Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Help : Sistem audio Dacia Nova (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/4167-help-sistem-audio-dacia-nova.html)

Bigu 20-06-06 20:49

Re: Help : Sistem audio Dacia Nova

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FlippE[R]75
Bigu-le ... vad ca le ai frate ... ai citit pe net ? PEACE :D

:):) shti cum e....din greseli invatza omu, sistemu pe masina mea eu l-am facut, iti dai seama cate name si noname au trecut prin mana mea, cert e ca am schimbat 3 woofere, 2 amplifuri, cabluri, condensatori...oricum...tot ce e facut , e facut de capu meu , nu m-am dus la nimeni! ;) si ca o chestie...cu asta intru la categoria kitsch tuning, RECUNOSC!!! , cate masini ai vazut cu neoane de casa (220v) sub masina? eu una singura si aia a mea! le-am dat jos dupa scurt timp pt ca niciodata nu reuseam sa le izolez calumea. cand le aveam eu...un set de neoane de masina erau in jurul a 10 mil (in bv)si eu ma scosesem la 3 mil cu inventia mea! dar omul se descurca cu ce are! permit a se bate joc de mine in limita bunului simt! :) ca intre tovarasi;) si inca ceva...pun pariu ca toti s-au gandit candva daca ar merge neoane de casa pe masina ...peace

SUN 21-06-06 01:13

:lol: LOL....tare ideea...esti inventiv si atata timp cat ai facut-o cu mana ta se poate spune ca e de apreciat...btw par destul de puternice din poza! Numai bine!

Shorty 21-06-06 16:21

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bigu
:):) ca o chestie...cu asta intru la categoria kitsch tuning, RECUNOSC!!! , cate masini ai vazut cu neoane de casa (220v) sub masina? eu una singura si aia a mea! le-am dat jos dupa scurt timp pt ca niciodata nu reuseam sa le izolez calumea. cand le aveam eu...un set de neoane de masina erau in jurul a 10 mil (in bv)si eu ma scosesem la 3 mil cu inventia mea! dar omul se descurca cu ce are! permit a se bate joc de mine in limita bunului simt! :) ca intre tovarasi;) si inca ceva...pun pariu ca toti s-au gandit candva daca ar merge neoane de casa pe masina ...peace

sincer mai sunt si altii care au ase ceva (sau au avut macar).adica si io am avut dar la mine a fost o chestie diferita cand mi-am pus eu neoane de casa alea speciale pt masina + ca erau scumpe dar nu luminau klumea ase ca am ramas la neoane de casa si convertoare facute de mine.acum nu mai am ca am avut accident si s-au dus o parte din ele.si nu am mai avut timp sa ma ocup de masina.oricum tot de casa o sa-mi pun doar ca o sa fac ceva fain acum .

Bigu 21-06-06 17:53

arata mishto!

basic 21-06-06 18:54

Pe langa faptul ca sunteti OFFTOPIC..a-ti citit data la care initiatorul topicului a cerut sfaturi?....
17-03-05, 22:21 si a-ti vazut totusi ca are "casetofon" nu? -Subiect : Dacia Nova GTI, head unit Sony CDX S2000 .

Oricum poate ii va folosi la ceva..daca inca mai asteapta sfatul si polemica:)

Bigu 21-06-06 19:07

nu-i bai! am ajuns sa ne cunoastem mai bine! :):)

Shorty 21-06-06 19:48

ms mult ,bigu
nimic nu e offtopic(pana la un momentdat),atata timp cat se poate invata din ideile altora.

blak 21-06-06 20:44

Voi folositi 220V , dar doamne fereste sa se faca un scurt sau sa se intample altceva.... nu sunt 12v ...ci 220V....

Bigu 21-06-06 20:49

Quote:

Originally Posted by blak
Voi folositi 220V , dar doamne fereste sa se faca un scurt sau sa se intample altceva.... nu sunt 12v ...ci 220V....

ca o mica paranteza...intradevar, daca se intampla vreun scurt tb schimbate niste sau o siguranta de pe sistem...si...nu voltii te omoara...amperii o fac!

Shorty 22-06-06 00:23

Quote:

Originally Posted by blak

ase ca sa te sperii si mai tare convertoarele care imi alimenteaza neoanele fac din 12 v cam 400 v in gol iar in sarcina(daca se conecteaza neon) se duce cam la 300v poate ceva mai jos.
daca se face scurt nu se intampla nimic la instalatia masinii pt ca convertoarele au protectie(in cel mai rau caz de arde convertorul).

Gabriel_xenon 22-06-06 09:22

ziceatzi mai sus q nu merg boxe p fatza la nova....
adiq??
de ce nu ar merge??
io unu le-am montat
va referitzi k nu se aude bine sau cum??

bulu 29-09-06 00:52

Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon (Post 456508)
ziceatzi mai sus q nu merg boxe p fatza la nova....
adiq??
de ce nu ar merge??
io unu le-am montat
va referitzi k nu se aude bine sau cum??

Eu am solenza ... dracu acelasi usi , si parte proasta e ca se prind de fata usii si nu de tabla boxele de fata si nu suna bine, eu o sa incerc sa le prind de tabla cu inele cat de curand si o sa-ti spun daca suna bine sau nu.
Asa cum sunt puse pe usi ca iei domotec/eurotec din piata sau pui focal-uri suna la fel de prost ... usa e cea importanta ... si bineinteles dupa calitatea boxei etc ...

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning