Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Difuzoare ( Coaxiale & Componente ) (https://forum.4tuning.ro/389-difuzoare-coaxiale-and-componente.html)
-   -   boxe in usi la cielo (https://forum.4tuning.ro/389-difuzoare-coaxiale-and-componente/5214-boxe-usi-cielo.html)

dragosul 18-05-05 19:44

cd playerul care e pe megane (merge si cu cd-uri f zgariate,se aude acceptabil,oricum...mult mai bine decat cassu standard), pe fatza in bord am 2 kenwood de 10cm dual cone si pe spate sony xplod 6x9 pe 3 cai (aia din dreapta a cam cedat...d'aia I HATE SONY). acceptabil,dar nu de ajuns! si nu am subwoofer :(

dj81bas 20-05-05 18:43

inseamna ca sunt proaste rau sony-urile daca le-ai zapacit cu cd-ul de pe Megane. E cam mult de lucru la masina ta :D . poti sa incepi prin a schimba boxele pe spate iar dupa aparatul din bord. nu contest ca merge bine dar este doar un cd de megane si nu prea ai pretentii la el. pe fata merg momentan iar la cielo si fara sub nu ai nevoie de mai mari.

dragosul 25-05-05 01:06

asa zic si io...cam proaste sony. da sa fie de vina cdplayerul oare? pe fatza merge...dar tot le-as muta in usi! macar de 13 de'ar intra mai usor...

dj81bas 25-05-05 12:18

dragosul: parerea mea e ca nu are rost. pune un aparat bun in bord eventual unu care sa stie de HPF separat fata - spate sau daca nu atenueaza basul de pe difurile din fata. banuiesc ca nu ai pretentia sa dea bas alea din fata :D . eu am pe cielo o pereche de pioneer de 8.7cm si suna de te baga in boala doar pe medie si inalta (basul e taiat) iar pe spate o pereche de ovale alpine Rtype care dau suficient bas pt o auditie placuta iar daca vrei sa-ti sara tabla baga un sub in portbagaj si ai rezolvat-o.

kncel00 10-09-05 04:05

mda

Dupa mine Cielo e prea mic ca sa ii mai pui si boxe de 17 sau de cat vreti voi in usi ! Uitati-va si voi cum pasagerii din spate pur si simplu nu pot intra daca ai scaunele din fata date in spate de tot! Spatiul din Cielo e generos de mic, atat pt sofer cat si pt restul pasagerilor.Pe cei din spate ii compatimesc! E o masina de 4 locuri .Si in plus, cu niste usi atat de subtiri cum le are Cielo, ar arata groaznic daca ai monta boxe-n usi. Eu am in Cielo 4 boxe Pioneer 6x9'' TS-A6968, toate pe spate,fara nici un distantier. Va dati seama cat am decupat.... incat desi masina avea doar 1 sapt am pierdut garantia la partea din spate! :D :D :D

ReLLaXX 10-09-05 04:44

PS: kncel00...ai revolvat problema cu sub-ul? :)

dj81bas 10-09-05 14:53

kncel00: de ce ai bagat 4 difuri 6x9 in spate la Cielo ???

darkm4n 11-09-05 00:14

Salut ,

Si eu intentionez sa bag 4 difuzoare coaxiale in spate pe placa la cielo ( modelu nou ) .

2 x JBL GTO 936e
2 x JBL CS310e

Astea numai pe spate , toate puse pe o statie de 4 canele .. ce parere avetzi ?
Acum .. am o intrebare : ce difuzoare incap in bord ? In gaurile alea unde are boxele din fabrica ? ( de langa parbriz , in bord ) .

Thanks !

saxo 11-09-05 00:23

Pe fata la cielo intra dif de 10 cm

darkm4n 11-09-05 00:27

intra fara modificari ?

????
A .. si pretul dupa site ala... e pt doua difuzoare , pereche .. nu ?

saxo 11-09-05 00:33

Intra daca tai 2 urechi.Pretul e pentru 2 bucati

darkm4n 11-09-05 00:35

super .. pai o sa iau o pereche .. sa pun pe fata ..

de alea dupa spate ? ce parere ai ?

pretul la alea dupa spate tot la o pereche se refera ? acelas site .. ************ .

saxo 11-09-05 00:53

Mai bine nu ma intrebai....4 dif pe spate nu-si au rostul.Mai bine pui un sub in loc de 2 din ele,si-l legi pe 2 canale la statie in punte.

shadow 11-09-05 11:45

Eu am facut putin altfel:
- in locul de langa parbriz am bagat 2 tweetere
- in usile din fata 2 Alpine de 14
- pe placa din spate 2 X-plod (cele mai mari boxe ovale de la X-plod)
- woofer Kenwood in portbagaj!!!

LEXUS 11-09-05 14:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"darkm4n\"
Salut ,

Si eu intentionez sa bag 4 difuzoare coaxiale in spate pe placa la cielo ( modelu nou ) .

2 x JBL GTO 936e
2 x JBL CS310e

Astea numai pe spate , toate puse pe o statie de 4 canele .. ce parere avetzi ?
Acum .. am o intrebare : ce difuzoare incap in bord ? In gaurile alea unde are boxele din fabrica ? ( de langa parbriz , in bord ) .

Thanks !

FI ATENT

Eu am pe fata la cielo in locul origina JBL GTO 426 de 10cm trebuie sa-i tai 2 urechi..care se rup f usor pt ca asa-s facute....INSA este o problema
difurile astea ale mele (nush care vrei tu ) au magnetul f mare si in stanga nu intra direct trebuie decupat cca 1.5cm latime sa-ti intre...in dreapta intra fara sa tai..insa in stanga trebuie taiat vizibil...Cine-ti spune ca poate sa-ti bage dif de 10cm in bord gen JBL sau Infinity mananca ***..au magentul mare si nu intrasimplu

Pe spate nu are rost sa amesteci 4 difuri mai ales k amesteci si 2 serii GTO cu CS(cele mai slabe) in loc de astea 4, pune-ti banii pentru o pereche din gama Power Series si ia-ti unele ovale sunt cam 4mil perechea p ********** (acolo-s cele mai ieftine dif jbl ) si eu tot d-acolo le-am luat dar eu am GTO 836 rotunde d 20cm
si o statie de 2x80w iti ajunge pt Power Series ...sa stii ca-i diferenta intre GTO si PS..;)

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning