Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Discutii OT - cosul de gunoi (https://forum.4tuning.ro/195-satu/46052-discutii-ot-cosul-gunoi.html)

wasted 23-07-07 13:35

Re: masinile tari din sm....by Criwar

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 1008824)
da intradevar ducem lipsa de alte culori. de deranjaza cumva? daca da te rog sa imi spui poate o vopsesc altcumva.
de exemplu cum tiar place tie. ok?:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 .

Nu din rautate am scris nu te enerva;) Dar o faci cum vrei. Ii masina ta. Arata bine , atat ca nu-i pe gustul meu. Poate nici tie n-o sa-ti placa masina mea.Si cei? Nu suntem pe aceleasi gust :roll: :silenced:

szambi77 23-07-07 14:24

Re: "Masina mea"

Quote:

Originally Posted by rider on wheel (Post 1009695)
:yikes: :yikes: :yikes: szambi77 ai faaan la polou tau...:yikes: :yikes: :yikes:

Explica-te rider on wheel ! Oameni buni, eu nu mai inteleg nimic din ce se intampla pe aici :rolleyes2 ..... s-au sters posturi ? s-au mutat ? s-a suparat lumea si nu inteleg de ce :?: se vede ca am lipsit.... am cam ramas pe din-afara :lol:

Alex2Fast4U 23-07-07 14:55

Re: Discutii OT

postu` lui a fost mutat de pe thread-ul Masina mea ... din motivu ca acolo nu se accepta OT`u.. stiti voi... doar Car Spec ;) bine ai revenit szambi :) da unde ai fost la munte.. ? ca nu`mi dau seama din pozele de pe celalalt thread

FantomaSM 24-07-07 09:33

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1010392)
pai nu,la unii e mai usor sa scrii cateva cuvinte decat sa fi un pic mai atent si sa mai citesti p forum.oricum motivele acelor afirmatii au la baza alte chestii.

ok,asta e de acum ..nu mai scriu nimik p satu mare ci o sami fac doar datoria de moderator.

dute mahhhhhhh

szambi77 24-07-07 14:13

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 1010370)
.......da unde ai fost la munte.. ? ca nu`mi dau seama din pozele de pe celalalt thread

La Leshu, intre Oradea si Cluj .....

szambi77 24-07-07 19:59

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 1008824)
da intradevar ducem lipsa de alte culori. de deranjaza cumva? daca da te rog sa imi spui poate o vopsesc altcumva.
de exemplu cum tiar place tie. ok?:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 .

Gata ! nu va certati ! de fapt eu am deschis discutia despre culoarea portocalie... imi pare rau... n-am nimic cu nimeni ca fiecare isi vopseste masina cum vrea... De fapt nu pot sa trec cu vederea doua lucruri :
1) am avut o idee despre cum sa schimb aspectul Polo-ului ca la doua sapt. de la discutia cu un prieten, acesta a facut modificarea... pe propria masina ...
2) BMW-ul portocaliu din oras care mi se pare in mod dezgustator o imitatie a Polo-ului (si capota a fost vopsita recent in negru). Tuningul inseamna personalizare NU IMITATIE !!! Bine-nteles ca respectivul (jur ca nu-l cunosc !) ar zice ca n-are nici o legatura ideea lui cu aspectul Polo-ului dar.... sa fim seriosi .... Polo-ul este vopsit asa de ani de zile si e cunoscut in intreaga tzara ....... Deja pe strada ne-au confundat multi masinile din cauza IMITATIEI si asta e cam deranjant (cel putin din punctul meu de vedere)...
De la Nistea Mircea imi cer scuze pt. discutiile iscate ca la el nu m-am referit deloc ! masina lui nu are legatura cu cele de mai sus !

di48lo 24-07-07 21:58

NA! Se pare ca Gallardoul ala e o legenda :)) O sa ma uit si in sectuinea Baia Mare (Daca este ...), poate acolo o sa aflu ca e din Targoviste :)))))

szambi77 25-07-07 10:05

Quote:

Originally Posted by demian (Post 1012605)
am vazut si eu lambo la burdea in parcare unde is taxiurile cu nr de b leasing iar proprietarul bmw/ului portocaliu il cunosc defapt ii prieten bun , el asa sio cump. din A deci nui nici o imitatie, intradevar culoarea portocalie ii mult folosita dar arata bine iese m in evidenta numa bine

Nu stiu al cui e bmw-ul acuma dar stiu unde si cand a fost vopsit portocaliu (chiar si cu ce vopsea ;) ) si cert este ca recent s-a vopsit si capota in negru.... poate ca amicul tau l-a cumparat de la cel care a vopsit-o, nu stiu... ma rog... spune-i sa vina Vineri la intalnire daca tot are masina tunata si mai schimbam pareri. Nu sunt suparat pe el (mai ales daca asa a cumparat-o), oricum eu voi scoate Polo-ul la vanzare si urmatoarea masina va avea total alt look....

demian 25-07-07 13:10

dada ai dreptate a fost recent vopsita capota si inca cateva chestii pt ca o dat peste o caprioara si sio cam sifonato pacat pt ca avea si angel/eyes o sa incercam sa venim la int numa bine

Alex2Fast4U 26-07-07 01:51

benny sa fie.. ? :|

di48lo 26-07-07 14:14

Quote:

Originally Posted by rider on wheel (Post 1014568)
Deci oameni buni... eu stiu de un lamborghini gallardo... PORTOCALIU ... care proprietarul cica mai are un bentley... si sta in negresti !!! de altu nu stiu sa fie... apropo... nnui cabrio... ii normal

Negresti e intre Satu Mare si Baia Mare, mai spre est un pic?
Apropo... nimeni n-a spus ca-i cabrio:D

razvi_gti 26-07-07 22:40

Re: Organizare TuningDay in SM

byrons, cred ca tio zis veveve de problema mea cu tata cu accidentul ala de masina. Maine trebe sa mearga la politie sa vada ce rezolva. ce mai sfatui sa faca. te rog ajutama

veveve 27-07-07 21:15

Re: Organizare TuningDay in SM

Quote:

Originally Posted by razvi_gti (Post 1016052)
byrons, cred ca tio zis veveve de problema mea cu tata cu accidentul ala de masina. Maine trebe sa mearga la politie sa vada ce rezolva. ce mai sfatui sa faca. te rog ajutama

draga domnu varu sandel....am vb eu cu byrons si iam dat la taicatau o foaie cu ce tre sa faca....nu mai e nevoie...:pistoles: :ashamed: :flamed:

yo_Vlad2002 31-07-07 17:55

QASHQAI=oribila. La pretul ei de noua cumperi in BMW X 5 din 2002 sau un Touareg din 2004 care e mashina.

attilaboot 31-07-07 18:08

Quote:

Originally Posted by yo_Vlad2002 (Post 1023223)
QASHQAI=oribila. La pretul ei de noua cumperi in BMW X 5 din 2002 sau un Touareg din 2004 care e mashina.

Ma cac pe BMW X5 si Touareg.
Sti ce inseamna NISSAN? Habar nai. :D

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning