Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   oltcit...?? (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/4309-oltcit.html)

valib 07-01-06 19:52

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"doarr4u17\"
va rog nu comparati oltcit modfiicat cu dacia berlina stock. va spun eu ca o dacie berlina noua cat de cat. si un oltcit cel mai tare din 95.. dacia bate la design. si.. cat despre performante.. sa ne gandim... are servo frana. are racire pe apa nu se supraincalzeste . daca vrei sa te duci la mare si dai putin mai tare in oltcit tre sa ridici capota ca sa supraincalzit masina. cat despre demaraj . e normal sa bata oltcitu. si de multe ori nici acolo nu bate pentru ca este mai mic. ati vazut si voi ce articulatie are dacia.. pivotii mai mari. multe chestii. de ce toate masinile tari au arcuri si nu bari de torisune? deci si la suspensie sta mai bine dacia. ar trebui sa va ganditi . si pretul.. este mult mai scumpa dacia.

parerile sunt impartite. eu zic ca dacia are un look mai bun si performante mai mari.
fiecare cu parerea lui

:shock:
eu nu cred ca ai condus tu oltcitul pana la mare...si s-a supraincalzit motorul :shock: , Nu se supraincalzeste, ca ii plac temperaturile mari
de fapt nici nu cred ca te-ai plimbat macar cu el, dar asta e doar parerea mea.
oltcitu` meu cu motor 1129...are 56cai....dacia cu motor de 1379 cati are? :shock:
ce articulatii are dacia?la ce bun?pivoti mai mari :shock: Ia baga capu`...si vezi ca sunt mai mari la oltcit
de ce toate masinile au arcuri si nu bari de torsiune? Cum se comporta dacia papuc(bari torsiune) fata de berlina(arcuri)? E mult mai rigida, se comporta mai bine in curbe, dar ai dezavantajul ca simti fiecare groapa. Uite unul din raspunsuri.
cu ce sta mai bine la suspensie dacia? :shock:
este mult mai scumpa dacia pentru ca oltcitul nu a fost acceptat pe piata asa cum s-ar fi dorit, datorita motorului boxer, aspectului mai sportiv, consumul mai mare, si pentru ca are 2 usi. Era ceva nou pe vremea aia.
ce bate dacia la design? :shock: cate tipuri de spoilere ai vazut pentru dacie...si cate pentru oltcit? De ce nu vezi dacii modificate masiv la exterior? :shock:

auzi tu....doarr4u17....intrebarea intrebarilor: daca lauzi asa tare dacia, de ce nu te-ai apucat sa modifici o dacie?(piesele pt dacie sunt mult mai ieftine, cica are design mai bun, si multe alte chestii bune).

Nu sunt impotriva daciei, am o dacie din `87 in curte, am avut o berlina din `99 pe care am vandut-o acum cateva luni, am si oltcit, care asteapta sa fie vopsit, si am si un peugeot206...a...si le-am condus si le conduc pe toate.

Parerea mea, pe care am simtit neaparat sa vi-o impartasesc.
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva,
Al vostru ValiB.

Adryx 07-01-06 20:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCarlos\"
eu itzi spun ca daca ai fii om serios nu ti-ai pierde timpul cu o masina ca Oltcit. probabil nu ai bani de o masina acceptabila macar

Hai ca acum ii dau dreptate lui Tim...iti permiti cam multe, pentru varsta ta, nu crezi? Ai 16 ani, n-ai nici permis si ne faci pe noi neseriosi ca ne pierdem timpul cu o masina ca oltcitul. Da' tu ce masina ai?? D-aia de la burrago? Iar referitor la partea a 2-a a mesajului..da, poate ca n-avem bani de alta masina, da' asta nu-i in nici un caz problema ta...nu ne mai baga in seama si posteaza la topicuri cu alte masini mult mai scumpe. Sa stii ca nu ti-am duce dorul pe acest topic. Dar stii care e treaba, tu intri aici doar ca sa agiti spiritele..nu ca ai avea ceva de spus. De cand ai intrat numai intr-un OFF TOPIC o tinem...mai ia o pauza!

Pentru doarr4u17: 1). De ce naiba nu ti-ai tunat o dacie..daca tot sant mai performante si mai aratoase ca design?? 2). Ai idee ce inseamna TA? de la Oltcit Club 11 R TA?

Later edit: valib...se pare ca i-am pus aceeasi intrebare lui doar4u17...dar eu scriam la mesaj in timp ce ai postat tu. Abia acum am vazut... :) So...asteptam raspunsul :!:

RaveBoy 07-01-06 20:33

deci eu nu mai suport doru4 ... dc nu am zis nik p topicu tau nu am comentat din respect pt. c muncesti l masina dar u tot iti lauzi masina si umflaturile tale din aripa ok dc tie iti plac dar mie mi se par JALNICE nu mai comenta tu c oltcitu se supraincalzeste inseamna ca nici macar nu ai condus un oltcit(a da stai c u nici permis n'ai). Cum pana mea sa se supraincalzeasca qnd el e pe racire cu aer si cu cat viteza este mai mare(pana la un punct) cu atat intra mai mult aer > racire mai buna.
Nu comentez despre drumu la mare ca nu am fost cu oltcitu la mare dar la drumu spre munte e o adevarata placere atunci qnd ai si niste cauciucuri p masura. Dar nu mai vorbi pana nu conduci personal un oltcit la drum lung si in oras.
Apropo ca tot iti lauzi motoru si qm o sa fuga masina ta ... poate la vara qnd o sa fie gata si a mea facem una mica ... da pe masini

bodyspeed 07-01-06 21:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaveBoy\"
Apropo ca tot iti lauzi motoru si qm o sa fuga masina ta ... poate la vara qnd o sa fie gata si a mea facem una mica ... da pe masini

doarr4u17 wrote:
nu ma apuc de nici una. tre sa imi vina alta masina ! multi stiau asta ! asta e ! pacat ca nu am apucat sa termin proiectul.. ca si-ar fi rotit multi ochii surpriza dar doarr4u17 nu isi mai face oltcitul :roll:

RaveBoy 07-01-06 21:15

era de asteptat .... dar stai linistit ca peste cateva zile il auzi ... \"revin ma apuc de masina am multa treaba\"

DeepWound 07-01-06 21:44

Nu aveti idee fratilor !!!

1 Attachment(s)
Sunt madru de mine! peste 2 luni imi iau carnet si voi fii posesorul unei bijuterii de Oltcit, cutie in 5 trepte, motor de TRS 1.3L, MP3 player, ce sa-i mai ceri?...Performanta? 8) Cei ce spun ca Oltcitul e un `sac fara fund care nu poate fi umplut` sau mai stiu eu cum, n-au nici o tangenta cu masinile! Slava Domnului am fazut ce poate face masinuta si stiu! Sa vezi tu acolo burnout-uri `a la the fast and the furious`. Si ce mai, cand o calci tre sa te legi bine de volan k te duci cu tot cu scaun si banketa din spate direct in porbagaj. :!: Viteza? HM! nu te pune cu un oltcit nervos k ai sa ramai surprins! Al meu cel putin fara modificari majore meri si cu 180km/h...Asa ca nu vorbiti dak nu stiti! :evil_laug:

B-14-BYE 07-01-06 22:05

sal

naibii.. sa sudam ceva. sa nu cadem in portbagaj de la atata putere.. si cat despre 180 de km.. nu cumva erau mile ? asta inseamna vreo 220 .. da. e foarte tare

Madalin Zolti 08-01-06 00:11

. .

Madalin Zolti 08-01-06 01:10

d ..

dj16xxs 08-01-06 01:50

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"RCarlos\"
oltcit este un jaf de masina in care nu se merita sa bagi bani
daca nu ai bani de masina ia-ti macar dacia 1300

du-te bah si impusca-te!!! oltcit-ul este solutia ideala ca dintr-un jaf de 10-15 mil sa faci o bijuterie de COX!...eu asa am facut si nu regret nici in momentul de fata(desi dupa 5 ani am vandut-o),ca am muncit si am bagat mii de euro in ea!

p.s:cine stie cunoaste iar cei care au ceva de zis vis-a-vis de postul meu sa se abtina!se stiu ei!

sandrei 08-01-06 02:47

superb xxs-ul....felicitari proprietarului...familia mea a avut...in total 4 oltcituri si prima masina condusa de mine a fost un trs..o bijuterie de masina...dupa ce oltcituri modificate am vazut in tara..am hotarat ca urmatorul meu proiect sa fie un trs care il tin de mult timp in fata blocului...pt ca merita...si pt ca svoti din ele,cu putin gust,niste mici bijuterii..cei care sunt anti-oltcit sa se abtina

Tim 08-01-06 09:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"
cei care sunt anti-oltcit sa se abtina

cred k ar fi cazul!! k si pe alt topic sa mai comtentat ....si ar fi bine sa se abtzina \"e valabil si pentru urmatori vizitatori ai topicului\"

bv XXS-ule noi cei din iasi itzi apreciem munca!!! bv succes in continuare
...apropo ce ai sa faci in continuare k am auzit k ai vanduto ce urmeaza?

DeepWound :: mai omule in primu rand apreciez tabla masini tale mie mi se pare k este ok!
dar vreau sa itzi fac o observatzie si sper sa nu te superi oglinzile sunt de prost gust makr dak erau negre

DeepWound 08-01-06 10:47

Mai nu fitit rai...

Dupa cum v-ati dat seama nu s-a facut nik tuning la oltcitul care peste 2 luni va fi al meu...Nu va luati de el :!: ....inca! Fac un `before - after`!Dar ca sa ajung la `after` va rog dati-mi niste indicii...de unde pot lua una, alta pt viitorul oltcit, body kits, eleroane, etc...astept raspuns(o pagina, o adresa de mail, un nr de tel de la firme kare se ocupa cu asa ceva)...Ajutati-ma s-o fac :shock:

Madalin Zolti 08-01-06 11:42

Re: Mai nu fitit rai...

quote]

Madalin Zolti 08-01-06 11:44

Re: Mai nu fitit rai...

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning