![]() |
Re: Niste sfaturi
Nu ma doare pe mine de "prietenul" ei... scap usor de el... e cica cu el de 1 luna si numa de 2 ori a fost cu ea in oras... ala nu-i prieten sa fim seriosi... yo de ma obisnuiesc cu mersu in oras as face-o mai des...
|
Si inca un lucru eu am scoala maine... asa ca ma duc... Noapte buna tuturor!
|
Quote:
noi baietii inca de mici avem instinctul de proprietate...si baiatul acela se va simti foarte rau si vor iesi scantei cand va afla ca tu te dai la prietena lui. think about it... |
oricum, sunt cam stangace toate miscarile tale de acum...
in loc sa o iei asa de categoric, mai bine a-i incerca sa o "aduci" oarecum in drumul tau... tu ce vrei de la fata asta? ca daca zici ca va sarutati deja, stati unul in bratele celuilalt, dar ca ea are prieten... mie mi se pare fata foarte nehotarata... mai bine te-ai convinge ce e in capul ei, inainte sa iei vre-o decizie care risca sa te afecteze si pe tine in viitor... |
Quote:
|
=)) bai baiatule eu cred ca tu ai o fetitza la care vrei sa i o pui....:))
pai daca ai o fetitza la care vrei sa i o pui, esti fraier sa stai pe forum...! o duci la tine acasa ii torni pe gat un pahar de whisky si i o pui :)))) frate acum fara caterinca! fi pe faza! cumparai un trandafir galben FRUMOS nu te zgarcesti la 10- 20 de mii in plus, invetzi sa vaslesti (daca nu stii deja) o plimbi cu barca .... te plimbi cu ea prin parc... un suc de portocale ceva... dupa aia! mai vorbitzi va mai imprietenitzi, va datzi si voi seama cate lucruri avetzi in comun, mai o caterinca...! ai grija sa nu te apuci tu sa te dai zmardoi si sa bei o bere :| ca de aici se rupe filmu' :)) si nu mai iese nimic, iese ochii dupa aia :))! vezi ca dupa sucu' de portocale se insereaza duci fata acasa! sa nu tzi fie rusine sa i cunosti parintzii ca aici e avantaju' sa te cunosca masa, ai grija ca tasu o sa fie comunist, bulangiu.... nu ai tu treaba cu el, cu timpu' o sa se obisnuiasca nu tine! seara inainte sa adormi ii dai si tu un mesaj frumos(nu dupa net ca nu o sa l aprecieze) ce tzi trece tzie prin cap vezi tu te descurci ca esti baiat mare! aaa maistre nu are rost sa tzi faci un discurs de acasa o sa tzi vina cuvintele atunci! hai... te pupa tata, ai grija de tine! hai fara frica ca nu te musca! |
Trandafiru galben simbolizeaza gelozia :P
|
Quote:
|
Quote:
|
.....
si ca sa iti dau solutia, pur si simplu te duci la fatuca, o inviti la o plimbarica in parc, va plimbati, beti un suc .. ca nah doar nu esti timid sa bei un suc ;) .. si dupa ce se termina toata chestia, o conduci acasa si nah.. daca se intinde sa te sarute , o saruti si tu.. daca nu : pupici pe obraz si o vei saruta data viitoare ;) deobicei merge solutia asta! mie imi mergea sarutul din prima intalnire, poate chiar primele minute de intalnire ( in unele cazuri ) ! DUDE ......... GO FOR IT AND FACE-IT LIKE A MAN !!! ............. |
Quote:
La faza cu "trage-i-o" tin sa iti spun ca daca vei face asta toata viata...vei ajunge o mare...nu zic ce :)...omu chiar simte ceva ptr persoana nu e genu sa i-o traga...deci te rog frumos gandeste din perspectiva lui. |
Quote:
Nu cred ca are varsta minima pt....asa ceva:twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
daca voi din vreun post raiese ca vrea sa i-o traga...imi pare rau sa spun da cred ca sunt eu dus cu pluta... |
orlando taticule mai bine ii dai un gram de ajutor decat sa postezi aici un Kk de morala! stai linistit ca a fost o gluma! daca pastreaza trandafiru, plimbarea cu barca si sucu' iti zic eu ca o sa fie o zi reusita! hai te pupa tata!
|
Quote:
El urmareste sa o cucereasca, sa fie numai si numai a lui , sa o iubeasca asa cum se poate la varsta asta. Nu cred ca se gandeste la altceva....si chiar daca ar vrea mai mult ...nu ar putea din cauza varstei. Asta am vrut sa spun, mai pe ocolite.:D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning