![]() |
Re:
Quote:
LOL.pai aia care vrea asa ceva nu se poate numi cu adevarat femeie(din pct meu de vedere).o femeie adevarata este una puternica ,independenta,care nu trebuie sa stea la cheremul barbatului si sa se milogeasca de acesta sa-i dea bani sa mearga la cumparaturi ,saloane etc etc...Parerea mea :) o femeie adevarata trebuie sa-si castige sg existenta ,nu sa depinda de barbat,parintzi bunici etc. :) |
:lol:
Din top o dai... din top :peace: PS: totusi, ce vor barbatii? Eu nu am aflat asta pana acum :roll: |
Pai tu ce vrei?Poate iti raspunzi singur la intrebare:)
|
Re:
Quote:
|
si eu stiu p cine vrei 8) 8) 8)
|
:lol:
Ce vreau eu nu spun la nimeni :wink: Totusi, dadi, masina mi-o fac chiar daca nu stiu la cine te referi ? :woowoo: |
cred ca barbatii vor intai sa fie respectati... daca se poate sa fie si iubiti, banuiesc ca asta ar fi pe locul doi... majoritatea prefera sa iubeasca ei si nu asteapta nimic inapoi. insa se stie, barbatii sunt orgoliosi. sa le inseli increderea inseamna sa te joci cu partea instinctuala... ceva ce nu tine de ratiune... de unde si violenta... sper ca verbala este cea mai des intalnita...
|
yo vreau liniste...iubire...si suport moral...... :)
|
Re:
Quote:
ok sunt de acord cu tine...dar ca sa primesti mai intai trebuie sa oferi tu.nu? |
aha, si cand dai si nu primesti ? ce plm faci ? intrebare de baraj
|
Re:
LOL.pai aia care vrea asa ceva nu se poate numi cu adevarat femeie(din pct meu de vedere).o femeie adevarata este una puternica ,independenta,care nu trebuie sa stea la cheremul barbatului si sa se milogeasca de acesta sa-i dea bani sa mearga la cumparaturi ,saloane etc etc...Parerea mea :) o femeie adevarata trebuie sa-si castige sg existenta ,nu sa depinda de barbat,parintzi bunici etc. :)[/quote]
iubito....suntem pe aceeasi lungime de unda:) |
Re:
Quote:
|
santos... NEEEXT :))
|
HO ! ca nu era vba de mine , intrebam in general / de curiozitate
;) |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |