Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   AAA Auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/51987-aaa-auto.html)

sKyNeT 10-04-08 13:03

Re: AAA Auto

Quote:

Originally Posted by Aki (Post 1474459)
Am lucrat acolo si...nu ii recomand. Ard aia si pe masa...
Sa va povestesc o intamplare, nu din auzite ;) A venit omu sa ridice masina, dupa ce o achitase integral iar inainte sa plece s-a uitat pe cartea masinii...surpriza...ultima revizie era facuta la 120.000km, cu un an in urma iar el o cumparase cu gandul ca are 70.000km sau ceva de genul. In final omul a plecat cu zambetul pe buze, era avocat :D

macar a aflat cam cati km are masina :lol::lol:

Dodo_998 15-04-08 13:37

am avut un golf4 din 2001, motor 2000 benzina.. era pus si pe forum.. l-am dus la aaa auto, mi-au dat baietii 6000 pe el.. masina avea 142.000 km... dupa o saptamana am intrat pe site vad daca au pus`o si cat cer pe ea.. cereau pe ea 8800 si cati km credeti ca avea.. 72000 :) deci atunci m-am convins de ei..

extasy_cristU 15-04-08 22:33

foarte seriosi.....

ponny 21-04-08 00:59

sfatul meu : te urci frumos in avion / masina / autocar etc pleci in Germania si iti iei masina , eu unul nu am incredere in masinile AAA Auto si in special cele din targ.

Nemilosu 21-04-08 08:23

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1477071)
macar a aflat cam cati km are masina :lol::lol:

stai calm ca in mod sigur a ramas cu masina mocca si ceva peste.
daca era avocat.:D

Nemilosu 21-04-08 08:26

Quote:

Originally Posted by melu' (Post 1461206)
Si de ce ma rog sunt niste golani?
Ca mor de curiozitate sa aflu !

vrei sa nu mori ....................:?:
:D :D

lucian secara 07-05-08 18:59

AAA Auto este un parc de masini( nu se poate numi dealer) care cumpara masini 98% din romania si le revand la un pret mai mare. Cand te duci la ei sa le vinzi o masina te jupuiesc, iti dau un pret de te apuca rasul. Smecheria angajatilor care e, intrii la cumparari iti dau ei un pret ridicol si spre iesire ca alta reactie decat sa fugi nu poti sa ai) te racoleaza un angajat care iti da cu 1000-1500euro mai mult( evident tot cu mult sub pretul pietei).vrajeala de doi bani si servicii de 0.masini omorate si cu km fffffffffffffffmulti, aspect execrabil,credibilitate 0, seriozitate 0,respect 0, preturi exagerat de mari( te iau ca si cand ai fi cu ciunga in par).Singurii lor clienti sunt aceia care nu shtiu sa foloseasca explorerul sa vada ce parere au oamenii despre ei.

lucian secara 07-05-08 19:12

Quote:

Originally Posted by melu' (Post 1460925)
Dar totusi de unde stiti voi atat de multe lucruri despre AAA Auto ? Toti aveti prieteni care au fost, intr-un fel sau altul pacaliti de aceasta companie? Toti stiu din auzite, toti stiu ca umbla vorba prin targ ca AAA ar fi asa si pe dincolo...dar nimeni nu vine cu o dovada concreta, nu faceti decat sa spuneti niste chestii , care nu sunt nici pe departe adevarate. Incercati sa faceti din AAA personajul negativ, cel care minte , fura sin inseala. Caci , intr-un fel sau altul despre asta e vorba. Aici e o piata a masinilor second-hand, si intr-un fel sau altul trebuie sa zguduim credibilitatea adversarului.Nu mai conteaza va mintim, jignim, ne batem joc....oamenii sunt creduli si daca citesc de 2-3 ori astfel de reclama negativa , isi cam fac o impresie.
Si doar asa, ca fapt divers, AAA Auto chiar nu cumpara masini accidentate sau cu airbag-uri sarite ( si asta nu o spun din auzite ), masinile sunt verificate inainte de achizitionare,masinile nu sunt cosmetizate in nici un fel, iar km cu siguranta nu sunt dati inapoi de AAA Auto.Poate de aceea sunt unii domni asa de " prietenosi".Poate masinutza lor are lipsa vreun airbag, vreo problema tehnica , ceva, primesc un pret mic pe ea, si trebuie sa vina si sa-si verse naduful in vazul tuturor.
Pai ce s-a intampla daca am vorbi si despre samsarii care vand masini, despre targurile de masini, despre autovit.....despre masini busite si refacute, despre masini furate, fara airbag-uri, despre km dati inapoi....sau pe acestea ne facem ca nu le vedem , nu stim ca exista ?

Domnul melu' dumneavoastra sunteti angajat la ei de incercati sa ii auceti la suprafata din gramada de kk in care se afla????

Ford_V6 13-05-08 16:41

acum 2 zile merg la ei . . . eram singurul client de acolo . . .aleg un Logan care arata chiar bine si mergea ok intru inauntru si astept 30 min sa intru ptr. o simulare de leasing (desi eram singurul client) . . .intru si surpriza . . . o masina de 6000 de euro o plateam vreo 14.000 la sfarsitul leasingului . . . .

daca nici asta nu e japca . . . .

sa nu mai spun ca desi lucreaza oficial cu mai multe banci si IFN uri i-ti baga pe gat ***ul ala de motoractive . . . probabil ca de acolo le sare comisionul mai mare

una peste alta niste talhari cu acte . . .

manolica76 13-05-08 17:41

Quote:

Originally Posted by melu' (Post 1460925)
Dar totusi de unde stiti voi atat de multe lucruri despre AAA Auto ? Toti aveti prieteni care au fost, intr-un fel sau altul pacaliti de aceasta companie? Toti stiu din auzite, toti stiu ca umbla vorba prin targ ca AAA ar fi asa si pe dincolo...dar nimeni nu vine cu o dovada concreta, nu faceti decat sa spuneti niste chestii , care nu sunt nici pe departe adevarate. Incercati sa faceti din AAA personajul negativ, cel care minte , fura sin inseala. Caci , intr-un fel sau altul despre asta e vorba. Aici e o piata a masinilor second-hand, si intr-un fel sau altul trebuie sa zguduim credibilitatea adversarului.Nu mai conteaza va mintim, jignim, ne batem joc....oamenii sunt creduli si daca citesc de 2-3 ori astfel de reclama negativa , isi cam fac o impresie.
Si doar asa, ca fapt divers, AAA Auto chiar nu cumpara masini accidentate sau cu airbag-uri sarite ( si asta nu o spun din auzite ), masinile sunt verificate inainte de achizitionare,masinile nu sunt cosmetizate in nici un fel, iar km cu siguranta nu sunt dati inapoi de AAA Auto.Poate de aceea sunt unii domni asa de " prietenosi".Poate masinutza lor are lipsa vreun airbag, vreo problema tehnica , ceva, primesc un pret mic pe ea, si trebuie sa vina si sa-si verse naduful in vazul tuturor.
Pai ce s-a intampla daca am vorbi si despre samsarii care vand masini, despre targurile de masini, despre autovit.....despre masini busite si refacute, despre masini furate, fara airbag-uri, despre km dati inapoi....sau pe acestea ne facem ca nu le vedem , nu stim ca exista ?

subiectul aste dezbatut si pe alte forumuri....si au aceleasi cuvinte de:censored: despre ei...
http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=34021

EMaiL 15-05-08 08:51

din sursa mai mult decat sigura va spun ca 80-90% din masinile lor nu trec ITP-ul

Ozeze 23-05-08 17:22

Quote:

Originally Posted by Pisicu' (Post 1123804)
Eu stiu un caz la AAA auto in care cumparatorului i s-a spus ca masina e fabricata in 2005 insa in momentul in care acesta a luat masina a constatat ca masina era fabricata in nov 2004. Cand s-a dus sa reclame acest lucru la ei i-a spus ca e dif prea mica de luni si probabil de asta i-a expus masina sub acest aspect; pana la urma(f greu ce-i drept) clientul a reusit sa recupereze banii de la ei.
Sper sa nu ma insel dar datele expuse mai sus de pe net le-am citit acu ceva vreme...in orice caz nu am auzit prea multe lucruri bune despre ei. Numai bine.

shtiu shi eu cazu asta ... jalnici>De nerecomandat mai departe ... dar totushi daca ti`i recomanda cineva... investigheaza shi tu daca nu cumva acel cineva e ruda cu ala de acolo sau prieteni buni

lucian secara 23-05-08 17:36

Quote:

Originally Posted by EMaiL (Post 1534948)
din sursa mai mult decat sigura va spun ca 80-90% din masinile lor nu trec ITP-ul

Pai daca 99% din masini au parbrize sparte si pierderi vizibile de lubrifianti si lichid de frana cum vrei sa treaca fratele meu?????? ala nu e dealer, nici parc auto, e direct junkyard! And a very expensive one!!!!

JUPAN_EMY 03-09-08 09:59

niste marlani . Ex . acum 2 ani am avut un SUV Honda CRV 2004 - cu piele + multe optiuni, cu 55000 km , ce mai , o bomboana de masina de aproape 3 ani. A costat de noua 37000 E si era evaluata la 16-17000 E atunci. ( nu prea isi pastra honda pretul atunci - intre timp au mai invatat romanii " japoneza" ). Ma rog ... le spun exact la telefon , le trimit poze si descirerea perfecta ...si imi zic ca imi dau 16000 E daca masina corespunde tehnic. ( CRV era perfect - nu se auzea un plastic macar sau sa scartaie ceva ) . Surpriza vin 300 de km pana in Buk si vorbesc cu ei. Imi iau masina la un test drive ( 15-20 minute in care au forjat-o la maxim animalele si au luat si toate gropile posibile ) iar "agentii" nu au avut ce sa ii reproseze. Surpriza , insa .... mi s-a spus ca " da.... va putem oferi pe masina 12000 de E cu conditia sa cumparati o masina de la noi " . Aveti cuvantul meu ca era sa il dau cu capul de birou ... si multe alea .... nu mai detaliez. Scandalul baro a iesit.

All times are GMT +2. The time now is 15:05.

- Copyright 2026 4Tuning