Masina asta din punct de vedere tehnic este in felul urmator:
- distributie schimbata - pe partea de distributie (curea +pompa de apa+2 role) - cat si pe partea de alternator (curea+rola cuplaj+rola intinzatoare+vreo doua role) si se mai poate merge cu distributia aceasta 60 000 KM. Pret piese vreo 400 E. Manopera 3,5 mil. De remarcat la S-line este modelul de distributie mai ieftina
- antigel schimbat
- amortizoare Monroe (acest tip de amortizoare sunt pe echiparea de S-line )fata + spate schimbate, au 20 000 KM. Piese 400 E. Manop. 4 mil.
- discuri de frana fata noi. Piese 150 E.
- zilele astea trebuie sa`i fac schimbul de ulei+ filtre ( Castrol Long Life 2 << 0w30, 506 01 >> - vezi cat e litrul la reprezentanta

) total piese 150 E.
- cam intr`o mie de km trebuiesc schimbate placutele de frana fata+spate si pe care deja o sa le comand sa le aduca. Pret 130 E.
- doua cauciug noi fata dunlop sport 235/47/17. Pret 300E
Preturile la piese pe care le`am enumerat aici sunt cele din Germania,iar avantajul este ca sunt originale, cu astfel de piese se lucreaza si la reprezentanta.
Am enumerat aceasta mica lista cu ultimele investitii facute in masina pe partea de mecanica pt a se vedea cum este intretinuta .. si ar mai fi multe.
Vreau si eu sa vad cine poate aduce masina asta din Germ. la mai putin de 18000 e (sa nu zic 20000 e) ???
Tuning:
-bara fata Rieger 389 e
-grila capota Kamei 109 e
-praguri Rieger + bara spate Rieger 550 e
-pleoape faruri Rieger (cele superioare) 50 e
- ------//--------- (inferioare) 20 e
-eleron luneta spate Rieger (care nu este montat) 130 e
-eleron portbagaj (codita) 300 e
-triple Lumma (sunt la cutie si au fost montate pe masina) 200 e
-triple In Pro leduri 250 e
-evacuare dubla Borla 170 e
-capace oglinzi S4 (cele aluminiu) 170 e
-schimbat plasa bara spate inclusiv suportul de bara (nu se mai vede carligul) 150 e
-jante Oxigin 17'' - J 7,5 (cumparate in luna iulie din Mamaia ) 1040 e + manopera 50 e.
-folie omologata Lummar 140 e
Manopera la vopsit + montat acest kit tuning a fost in mai multe etape si a costat in final 400 e.
Cam asta ar fi asa in mare investitia in aceasta masina si preturile sunt destul de modeste, la care se mai adauga si timpul pierdut cu toata aceasta alergatura..
Eu consider ca inainte de a vb ca e mult sau putin pretul acestei masini, fara sa stii cat a costat aceasta masina second (sau noua)... ar trebui ca acel care critica un PRET sa incerce macar odata in viata sa tuneze cat de cat o masina... sa vada ce inseamna sa face ceva de genul acesta si abia dupa sa vb! Eu doar ma amuz pe seama carcotasilor
numai bine.