Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara - 30.07.2005 (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005.html)
-   -   Grupe de participare Legal Racing (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005/6664-grupe-participare-legal-racing.html)

SEBASTIAN 17-07-05 09:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Razvan P\"
Ideal ar fi sa se stabileasca grupele in functie de timpii scosi pe 400m in cadrul unor calificari , dar deocamdata logistica nu permite .

E normal ca cei care se simt dezavantajati intr-un fel sau altul sa ceara modificarea grupelor (e.g. grupa golfurilor de 130 cai sau grupa lui ceky ) ; ce mi se pare absurd e sa vrei departajarea in functie de NA / Turbo ...un exemplu practic :2 masini la start , un seat leon 1.8 turbo 180 stock si un civic type r 200 cai NA stock ( unul are 7.7 suta iar celalalt 6.6 ) ce draq...nu ati vrea sa bagati leonul la clasa 200-250 cai ( evident ...clasa BUB )?

Pana una alta grupele sunt facute destul de bine luand in considerare numarul participantilor la fiecare eveniment ; cand vor fi destule masini ( si cand spun destule, ma refer la un numar mai mare de 4,6 sau intr-un caz fericit 8 participanti per grupa ) grupele vor fi facute altfel in mod sigur

daca ar fi dupa majoritatea ... ar trebui sa avem departajare rwd , fwd si awd ,turbo si normal aspirat PE FIECARE GRUPA...parerea mea ....absurd

fiecare ar vrea o grupa in care sa aiba sanse mai mari dar nu e intotdeauna posibil si nici corect ; in fond ati vazut ca si in grupa tdi-urilor impinse rau de tot exista \"remediu\"...renault 5 , in cazul grupei lui ceky ar putea fi cielo (care e exemplul cel mai elocvent ca si un motor normal aspirat poate \"sa rupa asfaltul \" ) , un sfat .....concentrati-va in a va modifica masina si lasati calculele prin care ati fi favoriti in grupa ,
lasati organizatorii sa faca grupele , ca pana acum au facut o treaba foarte buna

Logistica ne permite acest lucru.
Nu e normal sa-i amestecam pe toti.
Si la cursele de moto de multe ori clasele inferioare au timpi mai buni.
Daca as face cum spui tu cei cu masini puternice ar putea controla tot, mergand intr-un timp calculat asigurandu-si o grupa inferioara castigata.
Sti tu cum trag ei in calificari?
Se va mai coafa regulamentul privind grupele dar nu radical, discutile care le faceti voi acum le-am facut la inceputuri si am ajuns la grupele pe care le vedeti cu mici modificari.

Razvan P 17-07-05 12:15

poti controla foarte bine participantii care trag sa obtina timpi mai slabi printr-o marja ; de exemplu : o masina scoate timpul cel mai bun in calificari (in cadrul a 2 manse) 14 secunde ....ok...daca in timpul probelor eliminatorii scoate mai bine cu 0.5 secunde decat timpul cel mai bun obtinut in calificari e descalificat automat ; in acest fel toti participantii trag sa obtina cel mai bun timp in calificari ....

polifem 17-07-05 14:29

sebastian ... HABAR NU AM DE CE NU ITI POVESTESC o mica poveste A LUI kozz si zetemte ... in care povestesc ce s-a intamplat la cursa King Of Europe (cel mai important eveniment din europa pe 1/4 mile) ... sa vezi acolo cum s-au facut departajarile ... si te poti inspira in vre-un fel!!!

DECI, SINCER EU POLIFEM, NU STIU DE CE NU ITI POVESTESC SI NUMAI INCERC SA ITI STARNESC CURIOZITATEA....

Gratzian:
nu stiu polifem, dece nu povestesti sau nu citezi? sau sa dai copy-paste
ca sa nu mai spun ca ai si nr de tel a lui sebi si mai mult ati si vorbit de nenumarate ori, si puteai slava domnului sa ii povestesti
crezi ca este ok metoda asta de starnire a curiozitatii?

SEBASTIAN 17-07-05 14:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Razvan P\"
poti controla foarte bine participantii care trag sa obtina timpi mai slabi printr-o marja ; de exemplu : o masina scoate timpul cel mai bun in calificari (in cadrul a 2 manse) 14 secunde ....ok...daca in timpul probelor eliminatorii scoate mai bine cu 0.5 secunde decat timpul cel mai bun obtinut in calificari e descalificat automat ; in acest fel toti participantii trag sa obtina cel mai bun timp in calificari ....

Isi poate doza mersul sa scoata exact in limita celor 0,5 secunde.
Si e f bine daca cineva de la o clasa mai mica obttine timp mai bun.
De ce sa nu incurajam tuningul?
La clasa lui fiecare sa scoata cat mai mult, cine risca castiga.
Hai sa lasam grupele cum saunt si sa ne gandim doar la mici modificari iar cand organizati voi faceti alte grupe cum va tece prin cap.
Pot face si o superdepartajare dar avantajeaza doar masinile de curse drag, pe cele de strada care reprezinta peste 90% la noi le va afecta negativ.

HondaCBR 17-07-05 15:30

cate grupe vreti sa aveti ?, ajunge la un moment dat sa ia ultimul la o grupa, locul 2, ca nu sunt participanti.

daca sunte-ti dezavantajati, modificati-va masinile ca de asta e cursa si nu plimbare la piatza.

daca ai masina tare bati 2 grupe deodata, daca nu o iei si asta e, toti vor sa castige fara sa-si faca nici o modificare la masina.

in US, sunt grupele impartite in FWD, RWD AWD. street, drag sau pro drag. ce atatea calcule kilograme si cp si turbo si non-turbo ??!

SEBASTIAN 17-07-05 15:39

DA.

Street Shark 17-07-05 16:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HondaCBR\"
de ce?, chiar asa frica ti-e de vtec si 4x4?, sa nu mai spui la nimeni ce ti-a facut un SUV de 125cp cu 4x4 pe viraje la cei 300 cai ai tai :lol:

Hahahahahaaha :lol:
Ar cam trebui tu sa te abtii de la comentarii,mai ales de \"cursa\"Arad -Timisoara. :wink: Tare cursa cind cineva te depaseste de cel putin 10 ori si dupa aia te asteapta sa vi si tu :lol: .Ai uitat de cate ori veneai lansat sa ma depasesti si de fapt te depaseam eu? :shock:
Un sfat: invata sa schimbi vitezele ca uneori te-ai cam facut de cacao(cursele de la Arad ti le amintesti?) :idea:

HondaCBR 17-07-05 16:42

numai fii off-topic, ai luat-o pe viraje ca nu-ti statea masina nici cum, te lauzi ca in linie dreapta m-ai facut cu 300cp sport coupe vs. 125cp SUV, mi-ar fi rusine :lol:
de 10 ori m-ai facut in linie dreapta si eu tot de 10 ori te-am facut pe viraje :wink:

iar cu schimbatul vitezelor la liniute, ultima cursa am scos cei mai constanti timpi dintre toti concurentii, deci ... :roll:

Street Shark 17-07-05 17:10

Re:

Quote:

numai fii off-topic, ai luat-o pe viraje ca nu-ti statea masina nici cum, te lauzi ca in linie dreapta m-ai facut cu 300cp sport coupe vs. 125cp SUV, mi-ar fi rusine :lol:
de 10 ori m-ai facut in linie dreapta si eu tot de 10 ori te-am facut pe viraje :wink:

iar cu schimbatul vitezelor la liniute, ultima cursa am scos cei mai constanti timpi dintre toti concurentii, deci ... :roll:

Se pare ca uneori visezi cu ochii deschisi,incearca sa fii realist macar ziua.
Stii acum imi pare rau ca m-am jucat cu tine,se pare ca tu chiar n-ai inteles ca ptr.mine o fost distractiv,ca am vrut sa intelegi mesajul:stai in banca ta ca nu-i loc.Scuza-ma ca-ti spun dar faza cu \"depasitul de 10 ori pe viraje\"ii o minciuna pe care o pot confirma 2 persoane care au fost cu mine in masina.M-ai depasit de 3 ori venind lansat din spate in timp ce eu mergeam deja normal ptr. ca am crezut ca ti-ai primit lectia.Una din astea 3 depasiri fenomenale ale tale a fost,dupa cum bine stii cind am frinat brusc ca sa te las ptr. ca eram paraleli si iti venea masina din fata.
Eu n-am auzit sau vazut undeva ca tu ai fost cel mai constant dar multi,foarte multi au fazut ca ptr.tine faza cu schimbatul vitezelor ii c-am complicata.Ai uitat ca la Atu nu mai aveai cuvinte?
Deci,hai sa dicutam la subiectul topicului.

SEBASTIAN 17-07-05 17:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Street Shark\"
Quote:

de ce?, chiar asa frica ti-e de vtec si 4x4?, sa nu mai spui la nimeni ce ti-a facut un SUV de 125cp cu 4x4 pe viraje la cei 300 cai ai tai :lol:

Ar cam trebui tu sa te abtii de la comentarii,mai ales de \"cursa\"Arad -Timisoara. :wink: Tare cursa cind cineva te depaseste de cel putin 10 ori si dupa aia te asteapta sa vi si tu :lol: .Ai uitat de cate ori veneai lansat sa ma depasesti si de fapt te depaseam eu? :shock:
Un sfat: invata sa schimbi vitezele ca uneori te-ai cam facut de cacao(cursele de la Arad ti le amintesti?) :idea:

Te rog hai sa dam toti dovada de clementa.
Multumesc!

SEBASTIAN 17-07-05 17:12

Sunteti de acord ca sa lasam PISTA sa faca departajarile?

Street Shark 17-07-05 17:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Quote:

Te rog hai sa dam toti dovada de clementa.
Multumesc!

Ok,oprim discutia aici.

akimoto 17-07-05 17:21

Re:

Quote:

te lauzi ca in linie dreapta m-ai facut cu 300cp sport coupe vs. 125cp SUV, mi-ar fi rusine :lol:

lasa mai ceberica, nu mai fi suparat pe linia dreapta, ca am avut eu grija aseara de fiat turbo pauar, te-am razbunat :wink:
de 3 ori :mrhappy:

Street Shark 17-07-05 17:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:

te lauzi ca in linie dreapta m-ai facut cu 300cp sport coupe vs. 125cp SUV, mi-ar fi rusine :lol:

lasa mai ceberica, nu mai fi suparat pe linia dreapta, ca am avut eu grija aseara de fiat turbo pauar, te-am razbunat :wink:

Da,aseara ai castigat tu. :cry:
Acus ii un an de cand ne dam si numai eu am castigat pina acum. :wink:
Savureaza-ti victoria ca vine revansa (in scurt timp) si iar o sa fii trist :cry:

akimoto 17-07-05 17:58

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:

Acus ii un an de cand ne dam si numai eu am castigat pina acum. :wink:

fii bun si nu mai deforma realitatea, ca eu n-am facut asta
invincibilule ce esti
si hai sa ne banghim d-acia ca acusi ne scoate afar dom presedinte

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning