![]() |
Re: Logan Tuning by TM Concept
In afara de jante care sunt destul de ok, kitul si culorile fac masina sa para si mai mare si disproportionata.
Pana acum, cel mai reusit logan din punctul meu de vedere, este cel alb,care a castigat "Best Autohtona" la 4tuningFever. |
A fost modificata foarte naspa , dupa parerea mea :
-prea colorata (paintjobul naspa) -scrisurile Reanult,Logan,etc(trebuiau sa le de jos) -in interior pot fi vazute unele parti ale caroserie (trebuiau acoperite cu un plastic ceva) -borul schimbat , ceva bi-color si cu unele accesorii pe el -stopurile trebuiau schimbate (ceva cu led-uri) nu cele stock ! Cu respect ! |
pt loganul asta chiar mi-ash duce dacia veche la remat
|
cateva chestii dupa mine:
-unu, culorile sunt oribile, doar cei mai mari riceri ar merge cu asa ceva pe strada... dar in fine, asta e minor -doi: imi place cum arata pe afara daca ignor culorile, deci kit-ul e destul de reusit, dar as fi sperat sa fi facut si ceva la motor sa creasca puterea, sau poate un transplant de motor cu altu mai tare... |
sal
e mistocutz...misto vopseaua si jantele..body kitu e cam praf....am vazut in rom mai misto....pacat mare ca e reno, si nu dacie.......ced ca daca sar fi facut la noi era mai misto..noi avem si stopuri si faruri tuning..... pa:D
|
zici ca e bagata in priza...sincer...te intepi cand pui mana pe ea...
|
parerea mea este:
- 1. e foarte PAPAGALIE cu paintul asta - 2. la o masina tuning nu-i sta nici cum cu embleme!!!mai ales in stilul asta taranesc cu care ne-am obisnuit (DACIA CU EMBLEMA DE RENAULT!!) - 3. in poze din lateral se poate observa EVIDENT diferente de nivele intre bari si prag! - 4. rotile pe 19 sunt o aberatie!!!!pe langa faptul ca strica caracteristicile tehnice a masinii,la calitatea loganului nici nu vreau sa ma gandesc ce ravagii face la suspensii,directie,caroserie. Intreb eu daca masina a fost proiectata sa duca solicitarile acelor roti???sunt ferm convins ca nu! ca incheiere parerea mea este ca acest proiect e un proiect strict publicitar ! din partea mea are un singur plus: discurile si franele care in poza par serioase!atat! cu respect! |
Quote:
|
Nu i-mi plac loganurile asa mult dar asta e tare
|
Poate ca sunt anti-industria romaneasca de masini, sau poate ca nu, dar parerea mea... SORCOVA ! :twisted:
|
chiar faina pt un logan desi cred ca toate chestiile care le are puse pe ea fac mai mult decat un logan nou
|
deci ... din punctul meu de vedere Dacia tot Dacie moare ;)
|
nu suport loganurile dar recunosc asta e deosebit de toate e tare
|
E frumusel ... Culorile nu dau bine DELOC pe masina, dar kit-ul este reusit ... Nu prea imi place chestia aia din mijlocul prizei de aer, aia de jos ... Ar fi trebui sa o lase fara ... Dar, se poate trece cu vederea ...
|
sincer mie kiar imi place cum arata lognu din poze .. mai vazutsem unu tot de francezi facut cred k arata mai bine decat asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning