![]() |
Re: Dewoo Cielo Evolution
Frumos....da dom'le. ceva deosebit ;) dar nu ar fii mai bine sa ascunzi intercoolerul ala? ca sa nu stie "adversarii" chiar la ce sa se astepte :D
Banuiesc ca mai urmeaza modificari si la motorashul asta... |
Quote:
dupa cum ti-am zis , nu pun nimic de tuning pe ea pana nu am toate piesele di kit si mai ales pana nu montez rollbar in ea :) |
Pai ce piese iti lipsesc? Nu-mi dau seama la ce te referi...(sunt si cam adormit)
|
turbina k 26 (EDS motorsport) si diferentialul in rest am tot ce trebe
|
Salutare.
Ai cumva o poza cu bara intre bascule si cu bucsile Powerflex montate? Am comandat si eu, dar termenul de livrare este destul de mare , deci am ceva de asteptat ... Multumesc anticipat. Spor la treaba in contnuare. Numai bine. |
ce "radiator" mare ai. o fii de raba ??
PS banuiam yo ca sunt franele schimbate dar tot nu inteleg treaba cu tamburi pe spate. |
Quote:
citeste mai atent topicul mai ales prima pagina si o sa-ti dai seama " o sa pun poze cu masina in ordine cronologica sa vedeti toate etapele prin care a trecut" |
Felicitari!!Masina e super ! no comment...
|
io unu astept un filmuletz....cu masina....la drum!! :X...
|
Felicitari si spor in continuare la modificari !!! din partea unui ex posesor de Cielo, cei de pe sectiunea asta cred ca pot aprecia cel mai bine o asemena masina, si ce inseamna montarea unui asemenea motor ! Multa succes in continuare ! Cu respect !
|
3 Attachment(s)
Multumesc baieti pt aprecieri,intradevar s-a depus si inca se depune o munca titanica la aceasta masina, cat despre filmulete :) :)...la inceputul lunii viitoare duc masina la borla pt evacuare si dupa o sa pun cateva.
ps; pun cateva poze si cu o parte din kilogramele de cabluri in care a trebuit sa ma descurc |
oho...da' ai avut ceva matze acolo omule :)
|
Nu aveai bord electronic...?Sau ma insel ?
|
De la ce e bordu? Opel ceva? Tocmai unde este suta :lol: :lol:
|
pare a fi bord de opel omega B.
ma insel cumva? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning