Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Circulatia interzisa - NON EURO (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/68441-circulatia-interzisa-non-euro.html)

morcov_ssl 03-03-08 17:04

Re: Circulatia interzisa - NON EURO

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 1388072)
:evil:
asta chiar nu a fost de ras, nuj ce crezi tu dar lasa fraierii ca noi sa se distreze cu loganurile si tu cu dacia ta man, chiar nu ai deloc haz:evil:

vrei sa scriu pe fiecare zi aici cate o comparatie d preturi intre logan si alte masini muuuuuult mai jmechere decat farasu asta de masina? si care la cumparare au acelasi pret cu loganu? si chiar daca e sh sa stii k o sa te tina mult mai mult decat masina care o ai u..... si mai iei si foc pt masina asta........

wsn_asf 04-03-08 12:02

Vor sa introduca o lege intr-o tara care a produs masini non euro pana 2001-2002 (nu mai imi aduc bine minte) noi copiem multe legi dar se uita ca aici e ROMANIA.In anglia din cate am vazut pe la televizor masinile mai vechi de nustiu cati ani sunt considerate masini clasice si platesc o taxa speciala care este CHIAR MAI MICA

cipoNCE 04-03-08 14:08

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 1398838)
Vor sa introduca o lege intr-o tara care a produs masini non euro pana 2001-2002 (nu mai imi aduc bine minte) noi copiem multe legi dar se uita ca aici e ROMANIA.In anglia din cate am vazut pe la televizor masinile mai vechi de nustiu cati ani sunt considerate masini clasice si platesc o taxa speciala care este CHIAR MAI MICA

ceea ce zici tu stiu ca este vorba despre masinile de epoca si trebuie sa aiba multi ani vechime si sa fie in stare perfecta de functionare, nu probleme ca la... dacie.
si da, taxa este mult mai mica fiind considerata masina de epoca, daca nu cumva 0, nu mai stiu.
stiu ca am mai citit despre chestia asta tot pe`ici pe forum, insa nu mai tin minte care era topicul.
oricum s`ar putea sa se ia in considerare pana la urma problema eliminarii masinilor non-euro, pe la tv si prin ziarele de pe net deja arata cum merg pinguinii prin orase si cauta toate rablele nemiscate sa le trimita la remat.
un prim pas in scaparea de vechituri...

Relu_GTT 04-03-08 18:53

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 1398838)

Ultimile dacii fara euro s-au produs pana in anul 2000

cannavaro 04-03-08 19:49

un var de-al meu a cumparat o dacie berlina fabricata in 2000, prin 2005 si a facut credit la banca pe 5 ani, asa ca practic dupa ce va termina de platit masina , nu va mai avea voie sa circule cu ea dupa noua lege :D

Danutz Bratosin 05-03-08 15:21

off topic...
am pe cineva cu o dacie 1310 sau 1410 nush sigur pe injectie...din 2001...omu zice k are euro 3 la ea....e adevarat? stiti ceva?

PH 33 RNR 10-03-08 18:30

daca are motor de dacie euro 2

Nautilus 12-03-08 22:05

Azi iar a spus "omul nostru" prostia cu 2011, doar ca si acum orice cautare pe Google cu orice are legatura cu "automobile non-euro" si "2011" directioneaza numai la articole cu si despre el. Probabil e singurul care crede asta :D

~Nautilus

cata_tm 18-03-08 07:27

cu gpl, dacia se incadreaza undeva intre euro 1, euro 2...asa ca tzeapa :)

si eu ma gandeam de multe ori la varianta cu interzisul..ok..daciile noastre, vai de mama lor...dar sunt N bmw-uri, audi-uri, si alte marci straine de prin 87-90..aia chiar toti au euro?

deniel 07-04-08 23:08

Daca va intra in vigoare legea asta eu personal o sa cumpar o dacie (banuiesc k vor fi ieftine)si o sa ii dau foc in fata parlamentului in semn de protest .Nu se poate asa ceva ,domnul Tariceanu a uitat de la ce masina a plecat!!!!!

mikkai 17-04-08 23:29

Nu imi vine sa cred ce minte i-ar trebui unui om sa scoata asemenea tampenie pe gura.Nici daca s-ar stradui cat pot de mult tot nu ar reusi sa scoata atatea milioane de masini non-euro si pana in 2011.Astia nu sunt in stare sa rezolve probleme minore dar asa ceva.Care a halit-o pe asta cu 2011 si probabil si pe aia cu "3 prezoane la roti interzis sa treaca granita" pot sa-i spun doar ca e tipicul romanului manipulat de conducere prin mass-media.As putea sa descriu in continuare chiar si viata si planurile de viitor ale unor astfel de oameni dar as avea prea mult de scris.In concluzie ei ajung mandrii posesori ai unei masini noi "de duzina" cumparata pe credit si al unui sentiment de implinire.Eu zic fiecare sa isi ia ce vrea,ce poate si cum poate.Dar daca iti permiti doar o bicicleta nu te intinde la matiz sau tico pe gaz ca deja te faci de ras.
Si faza cu motoare euro pe dacii,cand o sa vedeti cat costa +adaptat +montat+intretinere (nu zic de omologat aici pentru ca oricum nu se omologheaza) o sa ajungeti tot la logan.Nu am nimic cu modelul asta de masina dar e cea mai comuna masina noua.

schumi_86 30-03-09 09:47

Cea mai comuna masina noua si cea mai teapa......

darck_angel64 30-03-09 10:52

aici nu e vorba de o lege data de mintile crete autohtone, desi sunt in stare, e vorba de un proiect de act normativ al Comisiei Europene prin care, daca se va finaliza, se va interzice circulatia, din 2011 in toata Uniunea Europeana, a autovehiculelor NON EURO si EURO 1... cel putin asa a declarat la un post TV ministrul mediului.

bo$$u 30-03-09 11:25

bun dar care e in domeniu sa imi spuna si mie daca prin omologarea gpl-ului masina va fii trecuta euro 1?

Nautilus 30-03-09 11:32

Problema a fost (dez)batuta precum apa in piua aici

https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/73148-2011-anul-fatidic-masinilor-non-euro.html

Raspunsul Directoratului General pentru Energie si Transporturi al Comisiei Europene poate fi citit aici:

https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/73148-2011-anul-fatidic-masinilor-non-euro/page-15.html

~Nautilus

All times are GMT +2. The time now is 15:50.

- Copyright 2026 4Tuning