![]() |
Re: AAA Auto
Quote:
|
am avut un golf4 din 2001, motor 2000 benzina.. era pus si pe forum.. l-am dus la aaa auto, mi-au dat baietii 6000 pe el.. masina avea 142.000 km... dupa o saptamana am intrat pe site vad daca au pus`o si cat cer pe ea.. cereau pe ea 8800 si cati km credeti ca avea.. 72000 :) deci atunci m-am convins de ei..
|
foarte seriosi.....
|
sfatul meu : te urci frumos in avion / masina / autocar etc pleci in Germania si iti iei masina , eu unul nu am incredere in masinile AAA Auto si in special cele din targ.
|
Quote:
daca era avocat.:D |
Quote:
:D :D |
AAA Auto este un parc de masini( nu se poate numi dealer) care cumpara masini 98% din romania si le revand la un pret mai mare. Cand te duci la ei sa le vinzi o masina te jupuiesc, iti dau un pret de te apuca rasul. Smecheria angajatilor care e, intrii la cumparari iti dau ei un pret ridicol si spre iesire ca alta reactie decat sa fugi nu poti sa ai) te racoleaza un angajat care iti da cu 1000-1500euro mai mult( evident tot cu mult sub pretul pietei).vrajeala de doi bani si servicii de 0.masini omorate si cu km fffffffffffffffmulti, aspect execrabil,credibilitate 0, seriozitate 0,respect 0, preturi exagerat de mari( te iau ca si cand ai fi cu ciunga in par).Singurii lor clienti sunt aceia care nu shtiu sa foloseasca explorerul sa vada ce parere au oamenii despre ei.
|
Quote:
|
acum 2 zile merg la ei . . . eram singurul client de acolo . . .aleg un Logan care arata chiar bine si mergea ok intru inauntru si astept 30 min sa intru ptr. o simulare de leasing (desi eram singurul client) . . .intru si surpriza . . . o masina de 6000 de euro o plateam vreo 14.000 la sfarsitul leasingului . . . .
daca nici asta nu e japca . . . . sa nu mai spun ca desi lucreaza oficial cu mai multe banci si IFN uri i-ti baga pe gat ***ul ala de motoractive . . . probabil ca de acolo le sare comisionul mai mare una peste alta niste talhari cu acte . . . |
Quote:
http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=34021 |
din sursa mai mult decat sigura va spun ca 80-90% din masinile lor nu trec ITP-ul
|
Quote:
|
Quote:
|
niste marlani . Ex . acum 2 ani am avut un SUV Honda CRV 2004 - cu piele + multe optiuni, cu 55000 km , ce mai , o bomboana de masina de aproape 3 ani. A costat de noua 37000 E si era evaluata la 16-17000 E atunci. ( nu prea isi pastra honda pretul atunci - intre timp au mai invatat romanii " japoneza" ). Ma rog ... le spun exact la telefon , le trimit poze si descirerea perfecta ...si imi zic ca imi dau 16000 E daca masina corespunde tehnic. ( CRV era perfect - nu se auzea un plastic macar sau sa scartaie ceva ) . Surpriza vin 300 de km pana in Buk si vorbesc cu ei. Imi iau masina la un test drive ( 15-20 minute in care au forjat-o la maxim animalele si au luat si toate gropile posibile ) iar "agentii" nu au avut ce sa ii reproseze. Surpriza , insa .... mi s-a spus ca " da.... va putem oferi pe masina 12000 de E cu conditia sa cumparati o masina de la noi " . Aveti cuvantul meu ca era sa il dau cu capul de birou ... si multe alea .... nu mai detaliez. Scandalul baro a iesit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning