![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Solutie Revolutionara De Spalare Si Lustruire Auto Fara Utilizarea Apei
Am vazut filmultetul de pe youtube si sincer aceeasi treaba as fi putut s-o fac si cu un servetel umed. Masina aia era doar putin prafuita. In conditiile astea cred si eu ca "speli" 4-5 masini cu solutia "revolutionara de spalare si lustruire auto".
PS: pachetul de servetele umede e doar 1.5 lei. Buna gluma ,adica tu cu doar 1.5 RON (pachetul de servetele umede care de fapt e 2,5 RON) fara sa sa folosesti lavetele speciale cu microfibra care absorb o cantitate foarte mare de mizerie si cu ajutorul solutiei intradevar revolutionare si nu in ghinimele cum ai postat tu (deoarece nu cunosti si habar nu ai de propietatile acestuia) elevenone curata ,polisheaza si protejeaza in acelasi timp suprafetele lucioase ,poti seterge cu un pachet servetele un autoturism fara sa-l zgarai???Solutia asta cu servetelele umede poate este buna pentru tine nu si pentru cei care au inteles ce inseamna sa folosesti un produs nou ,unic,ecologic si dealtfel foarte bun. Eu zic sa aveti grija cand faceti asemenea afirmatii si mai intai sa va documentati daca produsul este sau nu bun.A scrie numai prostii aici si a abera e foarte usor.Asa ca rugamintea mea este sa intrati si pe site pe www.111.ro si sa va convingeti ca produsul a fost lansat si la nivel national intrun salon auto cu peste 40.000 de vizitatori unde au fost facute peste 25 de demonstratii pe zi pe o masina plina de noroi (vezi foto). |
Un link interesant :
http://www.criserb.com/blog/am-spala....html#more-493 |
Quote:
Lui GODLESS : De ce te intereseaza asa de mult formula chimica ? Esti chimist sau doar cauti un nod in papura ? Te intereseaza ce face produsul sau ce sunt acei componentii fini ? Instructiunile de utilizare sunt standard pentru multe produse, pentru a evita eventualele accidente. In America de exemplu sunt expuse avertizari la tot pasul . De exemplu : WET FLOOR o vei vedea chiar daca pardoseala nu este umeda, pentru a preintampina eventualele raniri cauzate alunecarii accidentale. Fiindca acolo se platesc despagubiri substantiale in astfel de cazuri . Pai cum sa nu fie scris pe flacon : Nu ingerati produsul . Daca iti vine ideea sa-l bei ? Are miros de portocale si poate il confunzi cu un suc . Aproape orice lichid poate cauza iritatia ochilor. Daca ti-ai propus sa te speli pe fata cu ELEVEN ONE, este mai bine sa renunti . Expresia : “In caz de contact cu ochii, spalati zona atinsa abundent cu apa 10-15 minute“ este expresia de pe eticheta originala americana . Eleven One nu contine acizi. Ce sa caute acizii la spalarea auto ? Un acid nu poate sa dea stralucire , dimpotriva poate sa matuiasca o suprafata . Eleven One este un produs organic, biodegradabil si 100% ECOLOGIC. Apropo de expresia : “EMULSIFICARE” , utilizata la explicarea principiului de functionare al produsului. Ne-ar fi placut sa inventam noi acest cuvant si fenomen. Din pacate, au facut-o altii, cu mult inaintea noastra . Daca stii alt cuvant sinonim in lb.romana care sa exprime acest fenomen, te rog sa ni-l spui si noua . (eventual sa sune mai putin "pompos" !!!) |
Quote:
Lui BASS EVOLUTION: Masina de la stand era zgaraiata si matuita inainte de expozitie . Dupa tratamentul cu ELEVEN ONE arata stralucitor . Zici ca masina de la expo nu a fost murdarita suficient ? Take a look : http://www.111.ro/galerie-foto/ |
Am cumparat de la Romexpo un flacon si in weekend l-am incercat . Daca e numai praf e totul ok , altfel termini dupa 2 splari acel flacon . Despre acele lavete ... sunt prea scumpe , parere mea , maia les ca pentru un spalat cu solutie este nevoie de peste 3 bucati si daca faci socoteala nu iesi ok deloc daca aduni preturile .
Mi-a placut faptul ca nu lasa urme de ceara pe geamuri , dar nu mi-a palcut ca nu innegreste cauciucurile , mi-a placut ca degreseaza si curata jantele , dar bordul nu iese ca si cum l-ai da cu silicon . Per ansamblu e o solutie ok daca o folosesti cu moderatie , dar pentru a o folosi de fiecare data pentru spalat masina eu personal nu o voi folosi . Astept oferta pentru en detail si am sa incerc sa mai gasesc cativa prieteni amatori . |
Quote:
Ai folosit prea multa solutie, de aceea nu ti-a ajuns flaconul decat pentru 2 spalari . Aici gasesti instructiunile de utilizare corecte : http://www.111.ro/etapele-spalarii-auto-fara-apa/ Laveta de microfibra costa 2 euro. La spalarea fara apa a unei masini sunt necesare 2 lavete , care vor costa 4 euro . Lavetele NU SE ARUNCA dupa utilizare ! Prin spalarea lor le vei reutiliza de peste 250 ori . Deci costul lor este nesemnificativ. Mai multe despre lavetele de microfibra aici : http://www.111.ro/lavete-microfibra/ Eleven One spala, lustruieste, protejeaza suprafetele netede. Eleven One nu innegreste cauciucurile. Pentru cauciucuri, bord, piele, ornamente de plastic utilizeaza solutia Protect All Tire & Dash Shine. Acest produs de intretinere creaza o suprafata protectoare, neteda si stralucitoare, rezistenta in timp ! Protect All Tire & Dash Shine lasa anvelopei o stralucire neagra, cu aspect curat umed, fara ca suprafata sa fie umeda . Mai multe despre Protect Tire aici : http://www.111.ro/protect-tire/ Preturile produselor le gasesti aici : http://www.111.ro/magazin-online |
NU am terminat flaconul si imi ajunge pentru vre-o 3 spalari , nu e asta problema , am spus de situatia in care masina este mai murdara mai mult decat de praf .
|
Quote:
ELEVEN ONE nu se utilizeaza pentru masini excesiv de murdare . Produsul va curata murdaria zilnica de pe drum, praful si murdaria normala de zi cu zi. Cand este folosit corect, el poate curata, polisa si proteja o masina in doar cateva minute, fara prea mult efort. Comparand cu metodele clasice de spalare, uscare, ceruire, acest produs scuteste mult din timpul si banii pierduti cu aceste operatii. Cu cat este masina mai murdara, cu atat cantitatea de solutie consumata va creste, fiind necesare deasemenea mai multe lavete . Mai multe raspunsuri la : http://www.111.ro/intrebari-frecvente/ |
fratilor solutia aia e buna doar de ceruit masina dupa k sai dai un aspect mai lucios da nici decum sa o spal dupa o saptamana de mers prin tara pe toate drumurile ,,,,,sa fim seriosi unde se duce praful in timp ce o spal cu solutia asta tot pe laveta ramane si frecando de lacul si vopseaua masinii raman zgarieturi mici care in timp se fac mari nu mai zic pentru masinile negre sunt foarte sensibile si greu de intretinut va zic din experienta treaba asta am o spalatorie auto plus cosmetizare dara asa ceva nam auzit posibil.oricum potes bune jucariile aste doar in cazul cand masina e trecuta printrun jet de apa.vam salutat
|
un vecin a facut comanda ptr 2 flacoane...si-a spalat masina de vro 10 ori ...poate si mai mult...dar nu se compara cu spalarea sub jet de apa...ptr ca aceasta solutie trebuie sa o folosesti in ficare zi si pe o masina nu prea murdara...ia facetzi un calcul 7 lei flaconul inca vro 12lei carpele...unde ajungi...si asta doar ptr 5 zile max...asa te duci la spalatorie odata la 3 zile si dai 10lei...eu zic ca nu merita ptr spalare...cu au mai zis si alti poate ptr lustruire sau ptr cei care isi tin masinile in pat...sau pe terasa...:P v-am pupat si nu va suparati ...da lasatio mai moale cu vrajeala... si hai sa numai comparam apa cu solutia asta... nu exista termen de comparatie...
water is the best....asa ca folositzio...nu numai ptr masini:P |
De curand mi-am luat un audi negru perlat! Cei de la reprezentanta mi-au spus k fara prosti dastea sau polisari! E o vopsea foarte pretentioasa! Ce sa fac? Inca mai am solutie si am fost foarte multumit de ea si pe vechea masina!
|
absolut inutila.
1. Se "spala" superficial, fara aripi... asa ca tot trebuie sa ajungi la apa. 2. Nu polisheaza... este o prostie afirmatia asta... aaaa ramane o pelicula de produs ... asta e altceva... polish nu are fizic cum sa faca. 3. Zgarie masina... tre sa fii absolut atent cu orice bucatzica mica de carpa curata si sa o folosesti cu morcovu in #%*@ pentru ca riscul este foarte mare. Nu folositi pe masini inchise la culoare sau strat de vopsea/lac proaspat. 4. Se termina repede... La murdaria de la noi bitum, praf, noroi, gainatz, etc. tre sa folositi o cantitate mare de produs... 5. Marketing american... In spatele produselor americane "bomba" exista un sambure de adevar, dar efectele secundare se mascheaza. Asadar nu se dau detalii despre produs (compozitie), se iau exemple de masini usor murdare dar cu efect (praf alb), se repeta halucinant ca este ecologic (apa este ecolologica, murdaria este ecologica praful pamantul gainatzul, nu un produs chimic)... ce mai scufitza rosie si alba ca zapada. Rog pe Eleven One sa inteleaga ca pe un forum se pun intrebari se posteaza experiente si se discuta. Daca nu face fata intrebarilor tampite unele, sau pertinente de cele mai multe ori, sa nu-si mai roage "cunoscutii" sa posteze cu nickuri fantoma parerile lor. Am testat produsul si vorbesc din proprie experienta. Este bun in a da praful jos dupa masina dar maaare grija sa nu o zgariati. Cea mai buna varianta pana in prezent ramane spalarea cu APA, apoi tratarea cu paint sealant sau cera... in felul asta murdaria nu mai adera de vopsea si praful poate fi inlaturat usor. |
Cum a mai spus cineva anterior aceasta solutie e buna pentru masinile care sunt expunse intr -un salon auto o expozitie de tuning etc. ca din cand in cand le mai stergi cu aceea solutie pentru a-i mai da un luci si a luat eventual gramul acela de praf care se va aseza pe toata masina, adica daca ai o masian noroita nu foarte noroita, nu o poti spala cu aceasta solutie, o poti dar folosesti litri intregi, ceea ce nu e rentabil, in conclizie e buna pentru expozitiile auto :)
|
Am obosit sa repet ce s-a mai zis de zeci de ori pe forumul acesta si pe alte forumuri . Toate informatiile le gasiti pe site-ul www.111.ro sau pe forum . Discutam aici ce probleme nu s-au discutat pana in prezent si care au evident legatura cu subiectul .
Produsele Eleven One au ajuns la mii de clienti din toata tara . Toti care folosesc produsul in mod curent sunt foarte incantati de performanta si rapiditatea cu care actioneaza. Nu am inregistrat pana in prezent nici o reclamatie de la vreun client. Singurii care fac comentarii total neinformate si rau intentionate sunt chibiti anonimi care posteaza pe forumuri. Ii gasiti din belsug si pe acesta . Am lansat deja in cateva orase din tara spalatorii eco auto fara apa care functioneaza cu aceste produse in activitatea de zi cu zi. Pentru cei interesati, vom lansa in 2009 o franciza la nivel national . Info franciza : http://www.observatorulfrancizei.ro/...?p=fiche&n=304 Americanii si australienii au inventat si dezvoltat conceptul de spalare waterless . Dar spalatorii de acest gen sunt peste tot in lume. Iata cum functioneaza : https://www.youtube.com/watch?v=zbxVloFT6Wc https://www.youtube.com/watch?v=KfBwz...eature=related Catre Herea Costin : prietene, ai vreun interes in afacerea asta ? Ne-ai solicitat ceva , nu ti-am dat si te-ai hotarat sa te razbuni ? De unde ai tu habar de marketingul american ? Cum iti poti imagina ca nu stim ce compusi contine Eleven One ? Daca te intereseaza fisa de analiza chimica a componentilor , scrie-mi pe [email protected] . Tu crezi ca ne lansam pe piata cu un produs neverificat si care are efecte secundare ? Noi lucram aici la o afacere pe termen lung . Daca conceptele ecologice ti se par halucinogene, iti propun sa nu te mai “intoxici“ pe viitor cu asa ceva. Si esti un mare fraier daca consideri ca exista cineva pe acest forum pus de noi sa faca lobby produsului. Nici nu este nevoie. Sunt destui binevoitori. Scriu de bine toti cei care intr-adevar au utilizat produsul si care nu au shpan in creier in loc de circumvolutiuni cand cantaresc obiectiv toate avantajele utilizarii produsului . Apropo, vorbea cineva pe forumul acesta (care probabil avea si el ceva interese) despre produsele Meguiars , ce tari sunt bla bla . Au scos intr-adevar de curand si ei un produs de spalare waterles similar cu Eleven One produs de Freedom. Apare si pe you tube : https://www.youtube.com/watch?v=DKdYc...eature=related Conform topului international, produsele Freedom sunt cele mai calitative produse la nivel mondial . Produsul similar a celor de la Meguiars nici nu apare in acest top . Deci pentru noi nu exista . La comentariul lui Dan Toa nici nu stiu ce sa mai raspundem . Nu am inteles ce vrea . Prietene , ai 19 ani si peste 700 postari, dar comentariul tau nu este prea inteligent. Sau inteligibil . Mai ordoneaza-ti ideile, mai citeste materialul despre waterless car wash si poate mai discutam. Sau poate ca nu . Un anunt pentru toti prietenii nostrii : Vom apare in curand la emisiunea Green Report a lui Marius Vintila pe TVR1 difuzata vinerea dupa amiaza cu alte informatii de actualitate despre SPALAREA ECOLOGICA FARA APA. Salut tuturor ! |
Quote:
Lui Daniel Toa : Am gasit deabia acum mesajul de la tine : “Salut, eu detin un site de muzica CU MANELE , cu 2000 de vizitatori pe zi , daca doresti reclama pe siteul meu, astept un raspuns de la tine, o zi buna in continuare “ Raspuns lui Daniel copilul-minune : Nu ti-am raspuns deoarece nu am mai intrat de mult pe acest forum. Ma grabesc acum sa-ti raspund : Nu ne intereseaza reclama pe site-ul tau . Sorry PS Nu ti-am raspuns asa ca ai bagat comentariul ala stupid ? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning