Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 03.04.2005 (https://forum.4tuning.ro/82-bucuresti-03-04-2005.html)
-   -   Pareri si impresii despre Cursa !!! (https://forum.4tuning.ro/82-bucuresti-03-04-2005/4477-pareri-impresii-cursa.html)

Hondarul 04-04-05 13:13

Bai JKV, parintele onerosilor si gurul magnetilor... Mare carcotash mai esti frate, ma jur... Stai calm ca nu saboteaza nimeni sa-ti fure tie meritele, o, tu mare Sterling Moss... Stai calm si priveste si partile bune... Ca te-ai dat cat a vrut muschiul tau pe mocka si legal. Haide, putina apreciere totusi pentru munca oamenilor, si vino cu idei noi si pune-le in practica, in loc sa acuzi lumea fara dovezi... precum Vadim... Nu-i frumos, strici onoarea lui GSI... :wink: Onerosule !!

The_Jackal 04-04-05 13:48

A FOST EXPERIMENTAL !!!

Sa nu uitam ca ce s-a intamplat pentru prima data (din cate stiu eu) la organizarea curselor legale: adik cronometrarea masinilor a fost experimentala. :D :D

Daca tu JKV-ule ai fi facut asa ceva si cine va ti-ar fi contestat munka nu crec ca ai mai reactiona la fel ca akum. :evil:

Gandestete ca LR a vrut sa aduca un plus de siguranta la aceste curse prin aceasta cronometrare.

Tocmai sa nu mai apara astfel de probleme.

Sincer felicit inca odata LR si NSL pentru ceea ce au realizatpana akum.

Cand o sa te apuci si tu sa organizezi asa ceva am sa iti contest si eu munka sa te vad atunci ce scuze mai aduci.

Pace !!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

micutzu_mrc 04-04-05 13:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
Quote:

Originally Posted by \"JKV\"
\"Dupa razboi, multi viteji s-arata\". Ideile astea acum nu-si mai au rostul. Oricum nu se mai poate face nimic pentru rezultatul cursei de azi.

Dar, sa se fure PE FATA, pe motive NUMAI DE LR stiute, nu mi se pare corect. Si cred eu ca ar fi cazul sa se termine o data cu favoritismele/nepotismele de genul: \"E cu mine/A venit la mine/Eu l-am trimis/Eu l-am chemat/Eu l-am pus\". Unii oameni din cadrul organizatorilor (LR) ar trebui sa se mai duca pe la cate-un curs de diplomatie.

Per ansamblu, evenimentul de azi s-a prezentat bine (cu mici exceptii, evident, ca n-ai cum sa scapi de ele). Nu comentez absolut nimic la organizare. Mie, sincer mi-a placut. Ca eveniment. Si putin ca si cursa. (Dar, cum spuneam, se fac favoritisme si se fura pana si la curse, care culmea, sunt gratuite...asa suntem noi romanii).

Un singur sfat: pe viitor, alegeti-va oamenii din posturile cheie (parcare, start, finish) mai cu bagare de seama si care sa-si dea interesul intr-adevar pentru cursa.

Respect pentru toti participantii, in mod special pentru Lucian (Nova Turbo), X-Ray Eyes (fratiorul meu ;) cu Astra Hybrid), Razvan (Audi 1.8T), CeReS (WRX STi) si lista continua da' sunt obosit..... :D

Noapte buna.

JKV`ule ... chiar ma gandeam aseara ... CE O SA MAI DEBITEZI in privintZa cursei asteia ... !!!!!

Eu chiar sunt curios ... nenica cand faci o ACUZATZIE ... drebuie sa ai un FUNDAMENT, o BAZA ....

Tu aduci acuzatZiile doar de amorul artei!!!! Ce ashteptZi ... ??? sa vii iar prin Bucureshti sa zici oamenilor sa TE BATA ... ca i-ai jignit ??? shi sa itZi ceri scuze mai mai cu lacrimile in OCHI??? Calmeaza-te ... eshti major CE DRAQ!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

In privintZa favoritismelor ... NU COMENTATZI ... nu avetZi nici un drept!!!!!!!!!!!!

Shi ce atZi organizat voi pana acuma a fost TOT TIMPUL PUTRED shi nu vi s-au adus ACUZE chiar asha NESIMTZITE CA ALE TALE!!! ... asha ca nu PUTETZI ZICE CA aceasta CURSA A FOST ARANJATA sau nu shtiu ce...

PENTRU CA NU A FOST ASHA!!!! ... INSOMNIA Tot timpul a fost NEUTRA in treburile astea ... dar cand se da in noi fie indirect fie direct ... NU E CHIAR FOARTE FRUMOS!!!

Am fost acolo ... shi am ajutat cat am putut!!! La fel au fost shi ARBITRII DE LA FEDERATZIA ROMANA DE AUTOMOBILISM!!!! ... care au fost cat se poate de obiectivi ... totul s-a calculat PE TIMPI ...

ATENTZIE ... NU MAI ADUCETZI ACUZE STUPIDE ... NU ARE ROST ... NU VETZI AVEA NICIODATA CASHTIG DE CAUZA DACA VORBITZI AIUREA ... FARA NICI UN FEL DE FUNDAMENT... Mai bine bagatZi nishte bani in mashina ... shi ne vedem DATA VIITOARE LA CURSE!!!

X-Ray-Eyes ... itZi intZeleg nelamurirea ... dar acuma ... sincer nu mai are rost. Cauta un BMW din ala diesel de 150 CP ... shi da-te cu el ... shi dupa ce itzi iei papara de la el ... o sa realizezi ... ca domnishoara a avut timpi mai buni ca ai tai!!!!

Polifem ar fi bine sa ai grija ce spui de evenimente putrede si alte treburii,voi pana acuma nu ati facut nimica .Daca asta este parerea lui JKV inseamna ca are motivele lui ...........deci ia o mai usor Polifem!!!

P.S -Fara suparare .........

CU RESPEKT MIKUTZU

polifem 04-04-05 16:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"micutzu_mrc\"
Polifem ar fi bine sa ai grija ce spui de evenimente putrede si alte treburii,voi pana acuma nu ati facut nimica .Daca asta este parerea lui JKV inseamna ca are motivele lui ...........deci ia o mai usor Polifem!!!

P.S -Fara suparare .........

CU RESPEKT MIKUTZU

Hehe ... bravos ... shi shtii care este motivul pentru care nu prea am vrut sa organizam ceva ... datorita unora ca JKV`u ... care arunca cu mocirla aiurea ... !!!! Cand aduci anumite acuze ... trebuie sa ai un FUNDAMENT o BAZA ... cand JKV`ul imi va arata negru pe alb ... CA A FOST CEVA PUTRED ... o sa fac plecaciuni in fatZa lui ... pana atunci ... rog frumos ... sa nu se mai ACUZE ASHA AIUREA ...

Cat despre afirmatZia mea Micutu ... AM VRUT SA SUBLINIEZ CA CELE SPUSE DESPRE CEEA CE ATZI ORGANIZAT VOI ... NU AU FOST NICIODATA ASHA DE IMPRETINENTE CUM ISHI PERMITE SA FIE JKV`UL ... faimosul JKV ... care tot timpul are cate ceva de spus!!! shi tot timpul la fel de aiurea ... pentru mine DEJA FOARTE PLICTISITOR ...

P.S. nici o ofensa din partea mea ... shi shtii foarte bine asta ... dar cand eshti provocat de cineva care se scapa aiurea ... mai te scapi shi tu cu ce ai pe suflet!!! ... ca sa zic asha!!!

Tot ce este aici scris ... este scris din punctul meu de vedere, Guci Mircea Constantin aka Polifem, ca simplu participant la aceste evenimente, ... ca persoana ce a ajutat la organizarea cursei de duminica ... shi este dreptul meu sa ma simt amenintZat de afirmatZiile lui JKV ...

JKV 04-04-05 20:06

Aici erau niste kestii scrise de mine, care au nascut un alt scandal. Consider ca e mai bine sa le sterg. Nu am fost sfatuit/constrans de nimeni. M-am saturat de polemici.

JKV 04-04-05 20:48

Re: A FOST EXPERIMENTAL !!!

Aici erau niste kestii scrise de mine, care au nascut un alt scandal. Consider ca e mai bine sa le sterg. Nu am fost sfatuit/constrans de nimeni. M-am saturat de polemici.

Adrian 04-04-05 20:55

nu este un atac la adresa clubului MR vizeaza doar persoane

JKV nu stiu ce probleme ti-am creat dar consider ca esti o persoana fara caracter din moment ce itzi atrag atentia odata ca nu te supui regulilor ca toti ceilalti participanti (ma rog s-a trecut peste acest incident in care tu ai condus o coloana de 8 masini pe pista spre start in timp ce se desfasurau alergarile la liber), iar la sfirsitul cursei tot tu esti cel care impreuna cu alte doua masin de la MR (astra cta si un subaru) nu evacuati pista asa cum faceau ceilalti.

Draga Micutule itzi multumesc pentru prezenta ta la zona de start unde te rugasem sa nu fii (nu ti-au ajuns ivitatiile pt tribuna?)

MULTUMESC PARTICIPANTILOR SI PUBLICULUI CARE AU INTELES CA DACA RESPECTA REGULILE ORGANIZATORILOR ASIGURA O MAI BUNA DESFASUARE A EVENIMENTULUI.

MULTUMESC SI PERSOANELOR GEN JKV CA EXISTA. (ce ne-am face fara ei?)

MULTUMIRI TUTUROR CELOR CE AU DAT O MINA DE AJUTOR LA REALIZAREA ACESTUI EVENIMET

JKV 04-04-05 21:55

The_Jackal 04-04-05 22:06

Hmmmmmm...............................!!!!!!!!!!

Deci mey JKV-ule,

Ca sa ma folosesc de vorba altora mai culti ca mine \"daca nu intzelegi INTREABA\".

Eu nu m-am luat in nici un fel de clubul MR pentru ca personal nu am avut motive si chiar daca as fi avut nu era rolul meu sa fac acest lucru.

Daca tu consideri ca eu am \"vorbit pe la spate\" clubul MR asta e problema ta pretene.

De la cronometrul vostru cu foto celula si pana la acuzatiile pe care le aduci tu celor de la LR e mult amice.

Dar poate ca tu ai cam schimbat subiectul intr-un anumit mod incat sa evidentiezi anumite aspecte legate de MR.

Si de curiozitate te intreb: DACA VEZI CA NU ITI CAM CONVIN ANUMITE ASPECTE LEGATE DE ORGANIZARIILE LR DE CE TE MAI PREZINTII????

Ca dupa aceea sa arunci aiurea cu acuzatii in acesti oamenii???

SPUN SI REPET SA NU SE INTZELEAGA ALTCEVA: NU AM NIMIK CU MR, AM PE MOMENT CEVA CU TINE PENTRU CA DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE VORBESTI AIUREA SI TOTAL PE LANGA SUBIECT.

MUltumesc pantalonilor care mi-au sustinut \"moralul\".

PACE NSL SI LR!!! :peace:

JKV 04-04-05 22:15

Gabi 04-04-05 22:24

Re:

Quote:

[...] n-am dat burn-uri sau scarturi prin parcare cum au facut altii [...]

Exact, ca altii... Da'... sa nu mai dezgropam securea :wink:

Quote:

Si am cam obosit de dat explicatii la tot felul de oameni ca tine care-si petrec viata dupa monitor.

Daca te apuci sa ceri explicatii, fii pregatit sa le si dai.

PS: de ce n-ai dat burn-ul concomitent cu Andrei ? :P

JKV 04-04-05 22:47

Gabi 04-04-05 22:49

Re:

Quote:

Hehe.,....ala a fost in afara concursului. Nu m-ai prins... :P

Singurul lucrul pe care-l cer este lista timpilor. Vreau sa stiu si eu ce timpi am scos.

Stiu c-a fost in afara concursului. Nu la asta m-am referit. In fine. Eu eram la Andrei in masina si mi-a zis \"vreau sa dam burn in acelasi timp\".

Daca o sa apara timpii nu-ti pot confirma eu. Nu tine de mine.

The_Jackal 04-04-05 22:50

x-)

Deci sa fim bine intzelesi.

Poti participa unde vrei tu, poti sa respecti regulile sa nu poti sa imi zici tu mie ca eu imi petrec viatza in spatele monitorului.

Afirmatii de genul asta poti sa le faci prietenilor tai eventual da nu mie.

Nu ma cunosti si pentru a doua oara vorbesti aiurea si pe langa subiect.

Dar hai sa incheiem aceasta discutie ca nu are rost sa ma cert cu persoane ca tine.

cand vom fii fatza in fatza atunci vom discuta. (asta daca se va intampla vreodata).

JKV 04-04-05 22:51

All times are GMT +2. The time now is 21:14.

- Copyright 2026 4Tuning