Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce urasti cel mai mult dimineata?? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/59477-urasti-dimineata.html)

IONUT-GBP 10-12-07 20:39

Re: Ce urasti cel mai mult dimineata??

ca stau intr-un cartier unde se construiesc blocuri :cry: :x non-stop galagie... :(

Razvan-CT 10-12-07 21:40

cel mai mult urasc sa ma trezesc.. de aceea am votat a 8-a varianta.

ps.. ce are poll-ul asta?? daca insumati procentele va da mult peste 100%:lol: imi poate explica si mie cineva care e faza?

Maskatu 11-12-07 07:35

Quote:

Originally Posted by NiceWeather (Post 1240454)
cel mai mult urasc sa ma trezesc.. de aceea am votat a 8-a varianta.

ps.. ce are poll-ul asta?? daca insumati procentele va da mult peste 100%:lol: imi poate explica si mie cineva care e faza?

este un pool ce permite alegerea mai multor variante(adik 1,2,3,4,5... sau toate) nu este din acela in care poti alege DOAR una! stiam ca multi ar fii ales mai multe variante de aceea am bifat optiunea cu raspuns multiplu

MH 19 KTA 11-12-07 18:38

eu abia de acum 3 sapt am inceput sa dorm bine pt ca in ultimii 2 ani si nu exagerez vecinii mei , pe rand cel de la 3 , cel de la 1 si cel de langa mine si-au renovat apartamentele si a durat cam cateva luni la fiecare ...

FLAME 13-12-07 19:25

cel mai mult urasc sa ma TREZESC!asta vara in fiecare noapte ma culcam pe la 1,2,3..shi in fiecare dimineatza la 7 incepeau astia care montau centrale de bloc sa taie cu flexu:bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...****** mamii lor

Dodo_998 13-12-07 19:48

huh... la mine e alta situatie... eu la 07:00 ma trezesc... la 6:30 ii suna telefoanele lui fratimiu... mama si ce sonerii are... huh.. precizez ca nu sta cu mine in camera.. camera alaturata... dar se aude chiar nasol... si vorba aia cand mi-e somnul mai drag dimineata ca stiu ca mai am 30 de minute de dormit... si mai nasol e ca suna vreo 10 minute incontinuu ca asta nu se trezeste... :( si la urma cireasa de pe tort.. dupa cateva minute.. suna si al meu..

Spark 14-12-07 12:06

nu prea am chiar asa mai probleme cu trezitul
dar mai demult uram dimineatza sa ma trezesc sa ma ma duc la lucru

dar de o vreme dimineatza ma trezesc cumva. deschid calcu` cu muzica. si e mult mai ok cu trezitul.
altfel sunt cam irascibil dimineatza din orice miscare, vorba. din orice.

si acuma cum is frecator de menta deocamdata nu prea am treaba. dar tot ma trezesc relativ devreme.

EvLSant0S 14-12-07 13:38

cel mai urat m-am trezit cu un drogat in casa, uitase maicamea usa deschisa , si m-am trezit dand pumni :X pe cat de nashpa a fost, pe atat de mult mi-a placut
in rest nu-mi place sa ma trezesc cu gatul uscat dupa o noapte plina de alcooooool ...
si nu prea-mi place sa fiu trezit de telefon,decat daca e vreo p4s4r1c4 :X sau daca e vreunu care are sa-mi dea bani :)

Bogdan_ozzy 14-12-07 15:07

Aham cea mai naşpa zi a fost azi-dimineaţă,cand m-am trezit cu un vecin ,batand la uşă,îi deschid şi ma anunţă ca m-a inundat in baie şi in bucătarie !!!!:burn: :burn: :burn:
Apoi dă-i şi strange la apa :(:( :burn::burn: :(:(

Alex-Rahova 14-12-07 15:29

urasc sa ma trezesc .. punct :)

Brian 14-12-07 18:43

Urasc sa ma trezesc si sa fie apa oprita .. cel mai nasol ..
si urasc si telefoanele lui frate-miu .. eu imi dau tel`u pe vibratii .. deci nu am treaba .. dar ale lui .. incep de la 6 si ceva dimineata sa sune .. eu am timp liber pana pe la 12 - 1 si ma trezesc la 6 - 7 :rolleyes2
Si mai urasc muncitorii astia care toata ziua freaca menta .. da fac o galagie .. asa de dimineata.. zici ca e sfarsitu lumii..

Snoopy 15-12-07 10:03

Starea de mahmureala de dimineata + durerea de cap,asta urasc eu dimineata

Lauryn 15-12-07 18:51

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 1247297)

Adevarat :peace:

Sasha 16-12-07 13:29

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 1247297)

in dimineata asta te aprob si eu :roll:
:lemon::lemon::lemon::lemon:

IONUT-GBP 16-12-07 19:00

Cine se scoala tarziu nu e obosit, e patron, nu munceste si e fericit ;):hug: :p

All times are GMT +2. The time now is 10:47.

- Copyright 2026 4Tuning