![]() |
Re: Nova mea
Momentan avem o cutie de renault 5 care sper sa o punem zilele astea , despre motor inca nu ne-am gandit , dar o sa fie ceva puternic :D .
|
Si Acum Ce Motor Are ?????sau Este Cel Original ??? Ca Din Cite Stiu Eu Aveati De Gind Ceva Cu Un Motor De Golf Sau Ma Insellll????
|
Acum are motoru standard de pe nova de 1.6 . In legatura cu motoru o sa fie vw , renault sa vedem cam ce gasim si noi .
|
ok am inteles bafta multa in continuare si sa ne vedem poate cine stie pe unde pe la bloc la vreo partida de pedala
|
daca aveti cutie de Renault 5 eu zic sa mergeti tot pe un motor Renault...e mai simplu si nu mai stai cu flanse si alte adaptari cum ar fii nevoie ca sa pui un motor VW...ideal ar fii un motor turbo....da ca sa fie turbo tre sa te tina buzunarul....asa ca un motor de 1.7 ar fii foarte bun....si chiar daca nu pare cu mult mai mare ca originalul...sigur face mult mai mult...mai ales daca ii bagi un carburator bun;)
Apropo...la frane nu v-ati gandit??....o imbunatatire ceva?? |
Tot pe un motor Turbo mergem si noi , franele deocamdata tin foarte bine nu ne facem probleme .
|
Stiu ca franele nu sunt o problema.....insa niste discuri spate ar fii super bune si ar face o mare diferenta.....
Si la motor zici ca turbo...dar la ce cilindree si la cati cai te gandesti??.....o sa bagi si intercooler?? |
daca montezi un turba obligat trebuie si frinele schimbate ca sincer nu mai fac fata acelea care le ai stoc orcum cele stoc abia face fata pe un motor de 1300
|
La nova sa stii ca tin foarte bine.....:)
Dar totusi....la un turbo tre sa tina pt ca franezi des....sfatul meu e urmatorul: ia tu una bucata servofrana de papuc duble-cabine 1.6i si monteazo in locul celei stock....sa vezi diferentaa :D |
Numi Trebuie Diferenta Problema Est Ca Si Eu Am Avut Supernova Si Si Stiu Foarte Bine Cum Tin Frinele
Mai Ales Ca Eu Eram Genul De Om Care Bagam Bani In Frine Sa Tina Ca Acolo Este Viata Mea |
Masina are deja servo de papuc montat!la partea cu motoru ma mai gandesc daca il schimb k intentionez sa il modific pe asta la limita pt k se pot scoate caluti frumosi si din motoru asta!ma mai gandesc!dar un lucru e sigur VA AVEA TURBO!dar intai sa termin cu scoala!!
|
Asa vere , daca ne ajuta Dumnezeu masina o sa fie " foarte tare frate " :D, dar ne trebuie timp si bani daia .
|
frate de unde ai luat ploapele ca vreau si yo...cica se gasesc f greu:-)
|
Este Cineva Aici Pe 4 Tuning Care Face Ploape D E Solenza Sau De Supernova Din Fibra CAUTA AICI
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7179&st=0 NU SE GASESC CHIAR ASA GREU |
Pleoapele leam facut eu din autocolant!nare rost sa le cumperi k se fac f usor!parerea mea!daca nu in targ la vitan gasesti gata facute dar mie unu nu imi plac deloc!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning