Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Tigra 1.4 v16 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/6466-masina-mea-opel-tigra-1-4-v16.html)

georgeb 07-07-05 18:37

nu iei tu de la 0 la 120 in 8 secunde decat cu vreo racheta pe ea .:lol:

te rog sa nu ne mai vinzi castraveti , ca noi suntem gradinarii aici :)

vrei sa-ti spun in cat iei suta ?

spune-mi cati cp ai :)

gandeste-te ca corsa GSI ul la 125 cp face suta in 9.3 :) tie ti-ar trebui minim 160 - 170 cp ca sa scoti suta in 8 .

asa ca inca o data . in cat timp face suta ?

daflyer_oradea 07-07-05 18:44

hai duminica pe aeroport in cluj cu ea si vorbim acolo ;)

eXs 07-07-05 19:13

Gentile sunt de aliaj.
Promit sa fac in curand cu ea un film.

Merita sa auzi tobele ... chiar suna foarte frumos.
Nu am postat linkul, dar uite exact astea sunt tobele mele :
http://www.speedup.it/store/index.ph...n=home.1034026

Ii toba completa, nu doar ceea mare (finala)

eXs 07-07-05 19:20

O chestie ... sincer nu imi plac comparatiile de genul :
Stii, amicul meu are o masina model X, si deci tu daca ai tot model X, trebuie sa fie exact la fel.
Corsa mai are mult pana la Tigra.
Compara versiunile stock, vezi puterea, aerodinamica, si altele.

Sa nu uitam ca orice poate avea o masina acelasi model ca a mea, dar cu performante mai slabe ca a mea ... sau mai bune.

O sa vin si pe aeroport in Cluj :)
Dar hai sa ne comparam la aceeiasi categorie :)

Ai putina rabdare ... mai am nevoie de inca 1000 de Euro pana pot scoate masina asta pe strada.
Inca imi rup cauciucurile la demaraj. Imi trebuie ceva model mai tare.

In curte inchisa, am accelerat de la zero la peste 60 si am franat, in aprox. 40 de metri.

P.S. : Chiar nu sunt un show-off (de aceea prefer geamurile fumurii). Nu am de demonstrat nimic :)

pimp_lex 07-07-05 19:38

Scoatei urgent dungile alea si prizele de aer false ca arata urat rau

Deci e 1.4 16 V + catback daca inteleg bine (deci de la cat pana la capat e toba schimbata) + chip. Mai are si alte modificari?

1.4 16V are 90 cp. Si 11.5 sec 0-100, timp dat de producator.

Cu chip si esapament cat back n-ai mai mult de 10-12 cp in plus, daca si pe aia. Si un astfel de castig o da putin sub 11 sec 0-100. Pana la 8 sec 0-120 mai e cale f f f f lunga

eXs 07-07-05 19:47

Ultima modificare ... OMV Super 100 ;)
Stim toti beneficiile cifrei octanice mai mari :)
Aici mai astept filtrul de aer, si dupa aia, trebuie sa modific compresia.

Da, are cip (nu ala ieftin de cateva milioane).
Toba ii catback.

Mai astept dupa un filtru de aer sport si inca niste surprize.
Niste modificari la sistemul de aprindere si un calibrator (cu reglare de pe bord) aer/fuel ... asta va fi mai greu cu ele, ca iz super scumpe si departe ... dar mai vad eu.

Am mai spus ... lasati chestiile alea de pe capota. Momentan le las ca asa le-am primit. O sa ma ocup in curand, numai sa am ceva timp si bani.
Mai mult ca sigur ca voi taia capota pentru niste adevarate prize de aer.
Etc :)

TND--TEAM 07-07-05 23:50

1 Attachment(s)
daca ai asa ceva cred ca sparge geamuril;e pune repede un film in care o turezi la maxim sa aud ceva de calitate

baghy83 08-07-05 01:04

fata de corsa gsi care are un motoras de 1.8 si tigra ta care e de 1.4 e mare diferenta.nu stiu cum naiba zici tu ca iti rupe cauciucurile.sa zicem ca ai 100 de cai adunati dar inseamna ca ai niste cauciucuri de cacat.si apropo tigra decat corsa are mai buna aerodinamica.cam atat.poate si greutatea dar nu e diferenta asa de mare.

Hondarul 08-07-05 01:26

Lasati frate omul sa se bucure de masina, ce naiba...

Stim cu totii, cand e vorba de masina proprie, o laudam uneori poate mai mult decat e nevoie, pentru ca e masina noastra.

S-o stapanesti sanatos mane !!!! Bravo !!!!

eXs 08-07-05 06:46

TND-Team : Da, exact alea sunt tobele mele. Azi sau maine cand o scot din service (am avut ceva de schimbat pe ea), fac un filmuletz si il pun sus :)

Hondarul, merci :)
Eu o singura data am luat pe cineva la misto rau de tot. Si aia, pentru ca ala avea o Astra din 91/92 vai de capu ei, si radea de mine ce masina am.

Mi-o zis ca am masina de femei.
Aici l-am jignit destul de tare, zicand : \"Si a ta ii de femei, ca ii a lui maica-ta. Sa vii la mine cand ai masina TA. Orice model. Si mai povestim).

Hai, dati-mi si voi linkuri cu masinile voastre. Chiar imi place sa vad care ce conduce :)

georgeb 08-07-05 08:51

eu ma retrag si te astept cu o demonstratie de la legale . pana atunci tac :)

auzi tu 0 - 120 in 8 secunde :lol:

multumesc , u make my day :lol:

eXs 08-07-05 08:56

c u there ;)
Ce masina conduci?

Morro 08-07-05 09:02

hihi ... ca fapt divers ... nu ai nevoie de 160-170 de cai sa iei suta sub 8 ...

scuzati de calitatea paginii din link dar mi-a fost lene sa caut o pagina frumoasa ...

http://koti.mbnet.fi/css/saxo/saxovts.html

dar nici mie nu prea imi vine sa cred acel 8s ... mai ales la un 1.4 aspirat ... are R5GTT 7.x pana la suta cu 115 cai si vreo 200 kg in minus, performata destul de greu de egalat dupa parerea mea umila

eXs 08-07-05 09:07

Incerc sa trag un film in masina in weekend.
Sa vad daca rezolv o camera video si sa gasesc o modalitate de a o fixa in masina ;)

Mai ii cineva pe aici care vrea sa auda tobele.

TND--TEAM 08-07-05 13:40

EUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:12.

- Copyright 2026 4Tuning