Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   [:split:] Senzational - KWX vs Holysoul (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/6955-split-senzational-kwx-vs-holysoul.html)

HolySoul 28-07-05 19:50

kwx sa stii ca nu ma jignesti zicandu-mi baiatu din vaslui .
Vaslui este un oras frumos cu istorie frumoasa , curat , nepoluat , fara aglomeratie .
Daca-mi placea alt oras fii sigur ca ma mutam .
O sa plec afara si am sa ma stabilesc acolo si nu din cauza la felul cum arata orasele la noi ci din cauza oamenilor de aici .
Se stie ca romanii destepti au plecat afara , de ce oare ?( ca aici erau certati cu toti prostii )
Eu n-am de gand sa-mi schimb caracterul pentru niste persoane care nici nu le cunosc.

blowwind 28-07-05 19:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
kwx sa stii ca nu ma jignesti zicandu-mi baiatu din vaslui .
Vaslui este un oras frumos cu istorie frumoasa , curat , nepoluat , fara aglomeratie si putin poluat .
Daca-mi placea alt oras fii sigur ca ma mutam .
O sa plec afara si am sa ma stabilesc acolo si nu din cauza la felul cum arata orasele la noi ci din cauza oamenilor de aici .
Se stie ca romanii destepti au plecat afara , de ce oare ?( ca aici erau certati cu toti prostii )
Eu n-am de gand sa-mi schimb caracterul pentru niste persoane care nici nu le cunosc.

pey sa vedem..oras nepoluat dar putin poluat...ma rog nu conteaza :)) ai zis tu mai sus ceva \"si nu din cauza la felul cum arata orasele la noi ci din cauza oamenilor de aici .
Se stie ca romanii destepti au plecat afara\" .... ma da ce destept esti tu :)) pana acum ne`ai aratat doar ca ne esti inferior...nu mie..ci altora :))...

P.S. ce vretzi..ma bag si yo ca musca`n curul calului :D

HolySoul 28-07-05 20:02

daca nu ti-am aratat tie ca-ti sunt inferior ce mai conteaza ?
Si daca tot am aratat tuturor ca le sunt inferior dar nu si tie inseamna ca tu esti inferior lor ... cum suporti chestia asta ?

blowwind 28-07-05 20:05

Re:

Quote:

daca nu ti-am aratat tie ca-ti sunt inferior ce mai conteaza ?
Si daca tot am aratat tuturor ca le sunt inferior dar nu si tie inseamna ca tu esti inferior lor ... cum suporti chestia asta ?

pey n`am zis ca imi sunt inferior !! am zis yo asta ?? NU :) si daca le sunt inferior ce ?
depinde ce intelegi prin asta...mai prost ?in nici un caz nu m`am referit la asta...ma refeream la mod de gandire(mentalitate),orgolii and shit like that..dar ma rog...nu mai continui ca face urat RoSonic :) :oops:

P.S. vroiam sa punctez faptul ca ne faci prosti,...dar de asta nu te`ai prins :) ..si bineinteles tu destept :D

Lucian 28-07-05 20:10

Re:

Quote:

nestiind de ce masina e vorba nu ma bag , poate sa fie un opel tigra , masina care ma face varza pe orice distanta la motorizarea aia .
SI 2.0 Turbo n-a fost niciodata pus din fabrica pe vectra B numai pe calibra si pe vectra A a fost si pe astra .

kwx ramane valabila chestia cu 100 Km .. tu vii cu renaultu ala si eu cu a mea sa vedem ce iese .
oricum chestia asta cu 100 Km e cam ilegala si mi se pare pueril sa te intreci in trafic pe o distanta asa mare sa pui in pericol viata altor participanti la trafic , chiar pietoni .

Si vrei sa-ti arat buletinu ca am 22 de ani sau ce ?
Asa te iau si eu la misto ca tu n-ai 37 de ani sau nu gandesti de 37 .. hai sa nu ne mai judecam unu pe altu ca doar nu ne stim personal , iar de pe net n-ai cum sa cunosti omul .

accept provocarile tale pe toate mai putin 0-400 metrii si pe aia cu nush ce masina de 143 cai ... (spune exact ce masina si poate ma dau)
O sa vin la curse la timisoara daca Lucian n-o sa-mi ia glanda pana ajung acolo .
O sa ne dam la libere . Ce spui?

Nu-ti iau glanda man , se supara KWX pe mine . :) Si in plus de asta nu-mi permit sa omor un geniu .

alexutzu 28-07-05 20:24

Re:

Quote:

Vaslui este un oras frumos cu istorie frumoasa , curat , nepoluat........................si putin poluat .

:lol: :lol: :lol:

HolySoul 28-07-05 21:07

am dat Edit ma nah mai greseste omu vrei sa dau quote la ce-ai scris tu pe forumu asta sa vezi ce pasarici ai scos si tu ?
vrei sa ma provoci pe mine sau pe kwx ? sau care-i rostu comentariului tau ?

alexutzu 28-07-05 22:10

Re:

Quote:

am dat Edit ma nah mai greseste omu vrei sa dau quote la ce-ai scris tu pe forumu asta sa vezi ce pasarici ai scos si tu ?
vrei sa ma provoci pe mine sau pe kwx ? sau care-i rostu comentariului tau ?

ma faceai sa rad, atata tot, eu ti-am zis ca nu comentez in fata altor masini care chiar stiu ca nu isi au rostu sa isi bata capu` cu mine :wink:
sa nu crezi ca aici ma refer la VECTRA ta :lol:

HolySoul 28-07-05 22:50

deci ma provoci alexutzu cu megane de 1.6 16V ?

bogdan_kwx 28-07-05 23:11

vad ca nu ne intelegem. ti-am zis \"baiatul di vaslui\" pt ca nu stiu cum te cheama. numele meu e Bogdan, simplu se poate intelege. deci...daca vrei pe 400 m ma dau cu R5-ul. daca vrei pe 1000 m sau pe 100 km ma dau cu aia de 143CP.uite sa vezi ca-s generos. daca vrei pe 100 km iti dau 10 km avans. e suficient? auzi ...tie chiar ti-e teama de un opel tigra?Daca pierzi cei 12000 cu ce o sa te mai stabilesti ....pe unde visezi tu?Ma indoiesc sa te infieze cineva la virsta ta

Turbo110 29-07-05 12:21

holysoul lasa-ne frate cu filosofiile ca aici nu e forumul lu mama omida e forum pt pasionati de masini ceea ce tu nu o sa fi niciodata tie iti plac masinile pt ca sunt la moda, ne iei ca tu pleci ca te stabilesti acolo...f bine pe noi ne doare in .... asa cum sa mai zis noi nu suntem geni suntem niste pasionati de masini. suferi cu masina aia care si de 12.000 daca nu stiu ce inseamna un r5gtt nu sti baete ce inseamna un raport cp/greutate.

SV-05-YBG 29-07-05 14:30

Acum am citit si eu acest topic.

Cred ca ar trebui inchis.

Nu tin partea nimanui si cred ca nu are rost discutia. Cel mai bine ar fi o intalnire la o legala, pe 400 sau 1000 m, cu sau fara bani si se va decide care este mai tare si care nu.

Nu vad logica continuarii unei discutii de genul acesta.

ERY 29-07-05 16:19

Nu iti este \"frica\" de un r5 Turbo, dar iti este de un tigra? Tigra are peste o tona, stiai?

KaiseR 30-07-05 12:16

E clar ca atotcunoscatorul din vaslui este cu mult peste nivelul nostru de inteligenta.

Ce naiba ma.....nu ati vazut ca omu' e un neavizat in lumea auto. E genul de om care se uita prea mult la televizor. E genul de om care poarta ochelari de soare cand se duce noaptea in club. A devenit deja penibil topicul.

Amice din Vaslui.....spune-mi te rog.....ai auzit de Grunwald? Ai idee cate grade RAC are un timp motor?

Daca stii sa raspunzi (SINGUR) la intrebarile astea esti ok. Daca nu, inseamna ca eu si toti ceilalti de pe acest forum ne-am pierdut 5 minute din viata aiurea citind acest topic.

HolySoul 30-07-05 21:44

kwx ne dam unde vrei si cu ce vrei la legale pe 1000 M sau pe distanta de 100 km creca topicul trebe inchis .

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning