![]() |
Re: clio bicorp....
Quote:
m-ai convins,acum stiu pe ce cale o sa merg... merci ptr pont;) |
am facut semnalele negre,stopurile la fel si am facut si jantele tot negru....
urmeaza niste poze;) |
pai hai sa vedem :D
|
8 Attachment(s)
poze noi...
am vopsit bandouri;le laterale in culoarea masinii,etrierele si tamburii spate,stopuri negrei si jante negre... scuze ptr calitatea imaginilor,sunt facute cu telefonul;) |
Marfa ultimele modificari...o sa apelez la tine :)
|
Quote:
multa bafta |
cum ai facut stopurile asa??/ e folie de geamuri? :???:
|
1 Attachment(s)
pai ... daca tot am mers pe negru pana acum as vrea si eu stopurile si semnalizarile negre...dar le vreau foarte deschise...folia pe geamuri la mine e deschisa si vreau ca si restu sa fie la fel...merg facute si mai deschise sau doar asa tuci ?
si alta treaba ar fi arcurile pt a o cobora...ai idee daca se potrivesc cele de pe bicorp pe symbol ?...am schimbat jantele si acum pare cam inalta |
daca nu ai apucat sa faci, evita power box. e o mare tampenie. da putere motorului prin pacalirea unor parametrii. fa un flash tuning si gata. e mult mai safe. rescrie-i softul modificat. crede-ma ca nu rvei, doamne fereste sa iti intre in avarie vreun parametru pacalit al motorului si sa nu stii. pt ca poberbox evita sa alarmeze daca ai ceva prob de acest gen.
bafta cu masina. acu' am citit postul lu Sindrom. am sarit direct de la pagina 1 sa dau raspuns... |
Quote:
am intzeles ideea;)i mult de pont... masina nu are vserii motor in cartea de identitate si ma bate gandul la un RS!!!:);) daca auzi pe cineva care are asa ceva cu tot ce trebuie ar fi grozav... |
Quote:
feryboy merg facute si mai deschise,dar se va observa tenta de rosu sau galben cum ai la semnalizari.merg facute cat de deschise vrei tu... a si cred ca se potrivesc arcurile |
Si eu sper sa se potriveqasca arcurile...
si de stopuri trebuie sa ti le vad pe viu pe ale tale noaptea sa ma conving :) merci de raspuns |
Quote:
|
pai am dat la new posts si era acolo..si eram curios ce ti-ai luat.
|
Ce de investigatii face bogdan dupa lunga perioada de concediu :)
Am sa trec si eu diseara |
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning