![]() |
Re: Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania?
Chiar azi am auzit la radio ca nenea "Terminator", marele guvernator, a aprobat interzicerea fumatului in masinile in care se afla copii.
|
pai ei pot sa faca ce vor...si eu voi face ce vreau...si tot asa :)
Nu au dreptate, dar atata timp cat sunt la putere... p.s: ce poza misto ai Dari ;) |
Quote:
|
si inca ceva....daca cumva o sa existe cine stie in ce viitor aceasta lege cu fumatul la volan....cam care credeti voi ca ar fi pedeapsa pt cei care sunt prinsi tutunand in timpul mersului?ii ia permisu nu?sau talonu' ca nah....doar emite noxe!!!noi in tzara asta de doi lei avem nevoie de alte legi mai utile decat tampeniile astea care ne seaca pe majoritatea!spre exemplu taxa de prima inmatriculare?asta nu va intereseaza sa fie scoasa?nu...ca ce ne intereseaza pe noi pe 4 tuning sa vorbim despre masini?:))hai ca deja incep sa devin isteric din cauza unor subiecte ridicole,interminabile care oricum nu duc la niciun rezultat!!!
|
nu stiu daca ar trebui interzis dar bine nu e ! eu de ex am scapat de cateva ori tigara pe sub scaun si aproape ca a luat foc masina..depinde si de masina desigur dar in masina mea favorita(care nu e f spatioasa) cum un pic nu s atent cum dau cu tigara de ceva si ori cade jarul ori tigara
|
DA daca sunt si eu in masina.
NU fiecare face ce vrea in masina lui. |
pi eu sunt fumatoare...dar nu sunt de acord cu fumatul in masina....pt k se pot produce accidente precum sa strici tapitaria...k poate ai nevoie sa mirosi a parfum inloc sa fii imbaxit in fum si poate mai sunt nefumatori....fiecare e liber sa faca ce vrea...dar mie nu imi place sa fumez la volan ...si in masina in genreal...am avut o perioada cand faceam asta...si nu imi mai indrageam masina
|
masina NU e un loc in care "fac ce vreau in masina mea".
Cand esti in masina CONDUCI si atat. Cu atentie. Nu vorbesti la telefon, nu fumezi, nu te lasi lucrat in poala de blonda saltata de pe centura. Poti foarte bine face toate lucrurile astea cand ai ajuns la destinatie, sau cu ocazia primei pauze de pe drum. Eu in masina de exemplu ascult rar muzica. Asta in afara, in oras deloc. Altfel simt ca nu ma concentrez suficient. Dar asta-i valabil doar pentru mine (si relativ discutabil). Partea cu vorbitul la telefon sau fumatul insa e obiectiva. Daca legea nu zice NU, atunci ar trebui sa zica bunul simt NU. Unii au ceva mai putin insa. |
Quote:
Tin sa te anunt ca vorbitul la telefon in timp ce conduci este permis...cu hands free ;) Dar tu probabil, din prea mult "bun simt", nici nu vorbesti cu o alta persoana din masina, sau probabil ca nici nu te uiti in stanga si in dreapta, doar in fata....ca poate iti distrage atentia daca te uiti la indicatoarele de circulatie sau la semafoare :lol: daca tie iti distrage atentia si muzica in oras... atunci e grav, poate ar fi cazul sa-ti faci abonament la ratb. si BA DA, masina este un loc in care fac ce vreau, fara a deranja alte persoane. ai auzit de dreptul de proprietate si de democratie?!? sau inca suntem un stat comunist si nu am aflat eu?!? (intrebari retorice, nu trebuie sa raspunzi) |
despre ce lege vorbim?
|
Quote:
"Interzicerea fumatului la volan"... inca nu este lege, nici macar proiect de lege nu cred ca este. Problema e ca a intrat in vigoare in alte state europene si e f posibil sa intre si la noi....ca deh, asta e tot ce ne-a mai ramas de facut in tara asta, in rest totul e perfect. |
deci vorbim despre lucruri ipotetice si ne agitam atat.am inteles acum.bine ca ne aliem cu europa la preturi si lucruri interzise,restul e prea greu pentru noi...oricum,eu nu vad o problema in a fuma si a conduce in acelasi timp,atata timp cat nu fumezi ceva ilegal...daca condusul e ceva atat de complicat si de complex,incat trebuie sa ma concentrez atat de mult,mai bine ma las si-mi iau abonament la ratb...
|
Quote:
exact acelasi lucru l-am zis si eu...pt cei cu probleme de atentie si concentrare: abonament ratb, dar si acolo e nasol, ca trebuie sa fii atent la ce statie cobori :lol: |
mi-a placut de baietzelu ala de mai sus cu bunul simt:))tatutzu,spune-mi si mie cu ce te deranjeaza pe tine ca vreau eu sa iasa fum de la mine din masina ca in HOW HIGH???la cati prosti si imbecili sunt in ziua de azi pe strazi...eu nu m-as vedea conducand FARA SA FUMEZ!ma linisteste in trafic!ca mai sunt din astia de "nu asculta muzica,nu vorbesc la telefon,n-au nicio treaba cand ii claxonezi,nu mai zic cand le dai flash-uri,care fac stanga cand tu ii depasesti...etc" care iti vine sa ii impusti...dar nu-i poti impusca pt ca totusi...cu o limita....si deci care este metoda la care recurgi??? ----TIGARA---- daca tu esti atat de crispat in trafic incat nu te poti concentra la nimic altceva decat la covrigu de care invartzi si la batzu de care dai in fatza si in spate inseamna ca te enumeri printre cei pe care i-am mentionat mai sus(era o emisiune odata nu stiu daca mai stiti....se numea spaima soselelor...eeehhh cam asa ceva)!numai bine!
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning