![]() |
Re: Ms-87-baz
eu raman la ideea simpla ca avand in vedere sa masina nu e coupe nu o sa arate bine...ok de acord e idee noua super frumos insa nu vad cat de practica va fii
|
am vazutasa ceva la un tico la tuning show! dac-ul cred ca-l stie..ala alb impopotzonat! arata cam najpa :|
|
nu fiti invidiosi :) omu a anuntat si usile sinucigase din spate,deci merge.
eu as merge pe split hood, decat sa montezi invers balamalele. daca tot te apuci:) |
invidios?cred ca glumesti...sincer cred ca glumesti...inseamnac a nu imi cunosti gusturile amice...am scris clar ca e ok e interesant dar nu vad cat de practic ar fii...in fine o sa am grija sa nu ma mai iau de masinile altora din moment ce altii nu se iau de cazatura mea
|
Nu trebuie taiat din plafon; usa iasa inspre exterior 4.5 cm pe cand e necesar de 3.5 cm ca sa iese de sub streasina aia nasoala! Eu unu o dau dreaq jos cum am mai spus acu cateva posturi, dar nu e neaparat necesar! Split hood ar arata nasol pe un 1300/1310, sau nu! Ne-am gandit la un split hood si noi dar cred ca o sa-l punem in aplicare pe un oltcit!
|
Ok! Pe finele saptamanii viitoare am masina la scara si inca in cam 2 zile o sa montez usile fata cu noul sistem (totodata se fac si finisarile). Pun poze si film/e. Dupa astea stagnez ca am cam intrat in datorii.
|
ca arata nasol sau nu,cineva trebuie s-o faca si pe-asta candva pentru prima oara.
|
Eu mai am in plan si alte modificari ale masinii! Overall sper sa dea bine! Nu stiu insa cand o sa termin acel "overall" :|
|
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: super tare frate!!! bafta !!!
|
mda ce sa zic este ceva nou p dacie si pun pariu k sau mai gandit si altii la ac varianta...... da esti primul care a puso si in practica ..... ce pot sa spun bv si bafta in continuare
|
bafta , dar sa fi atent cu greutatea usi ca poate rupe balamalele indiferent din ce sunt facute
usa este foarte grea |
si eu sper sa ai bafta ca sunt curios sa vad produsul finit
|
In legatura cu greutatea usii si ruptul balamalelor: Daca te uiti bine la poze (care nu sunt prea bune) o sa vezi ca sunt de fapt 3 balamale acolo. Alea au fost concepute intocmai ca sa reziste la fortele care trag usa in jos - propria-i greutate - si la fortele care imping usa in sus - telescopul. Vineri tre sa scot balamaua stanga de la strungar, fac poze cu balamaua dezbinata poate vedeti mai bine ce e acolo :)
P.S.: Cu putin noroc de la zei pe sfarsitul saptamanii viitoare bag filmulete cu masina cu usile sus, daca nu doar peste 2 saptamani! |
frateeee....potzi sa pui si 10 balamale....doar una e activa....restul sunt cuple cinematice redundante, greutatea se va lasa pe prima si eventual pe ultima...nu va fi uniform distribuita......mai cititzi si voi cartzile lui Buzdugan, Mecanisme, etc....multa bafta...dar proiectul asta nu sunt intru-totul de acord cu el.....
|
am vorbit cu "CINEVA"....iar ce tzi-ai propus u poate fi o teza de doctorat frumusik....maine poimaine cineva va fi avantajat....iar u tot cu aparatul de sudura in mana dreapta si cu tzigara in coltzul gurii vei ramane...nush dak te jignesc....sau dak te superi...pt toate cele... dar pt mine sunt chestii simple care pt tine te pot "scutii" de 10^3 incercari experimentale....multa bafta...si ai grija de strasina masinii sa nu te ploua in ea...SUCCES!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning