Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Taximetristii, alt cod rutier... alte legi (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/59406-taximetristii-cod-rutier-legi.html)

cata_tm 13-12-07 22:57

Re: Taximetristii, alt cod rutier... alte legi

Quote:

Originally Posted by chitzi (Post 1234895)
hmm......
sunt cei mai dobitoci soferi... nu degeaba le zicem FOAMEA :))
nici semnal nushtie sa dea x(
e o placere pt mine sa nu ii las sa se bage :D:D...ei vor sa ii lashi da ei nu te lasa pe tine! asha k nu ii las deloc:))

dovada clara de tzaranie... da' si pe mine ma incearca un sentiment misto cand ii vad ca zboara printre benzi, si la sfarsit incearca si ei sa intre pe ici pe colo :P topicul se-anunta destul de misto, atata timp cat nu generalizati

catalin

Maskatu 14-12-07 07:27

eu nu inteleg cum de atunci cand depasesc coloana de masini la semafor si kiar cand ajung la intersectie dau de oameni care circula regulamentar... dau de aia nas in nas si ii lasati sa treaca fara sa dati nici macar un claxon si sa ii ziceti ceva de masa :(

Mustang 14-12-07 09:10

Ieri m-am luat la intrecere cu unul pe B-dul Unirii ... eram pe banda 1 sa depasesc ... in fata mea ... oprite masini ... (deh ... asa e romanul, parcheaza unde apuca). Am zis sa il depasesc pentru a nu opri masina sa acord prioritate la tooooti ceilalti. Ii fac semn sa ma lase sa ma bag, scarba imi arata degetul pacii. M-am enervat si m-am strecurat intre el si masina oprita acolo, ca sa ii trantesc o frana in mufa si sa pun avariile mergand cu 20 la ora.

Spark 14-12-07 11:25

eu zic ca cel putin aici procentele variaza intre rai si buni ceva de genu
(66% - 33% .. sau 75% - 25 %)

sunt si catziva de treaba si ok ...care te lasa si din astea ...
dar majoritatea sunt cum sunt. ca au regulile lor, ca se baga aiurea si din astea

Mustang 14-12-07 13:00

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1245957)
eu zic ca cel putin aici procentele variaza intre rai si buni ceva de genu
(66% - 33% .. sau 75% - 25 %)

sunt si catziva de treaba si ok ...care te lasa si din astea ...
dar majoritatea sunt cum sunt. ca au regulile lor, ca se baga aiurea si din astea

66+33=99
Ce facem cu 1% ? Sunt la pensie sau au schimbat locul de munca, nu ? :lol: :lol: :lol:

Spark 14-12-07 13:08

eh ... n-ai fost la mate ... 66,perioada 6 ... +33, perioada 3 nu da 99, perioada 9 ci 100% ;) :P

Mustang 14-12-07 14:11

Mah te fugaresc in momentul cand ajung in SM. :lol:
In raportul anterior nu scrisesi 66 perioada 6 si 33 perioada 3 ...

Spark 14-12-07 14:17

se subintelege ... :lol:

Maskatu 14-12-07 14:17

aoleeeeeeeo a gresit omu ce vreti... sariti repede la gatu lui :D :P

Mustang 15-12-07 02:21

Quote:

Originally Posted by Maskatu (Post 1246180)
aoleeeeeeeo a gresit omu ce vreti... sariti repede la gatu lui :D :P

Neah .. stie ca il apreciez :D

chitzi 25-12-07 21:10

ei se baga asha k ii lasa majoritatea sa se bage.....
l-am mai vazut pe unu in fatza la platza era aglomeratzie shi l-a lovit putzin unu din spate pe taximetrist...shi a coborat cu bata la el:rolleyes2 :rolleyes2 trebuia sa fie unu dala mai nebun in masina sa il bata cu tot cu bata lui :))...da normal k fara bata nu avea tupeu k il lua vantu cat era de schilod :D

Dodo_998 26-12-07 02:35

ma nene.. eu sunt taximetrist... problema e urmatoarea.. sunt soferi care au plan.. adica in jur de 1 milion... e oamenii aia trebuie sa alerge ca le urla copiii acasa de foame.. si daca nu se baga si nu se alea.. pierd mult timp.. si in plus la cate vad in trafic.. mai invata si smecherii.. :) eu unul merg cat de cat corect.. bine mai incalc si eu regulile ca na.. dar de ex.. dai intr`o comanda.. si vezi ca e aglomeratie si nu ajungi la timp.. ii dai nene talpa sa ajungi la timp.. si e imposibil sa mergi corect.. deci iertati-ne!! :) si faza cu bagatu.. eu unul fac semn.. daca ma lasa bine.. daca nu asta e.. dar de obicei ma lasa lumea.. mai sunt unii care nici macar nu se uita... :) Craciun Fericit in continuare!

200SX 26-12-07 04:38

Prin felul in care condus isi bat joc de meseria lor,

unii dintre ei parca ar fi total sictiriti, semnalizare, semafoare, politete in trafic... .. canci

Dodo_998 26-12-07 16:56

pai facand in jur de 200 km pe zi.. depinde de zile, ca se pot face si mai multi... crede-ma ca te saturi la un moment dat de condus.. si da, chiar esti sictirit

All times are GMT +2. The time now is 03:27.

- Copyright 2026 4Tuning