![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
Am fost la primarie si in in urma unei discutii in principiu primarul ne acorda autorizarea evenimentului pentru data de 01 Septembrie 2007 - Sambata. Urmatoarea discutie va avea loc Lunea care urmeaza deoarece pana atunci primarul este plecat din localitate. Pana atunci, avem o zi de Vineri in care putem discuta alte detalii. Deci, cine este interesat sa vina la intalnire si discutam. Ideea generala de ajutor este de a cauta cati mai multi sponsori. Asta presupune o discutie prealabila cu potentialii sponsori. Propunerea catre acestia poate fi de mai multe feluri. Sponsorul poate oferi o suma de bani pt. organizare sau anumite produse pt. premiere iar in schimbul acestor servicii noi ii putem face reclama in cursul evenimentului (prin speeker, afise etc...).
|
Salut Baieti
nu stiti nimic nou despre tuning day? :) |
Quote:
|
1 septembrie ii data aprobata de primar...deci nu prea cred ca sa modificat ceva....
|
Se obsearva ca Gergo e in concediu..........
|
da chiar ca se vede bine zici atti:)
|
Salutare, am sosit din concediu. Maine trecem la treabă, primul "rezumat" vă promit pt duminica seara, până atunci lucrurile se vor concretiza!
|
Salut Gergo
ma bucur ca ai sosit acasa. astept noutati despre tuning day:) |
Quote:
|
Nu ar strica sa vina cineva cu ceva idei de locatie ! Ne gandim sa gasim cea mai buna (si retrasa) varianta, dar sa fie ceva real, nu de genul "inchidem drumul Careiului". Pana acum s-a pus in discutie "parcul industrial", aeroport (care insa costa peste 3000 euro, numai daca stie cineva un sponsor care sa rezolve treaba asta...) si centrul nou. Deci, e nevoie de un loc unde putem organiza accelerarea pe cel putin 400 m si sa fie loc si de expo.
Idei ??? |
Pai pentru asta ar fi nevoie de o parcare imensa nu?? sau ceva de genu.......insa asa ceva cam greu prin satmar :(.........eu zic ca trebuie undeva unde sa fie si drumu bun..Hmmmmmm....
|
Salutari eu zic ca aeroportul ar fi destul de bun loc nuh???:)
|
da ar fi loc bun numa e foarte scump:sad:
|
Quote:
dar cine plateste pretzul ? mai exclusivist umpic ar fi la parc industrail si ca sa vina multa lume ar fi in centru ... |
Eu zic sa fie DRAGU la Parcu Industrial si EXPO in centru,
asa ar fi cel mai bine ! ! ! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
- Copyright 2026 4Tuning