Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/555-pierdut.html)

alex_maxx 28-02-04 00:59

1 Attachment(s)
ok nu stiu dk poti sa il vezi in caz k il vezi..fosta nu e tipa in roz e cealalta!!

aicad 28-02-04 09:56

Nu pot sa cred! dar am vazut aici fete de 10 de ori mai frumoase decat \"vedetele\" noastre :) Si acum stau si ma gandesc ce ne mai trebuie altceva ?? Am putea sa facem schimb intre ele :)
Sa mor acum nu stiu ce sa zic da ciudata e viatza asta in materie de fete! :help: :twisted:

yo 29-02-04 02:19

ziceam sa bag si io opinia mea, ca vad ca sunt multi cu ex- :)
deci mã unele femei e scorpii
unele e materialiste
unele e \"manipulatoare\"
unele e sufletiste
unele e intelegatoare
unele frumoase :)
etc
idea e ca, e gresit sa generalizam bazandune doar pe ce ni s-antampla noua :) ... daca ea a plecat cu altu, zi merci c-a fost acuma, si nu dupa casatorie cand mai aveai si 1-2 copii etc ... atuncia chiar sucks :D

ps: aveti grija la sugatoarele de bani .. ca va lasa-n pielea goala :D

Hondarul 29-02-04 23:33

1 Attachment(s)
D-ra din mijloc...

Mi-a mancat zilele... :drunk: :drunk: :drunk:

ZoliaT 01-03-04 00:53

si in noaptea de anu nou ..... :twisted:

aicad 01-03-04 01:03

VAIIIIIIIIII hondarule daca te deranjaeaza asa de rau da-mi mie nr ei de telefon! asta in cazul in care e tipa din mijlok :D

Nu reusesc sa fac poze la ex gagicile mele :( am pierdut ceva numere de telefon in urma unui \"accident\" si nu prea am dat de ele dar: I AM WORKING ON IT :D

B12ZMD 01-03-04 08:07

MAI ! Potoliti-va cu perversiunile! Or sa apara aici mai multe posturi decat pe tot situl! Ce naiba? :evil: Am si eu poze cu perversiuni si cu femei goale si cu \"me in action\", dc vreti bag si un DivX, nu-i problema (mai ales tu cataline m-ai spart cu femeia aia! :yikes: :cry: :cry: :cry: )

Hodaru is a lucky man! Super tipa! :yikes: Felicitari! 8) :lol: :lol:

Hondare, ti-a mancat zilele pentru ca ai lasat-o! :punch:

Eu am o politica mai aparte cu femeile. Daca face figuri ii dau cu FLIT de muste oricat de bine ar arata. Chestia e sa nu o lasi sa te ia la misto ca se invata si in scurt timp ajungi marioneta ei. Si mai am o vorba ..... \"Femei sunt destule pe lumea asta...de ce sa plang pt o proasta?\"

Hai Hondare, capu' sus ! :peace: :peace:

mpa 01-03-04 15:17

1 Attachment(s)
Pentru cei care nu au ce sa puna aici :arrow: :arrow: :lol:

FiReBuRn 01-03-04 16:18

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
Fireburn: ALexandra era o bijuterie, cum de-ai lasato sa scape ? :lol: :lol:

Da stiu..imi pare rau acum..dar atunci ne certam ..erau neintelegeri..nu mai mergea..! :(

pimp_lex 01-03-04 18:40

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
:lol: :lol: :lol: pimp..daca castiga saptamana sta la lotto iti trimit 200.000 sa vi in tara.. :lol: :lol: :lol:

o sa ma rog sa-ti iasa numerele ! :lol: :lol:

catalin rs4 01-03-04 19:22

:lol: :lol: :lol: yo..daca imi ies numerele..nu o sa te uit..ca sunt vreo 14 milioane.. :lol: 8) zmd baga filmul aici!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

pimp_lex 01-03-04 19:32

Quote:

Originally Posted by \"xbogdanel\"
ddragutze fetele alea....
intrebare de baraj??ati renunta la masinile voastre pt una d'aia?
sa zicem k una zice: da masina si sunt a ta cat vrei tu!

eee??

nu, or fii ele bune, dar femei se gasesc si mai gasesti si pe gratis totusi, asa o masa la restaurant mai scump nu m-ar deranja dar in nici un caza ceva asa de valoros ca o masina

yo 01-03-04 20:02

catalin rs4 fac screenshot si pun la arhiva, ca sa nu zici pe urma ca n-ai zis asa ceva :D ... ca de castigat presimnt yo c-ai sa castigi :D

referitor la intrebare, depinde de circumstantze, de masina, de ea..... daca ea te pune s-alegi din rautate zic ca nu, dar in momentul cand stai 12 ore cu capu in masina si 2 minute cu ea, mi se pare normal sa-ti adreseze o asemenea intrebare :)
CU alte cuvinte trebuie sa stii sa balansezi timpul petrecut sub/in/pe/la masina si timpul acordat ei ..... si atunci n-ai sa ajungi la o asemenea situatie grea :D

viviesp 03-03-04 14:09

:twisted: Hai ca va spun un adevar...

Cat timp esti \"FREE\" ... vii acasa, te uiti in frigider, nimic. Te duci si alergi dupa femei!
Dupa ce te insori ... vii acasa, aceeasi femeie. Te duci si deschizi frigiderul!

Asa ca nu fiti FRAIERI... fiti Destepti !

Nu mai plingeti mai rau ca muierile, cautati si descarcativa ...\" sufletul\" in alt mod. Intelegeti ce vreau sa spun... Da?

Multa bafta!!!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hondarul 03-03-04 14:14

Da mah...

Am prins ideea. Stai sa vina sezonul de litoral sa am si eu liber.

Din toate punctele de vedere...

Mda... Asta cam asa este: cui pe cui se scoate, adia o femeie pe alta.

Vremea trece, vremea vine, viata e scurta, nu ???

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 14:27.

- Copyright 2026 4Tuning