![]() |
Re: sal
Quote:
eu nu cred ca ai condus tu oltcitul pana la mare...si s-a supraincalzit motorul :shock: , Nu se supraincalzeste, ca ii plac temperaturile mari de fapt nici nu cred ca te-ai plimbat macar cu el, dar asta e doar parerea mea. oltcitu` meu cu motor 1129...are 56cai....dacia cu motor de 1379 cati are? :shock: ce articulatii are dacia?la ce bun?pivoti mai mari :shock: Ia baga capu`...si vezi ca sunt mai mari la oltcit de ce toate masinile au arcuri si nu bari de torsiune? Cum se comporta dacia papuc(bari torsiune) fata de berlina(arcuri)? E mult mai rigida, se comporta mai bine in curbe, dar ai dezavantajul ca simti fiecare groapa. Uite unul din raspunsuri. cu ce sta mai bine la suspensie dacia? :shock: este mult mai scumpa dacia pentru ca oltcitul nu a fost acceptat pe piata asa cum s-ar fi dorit, datorita motorului boxer, aspectului mai sportiv, consumul mai mare, si pentru ca are 2 usi. Era ceva nou pe vremea aia. ce bate dacia la design? :shock: cate tipuri de spoilere ai vazut pentru dacie...si cate pentru oltcit? De ce nu vezi dacii modificate masiv la exterior? :shock: auzi tu....doarr4u17....intrebarea intrebarilor: daca lauzi asa tare dacia, de ce nu te-ai apucat sa modifici o dacie?(piesele pt dacie sunt mult mai ieftine, cica are design mai bun, si multe alte chestii bune). Nu sunt impotriva daciei, am o dacie din `87 in curte, am avut o berlina din `99 pe care am vandut-o acum cateva luni, am si oltcit, care asteapta sa fie vopsit, si am si un peugeot206...a...si le-am condus si le conduc pe toate. Parerea mea, pe care am simtit neaparat sa vi-o impartasesc. Imi cer scuze daca am jignit pe cineva, Al vostru ValiB. |
Re:
Quote:
Pentru doarr4u17: 1). De ce naiba nu ti-ai tunat o dacie..daca tot sant mai performante si mai aratoase ca design?? 2). Ai idee ce inseamna TA? de la Oltcit Club 11 R TA? Later edit: valib...se pare ca i-am pus aceeasi intrebare lui doar4u17...dar eu scriam la mesaj in timp ce ai postat tu. Abia acum am vazut... :) So...asteptam raspunsul :!: |
deci eu nu mai suport doru4 ... dc nu am zis nik p topicu tau nu am comentat din respect pt. c muncesti l masina dar u tot iti lauzi masina si umflaturile tale din aripa ok dc tie iti plac dar mie mi se par JALNICE nu mai comenta tu c oltcitu se supraincalzeste inseamna ca nici macar nu ai condus un oltcit(a da stai c u nici permis n'ai). Cum pana mea sa se supraincalzeasca qnd el e pe racire cu aer si cu cat viteza este mai mare(pana la un punct) cu atat intra mai mult aer > racire mai buna.
Nu comentez despre drumu la mare ca nu am fost cu oltcitu la mare dar la drumu spre munte e o adevarata placere atunci qnd ai si niste cauciucuri p masura. Dar nu mai vorbi pana nu conduci personal un oltcit la drum lung si in oras. Apropo ca tot iti lauzi motoru si qm o sa fuga masina ta ... poate la vara qnd o sa fie gata si a mea facem una mica ... da pe masini |
Re:
Quote:
nu ma apuc de nici una. tre sa imi vina alta masina ! multi stiau asta ! asta e ! pacat ca nu am apucat sa termin proiectul.. ca si-ar fi rotit multi ochii surpriza dar doarr4u17 nu isi mai face oltcitul :roll: |
era de asteptat .... dar stai linistit ca peste cateva zile il auzi ... \"revin ma apuc de masina am multa treaba\"
|
Nu aveti idee fratilor !!!
1 Attachment(s)
Sunt madru de mine! peste 2 luni imi iau carnet si voi fii posesorul unei bijuterii de Oltcit, cutie in 5 trepte, motor de TRS 1.3L, MP3 player, ce sa-i mai ceri?...Performanta? 8) Cei ce spun ca Oltcitul e un `sac fara fund care nu poate fi umplut` sau mai stiu eu cum, n-au nici o tangenta cu masinile! Slava Domnului am fazut ce poate face masinuta si stiu! Sa vezi tu acolo burnout-uri `a la the fast and the furious`. Si ce mai, cand o calci tre sa te legi bine de volan k te duci cu tot cu scaun si banketa din spate direct in porbagaj. :!: Viteza? HM! nu te pune cu un oltcit nervos k ai sa ramai surprins! Al meu cel putin fara modificari majore meri si cu 180km/h...Asa ca nu vorbiti dak nu stiti! :evil_laug:
|
sal
naibii.. sa sudam ceva. sa nu cadem in portbagaj de la atata putere.. si cat despre 180 de km.. nu cumva erau mile ? asta inseamna vreo 220 .. da. e foarte tare
|
. .
|
d ..
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
p.s:cine stie cunoaste iar cei care au ceva de zis vis-a-vis de postul meu sa se abtina!se stiu ei! |
superb xxs-ul....felicitari proprietarului...familia mea a avut...in total 4 oltcituri si prima masina condusa de mine a fost un trs..o bijuterie de masina...dupa ce oltcituri modificate am vazut in tara..am hotarat ca urmatorul meu proiect sa fie un trs care il tin de mult timp in fata blocului...pt ca merita...si pt ca svoti din ele,cu putin gust,niste mici bijuterii..cei care sunt anti-oltcit sa se abtina
|
Re:
Quote:
bv XXS-ule noi cei din iasi itzi apreciem munca!!! bv succes in continuare ...apropo ce ai sa faci in continuare k am auzit k ai vanduto ce urmeaza? DeepWound :: mai omule in primu rand apreciez tabla masini tale mie mi se pare k este ok! dar vreau sa itzi fac o observatzie si sper sa nu te superi oglinzile sunt de prost gust makr dak erau negre |
Mai nu fitit rai...
Dupa cum v-ati dat seama nu s-a facut nik tuning la oltcitul care peste 2 luni va fi al meu...Nu va luati de el :!: ....inca! Fac un `before - after`!Dar ca sa ajung la `after` va rog dati-mi niste indicii...de unde pot lua una, alta pt viitorul oltcit, body kits, eleroane, etc...astept raspuns(o pagina, o adresa de mail, un nr de tel de la firme kare se ocupa cu asa ceva)...Ajutati-ma s-o fac :shock:
|
Re: Mai nu fitit rai...
quote]
|
Re: Mai nu fitit rai...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning