![]() |
Re: Sudarea diferentialului
Quote:
|
ce se mai aude cu diferentialul ?:)
|
...pai ...e46'le nu mai este, am luat o pisica coupe :D ...dar diferentialul tot il sudez, mai ales ca la asta gasesc mai usor diferentiale in caz de... ...din pacate plec pe 5 ...vin in tzara pe 5 a 3'a ...atunci am sa incerc, am cautat sa cumpar da nu am prea gasit in romania, am sa incerc prin Dubai, un spool e o chestie care se monteaza in locul pinioanelor din differential, este cam aceeasi treaba cu sudatul dar este mult mai curat.
|
Cand am crezut ca ai sudat deja si "fuge"spatele.. tu nu i-ai dat drumu la sudura:)
Sa mai aduci noi detalii;) |
pai am vazut ca se gasesc diferentiale de pisica la vreo 200 de euro ;) cu LSD
|
Sudorul ala care e autorizat si are niste studii superioare in acest domeniu la care ai dori sa te duci, ori iti v-a cere o suma mare de bani pt lucrare ori te v-a refuza ca nu vrea sa te omoare. Cam asa ceva ar face. (asta in cazul in care il gasesti)
|
Nu suda prietene diferentzialul....sapa adanc dupa bani si ia-tzi unu "autoblocant"....sau sapa mai adanc dupa bani si pune-tzi un motor 2,5...dupa cum spune si mai sus....
Un tovaras de al meu a sudat diferentzialul pe o pisica...si a cedat la 80 km/h...rotzile s-au blocat....si s-a infipt in pom....asa e...cand dai carja..nu cedeaza...cedeaza cand nu te asteptzi....treaba ta .......salut! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning