Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Se intoarce Trabant? (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/64768-intoarce-trabant.html)

Ace Axel 06-02-08 12:37

Re: Se intoarce Trabant?

astia sau luat dupa noi ... pacat ca nu sau uitat mai atent la desene... mie mi se pare oribil!

Ace Axel 07-02-08 11:30

Quote:

Originally Posted by spiri14 (Post 1340892)
macar sa numai fie din cartonn

poate o sa il faca din carBon :lol:

AlliedComposites 10-02-08 02:21

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1341300)
poate o sa il faca din carBon :lol:

exact asta vroiam sa zic si eu... sa-l pastreze la fel de usor ca originalul, si sa-l faca din carbon... chiar daca sasiul e metal, daca panourile si plafonul ar fi carbon ar fi belea de tot!

topser 11-02-08 10:19

nu va ganditi la ce pret ar ajunge "trabantul" daca l-ar face din carbon ??...

AlliedComposites 11-02-08 12:26

nu, sa faca partile care erau din carton inainte, din carbon... ca si trabantu avea cat de cat un sasiu din metal nu? doar "tablaria" era carton nu?

Victor_Is 23-05-09 14:28

Quote:

Originally Posted by AlliedComposites (Post 1349369)
nu, sa faca partile care erau din carton inainte, din carbon... ca si trabantu avea cat de cat un sasiu din metal nu? doar "tablaria" era carton nu?

ma faci sa rad :))
dar in fine..nu ai de unde sa stii asa ca mergi pe varianta populara...trabant = carton
hai sa-ti spun doar cateva lucruri despre trabant...
NU, accentuez, NU este din carton si nici nu a fost vre-odata,
poate ai vrut sa spui duroplast, sau fibra dar in nici-un caz carton, daca era carton gandeste-te ce se intampla cu el dupa cateva ploi sau dupa un inghet/dezghet..ajungea o epava...ceea ce nu prea a ajuns..cel putin cele ingrijite...al meu avea 22 ani asta vara cand l-am desfacut complet si am gasit rugina doar la oalele de la roata si aia pe partea dreapta, ca deh..acolo e multa sare pe drum, mizeria etc...in rest, nu avea pic de rugina. La cat am muncit la el si curatat din nou grunduit antifonat, tre sa tina cel putin inca 22 de ani de acuma...desi am folosit substante noi nu ce foloseau nemtii acu 23 ani in urma..in fine..
revenind...
Trabantul si tabla lui...ei bine, tot e mai bine protejat decat o masina obisnuita.. Pentru ca otelul din care e facuta caroseria e de foarte buna calitate, si e destul de elastic. Mai degraba se indoaie si revine la forma initiala decat sa se boteasca! Plus ca, tabla e GROASA! Panoul spate si podul pedalier, are 1,8mm (pe masurate). Stalpii la usi tot asa. Mai subtire, de doar 1mm sunt marginile acelea care sustin aripile. Cum vi se pare, prin comparatie cu altele, care nu au decat 0,6mm grosime la tabla?
daca si restul masinilor ar avea tabla care o are trabantul ar fi o chestie tare interesanta..si..binenteles Sigura ;)

Mustang 25-05-09 08:56

@Victor_Is... si ... trebuia sa reinvii un topic mort si ingropat pentru a spune asta?

Victor_Is 25-05-09 10:48

scz...acu am gasit acest topic...si pe vremea aia nici nu aveam user...
imi cer iertare ca scriu pe forum?!?

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning