![]() |
Re: DE VANZARE : Audi A4, S-line , tuning Rieger
20 400 e - negociabil
|
inca de vanzare : 20 200 e negociabil.
|
masina nu mai este de vanzare :-) se poate inchide . Multumesc.
|
anunt valabil!
masina este din nou de vanzare, la un pretul de 9900 e putin negociabil. intre timp sa mai investit in ea pe parte de audio. Portiere fata insonorizate cu Dynamat, portbagaj Standart plast M1 si bimast... se poate vedea aici https://forum.4tuning.ro/384-sistemul...udi-a4-b6.html |
am schimbat si numarul: 0757217954
|
salut
mai este valabil? as vrea sa stiu daca masina are elemente de caroserie care prezinta zgarieturi/infundaturi sau care au fost revopsite de-a lungul timpului (bineinteles exceptand barele tuning si pragurile tuning) si daca mai ai barele si pragurile originale ale masinii ms |
20 Attachment(s)
Quote:
sunt cateva elemente revopsite: capota fata din cauza pietricelelor/ portbagaj, la care am scos emblema /si aripile spate din cauza unor mici infundaturi. am si barele originale/ grila capota, originala/ un rand de triple/ ornamentele de la usi pt ca au fost inlocuite cu unele de S4. scaunul fata dreapta prezinta o zgarietura, pe care am vazut o de curand , pt ca am dat husele jos...in rest tapiteria este impecabila dar necesita detailing. dpdv tehnic - baterie noua, discuri frana fata noi, placute frana fata/ spate noi, cauciuguri aproape noi fata. Distributia mai tine 30000km, ulei/ filtre pt inca 10000km. 9500 e negociabil |
Re: Audi A4 S-line
se poate inchide, masina sa vandut astazi.
multumesc 4tuning. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:01. |
- Copyright 2026 4Tuning