Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 Gt-Turbo (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/430298-renault-5-gt-turbo.html)

Guiu 02-04-17 16:52

Re: Renault 5 Gt-Turbo

Foarte frumos! Asteptam continuarea. Cat a costat setul motor full pana la ultima garnitura?

Gti_Turbo 02-04-17 19:39

Multumesc de aprecieri.. set motor adica pistoane camasi nu am luat nou.. dosr am curatat pistoanele si restul de piese.. pt ca motorul arata f bine la partea de pistoane camasi..
Dosr arborele a necesitat o rectificare..
I am facut o cota de reparatie r1 la partea de palier..
O sa fac o poza la factura de piese..
Aprox 1300 ron...

Gti_Turbo 04-04-17 07:18

9 Attachment(s)
In cursul zilei de ieri, am desfacut pompa de ulei pentru a o verifica... are destula uzura.. am masurat acel pinion cu lobi.. se verifica cu ajutorul lerelor, si are 2 pozitii de atac... uzura este peste limita motiv pentru care voi achizitiona un kit de reparatie... kitul consta in axul cu pinion si miezul rotund in care se invarte pinionul...
De asemenea am verificat si oil feederul sau restrictorul de ulei de la turbina.. mirarea a fost ca fostul proprietar a eliminat acea supapa cu arc din el... norocul meu ca mai aveam unul primit cadou de la Balan, un prieten f bun...
Acesta este motivul pentru care un motor despre care nu se cunoaste nimic inainte de a fi utilizat, este bine sa se desfaca si sa se inlocuiasca totul pana la ultima piulita...

Gti_Turbo 15-04-17 16:44

1 Attachment(s)
Pentru a nu apela la fel si fel de improvizatii, am comandat bolturile balamalelor de usa din anglia.. 4 bolturi 97 ron.. macar sunt originale.. sa speram ca usile se vor inchide/deschide corespunzator...

Guiu 15-04-17 19:03

Nu erau sanse sa le faci pe la vreo sectie dr strungarie?

Gti_Turbo 16-04-17 07:07

Din pacate nu, deoarece bolturile vechi au iesit distruse complet... si pt ca pozitis la balama este destul de dificila am preferat sa iau aceste bolturi... sa speram ca uzura nu este si in balama...

Guiu 16-04-17 07:37

De obicei se uzeaza doar bolturile poate nu vei avea probleme cu balamalele!

Gti_Turbo 19-04-17 12:51

4 Attachment(s)
S-a reluat partea finala de tinichigerie...
S-au dezechipat masina aproape complet...
S-a facut proba la arcadele din plastic de pe aripi...
Urmeaza apoi grunduire fuller etc... o sa va tin la cirent cu evolutia lucrarii...

Gti_Turbo 12-05-17 15:36

3 Attachment(s)
Lucrarile avanseaza usor usor.. vopsitorul mi a spus ca in aprox 2 saptamani masina ar trebui sa fie gata vopsita..
Maine sosesc si planetarele complete.. bineinteles ca vor fi verificate si revizuite complet.. burdufe noi vaselina etc..

Gti_Turbo 18-05-17 12:14

5 Attachment(s)
Avansam...

Gti_Turbo 30-05-17 14:40

5 Attachment(s)
Filler, fuller cum vreti sa-i spuneti...

Gti_Turbo 08-06-17 17:00

5 Attachment(s)
Lucrarile continua.. saptamana viitoare sper sa fie gata vopsit gt turboul..

Gti_Turbo 09-06-17 16:21

5 Attachment(s)
Azi am cumparat vopseaua, lacul, diluantul si intaritorul pt vopsea. Am ales materialele de la Policolor Klar...

Gti_Turbo 10-06-17 14:57

5 Attachment(s)
S-a inceput vopsirea partilor interioare... am ales codul original de vopsea.. 495 este codul, bleu lumiere..

Gti_Turbo 12-06-17 21:08

6 Attachment(s)
Primele elemente vopsite dar nelacuite inca.. nu am apucat sa le fac poze lacuite...

All times are GMT +2. The time now is 21:37.

- Copyright 2025 4Tuning