![]() |
Re: Clima pe cielo???
Nu cred ca exista site de tuning fara chestii pt Logan! Si app de AC, e cam pacatos si vara daca il folosesti in exces sau ii dai sa te loveasca din plin. Te pricopsesti cu o sinuzita de nici nu stii ce e cu tine. Si cu clima asta...mi se pare o vreajeala. De exemplu, acum iarna vad o groaza de masini cu geamurile aburite sau inghetare prin interior. Si nu vb de Dacii vechi sau altele mai putin dotate, ci Forduri, Opeluri etc etc. Eu la Cielo daca dau drumu la caldura si dezaburire luneta pt 5-10 min nu mai am treaba cu frigul sau cu aburul. Dovada ca AC si incalzirea nu sunt tocmai slabe.
|
Quote:
|
Da, alea sunt farurile. Si ma gandesc ca daca totusi am reusi sa descoperim un magazin care sa fie dispus sa expedieze asa ceva din Rusia in Romania, am putea sa facem o comanda mai mare, astefel costurile de transport ar fi mai mici... eventual poate am obtine o reducere, ceva... Dar in acelasi timp ma gandesc ca poate farurile alea nu sunt cumaparate asa, poate sunt "home made", faruri clare + interior de la alt far cu lupe si faze lunga-scurta separate.
proiectoare de Cielo se gasesc si la 39 ron/bucata, sau 55 ron/bucata cele clare. pe rxm.ro. si tot acolo mi-am gasit si eu oglinzi cu 99 ron/buc, model rabatabil, dar parca nu imi vine sa dau 200 ron pe oglinzi... tuning pt logan, o fi el scump... dar este! noi cautam far cu lupa pt cielo prin siberia si pt logan gasesti pe orice site de tuning :lol: |
eu leam reparat pe ale mele pana imi cumpar dar am fost si am vazut clar.ro ron proiectorul normal....ala de ceatza putin mai scump...dar nici nu se compara cu logan:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
da tot depaseste setul de cielo care e 100 ron setul alea normale:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Vrem poze.
|
poze se poate
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
interesanta jucarie.inseamna ca vine in locul panoului vechi montat?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mmmmmmmmmmmmmmm.m-ai pus pe ganduri serios.............
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning