Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Organizare TuningDay in SM (https://forum.4tuning.ro/195-satu/47049-organizare-tuningday-sm.html)

szambi77 08-08-07 12:23

Re: Organizare TuningDay in SM

Am fost la primarie si in in urma unei discutii in principiu primarul ne acorda autorizarea evenimentului pentru data de 01 Septembrie 2007 - Sambata. Urmatoarea discutie va avea loc Lunea care urmeaza deoarece pana atunci primarul este plecat din localitate. Pana atunci, avem o zi de Vineri in care putem discuta alte detalii. Deci, cine este interesat sa vina la intalnire si discutam. Ideea generala de ajutor este de a cauta cati mai multi sponsori. Asta presupune o discutie prealabila cu potentialii sponsori. Propunerea catre acestia poate fi de mai multe feluri. Sponsorul poate oferi o suma de bani pt. organizare sau anumite produse pt. premiere iar in schimbul acestor servicii noi ii putem face reclama in cursul evenimentului (prin speeker, afise etc...).

jason 13-08-07 12:51

Salut Baieti
nu stiti nimic nou despre tuning day?
:)

nistea mircea 15-08-07 12:26

Quote:

Originally Posted by jason (Post 1044198)
Salut Baieti
nu stiti nimic nou despre tuning day?
:)

salut baieti. e adevarat ce am auzit? sa modificat data tuning day? e cumva pe 15 septembrie? daca stie cineva astept raspuns

veveve 15-08-07 14:14

1 septembrie ii data aprobata de primar...deci nu prea cred ca sa modificat ceva....

attilaboot 17-08-07 15:53

Se obsearva ca Gergo e in concediu..........

jason 17-08-07 16:45

da chiar ca se vede bine zici atti:)

gergo 17-08-07 20:28

Salutare, am sosit din concediu. Maine trecem la treabă, primul "rezumat" vă promit pt duminica seara, până atunci lucrurile se vor concretiza!

jason 17-08-07 22:31

Salut Gergo
ma bucur ca ai sosit acasa.
astept noutati despre tuning day:)

szambi77 18-08-07 00:20

Quote:

Originally Posted by jason (Post 1052319)
Salut Gergo
ma bucur ca ai sosit acasa.
astept noutati despre tuning day:)

noutatile sunt deocamdata ca se amana show-ul. E adevarat ca primaria a aprobat pe data de 1 sept. dar din alte motive suntem nevoiti sa-l amanam se pare ca pe 15

szambi77 20-08-07 10:36

Nu ar strica sa vina cineva cu ceva idei de locatie ! Ne gandim sa gasim cea mai buna (si retrasa) varianta, dar sa fie ceva real, nu de genul "inchidem drumul Careiului". Pana acum s-a pus in discutie "parcul industrial", aeroport (care insa costa peste 3000 euro, numai daca stie cineva un sponsor care sa rezolve treaba asta...) si centrul nou. Deci, e nevoie de un loc unde putem organiza accelerarea pe cel putin 400 m si sa fie loc si de expo.

Idei ???

danny19_sm 20-08-07 13:49

Pai pentru asta ar fi nevoie de o parcare imensa nu?? sau ceva de genu.......insa asa ceva cam greu prin satmar :(.........eu zic ca trebuie undeva unde sa fie si drumu bun..Hmmmmmm....

jason 20-08-07 16:34

Salutari eu zic ca aeroportul ar fi destul de bun loc nuh???:)

mrjoe 20-08-07 17:07

da ar fi loc bun numa e foarte scump:sad:

Spark 20-08-07 18:55

Quote:

Originally Posted by jason (Post 1056038)
Salutari eu zic ca aeroportul ar fi destul de bun loc nuh???:)

da ... ar fi un loc bun
dar cine plateste pretzul ?

mai exclusivist umpic ar fi la parc industrail
si ca sa vina multa lume ar fi in centru ...

jason 20-08-07 23:55

Eu zic sa fie DRAGU la Parcu Industrial si EXPO in centru,
asa ar fi cel mai bine ! ! ! :)

All times are GMT +2. The time now is 10:58.

- Copyright 2026 4Tuning