![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Quote:
|
Re: "Masina mea"
Quote:
|
Re: Discutii OT
postu` lui a fost mutat de pe thread-ul Masina mea ... din motivu ca acolo nu se accepta OT`u.. stiti voi... doar Car Spec ;) bine ai revenit szambi :) da unde ai fost la munte.. ? ca nu`mi dau seama din pozele de pe celalalt thread
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1) am avut o idee despre cum sa schimb aspectul Polo-ului ca la doua sapt. de la discutia cu un prieten, acesta a facut modificarea... pe propria masina ... 2) BMW-ul portocaliu din oras care mi se pare in mod dezgustator o imitatie a Polo-ului (si capota a fost vopsita recent in negru). Tuningul inseamna personalizare NU IMITATIE !!! Bine-nteles ca respectivul (jur ca nu-l cunosc !) ar zice ca n-are nici o legatura ideea lui cu aspectul Polo-ului dar.... sa fim seriosi .... Polo-ul este vopsit asa de ani de zile si e cunoscut in intreaga tzara ....... Deja pe strada ne-au confundat multi masinile din cauza IMITATIEI si asta e cam deranjant (cel putin din punctul meu de vedere)... De la Nistea Mircea imi cer scuze pt. discutiile iscate ca la el nu m-am referit deloc ! masina lui nu are legatura cu cele de mai sus ! |
NA! Se pare ca Gallardoul ala e o legenda :)) O sa ma uit si in sectuinea Baia Mare (Daca este ...), poate acolo o sa aflu ca e din Targoviste :)))))
|
Quote:
|
dada ai dreptate a fost recent vopsita capota si inca cateva chestii pt ca o dat peste o caprioara si sio cam sifonato pacat pt ca avea si angel/eyes o sa incercam sa venim la int numa bine
|
benny sa fie.. ? :|
|
Quote:
Negresti e intre Satu Mare si Baia Mare, mai spre est un pic? Apropo... nimeni n-a spus ca-i cabrio:D |
Re: Organizare TuningDay in SM
byrons, cred ca tio zis veveve de problema mea cu tata cu accidentul ala de masina. Maine trebe sa mearga la politie sa vada ce rezolva. ce mai sfatui sa faca. te rog ajutama
|
Re: Organizare TuningDay in SM
Quote:
|
QASHQAI=oribila. La pretul ei de noua cumperi in BMW X 5 din 2002 sau un Touareg din 2004 care e mashina.
|
Quote:
Sti ce inseamna NISSAN? Habar nai. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning