The time now is 08:10.

- Copyright 2026 4Tuning